Şimdi Ara

1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.168
Cevap
4
Favori
284.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta birliği Çanakkale Boğaz Komutanlığı çıkan varsa, yardımcı olabilirim.
  • Herkese Mersin'den selamlar, 3. Bölükte yaptım bende acemiliğimi. Şimdi Ordu Evi'nde katiplik adı altında resepsiyonistlik, temizlikçilik, bahçivanlık, bulaşıkçılık ve garsonluk yapıyorum
  • Öncelikle Slm Arkadaşlar...

Benimde DZ. ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. HATAY İSKENDERUN'a çıktı acemi birliğim...

KUVVETİ:DZ.K.K.LIĞI

SINIFI:MUHAFIZ===>>bu muhafız ne oluyor arkadaşlar...(daha doğrusu ne iş yapar)

bide ben celp numarası vs almadım sülüste yaziyormu yoksa daha sonramı alacaz...bilgilendirirseniz sevinirim...

banka sorunu aklıma takıldı ben ing banktan hesap açtırdım ordaki banka akbank mı acaba akbankdanmı açtırmamız lazım :S bilgilendiriseniz teşekkür ederim...saygılar...herkese hayırlı teskereler...
  • DZ. ÜS. K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. HATAY İSKENDERUN a muhafız olarak yapacağım 25. de teslim olacağım ben
  • DZ. ÜS. K. DENİZ ER eğitim ALAY K. HATAY İSKENDERUN muhafız 25.02.2010

muhafız nedir yaw bilen yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteddd -- 15 Şubat 2010; 20:19:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteddd

DZ. ÜS. K. DENİZ ER eğitim ALAY K. HATAY İSKENDERUN muhafız 25.02.2010

muhafız nedir yaw bilen yokmu

aynen bende muhafız oldum ordada değişmesse nöbet olucak kardeş en az 4 saatlik 90/1 gidiyorm ben ist.maltepeden 25 inde teslim olucam...
  • DZ. ÜS. K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. HATAY İSKENDERUN MUHAFIZ yalova 25/02/2010 teslim 90/1 normalde 87 liyim ama Bu MUHAFIZ nedir halen bir cevap gelmedi
  • 24. de teslim olacağım birliğime Ankaradan yoladan çıkacam slüste şöfer yazmakda 7 yıllık ehliyetim olduğundanmı yazdılar bilemiyorum fakat vitesli araba kullanma sürem 7 yılda toplam 24 saate geçmez tecrubem yok yaşım 25 denizcilik hakkında biraz bilgim var fakat gidince daha iyi anlayacağız muhafıs birliği orda silahlı nöbetleri tutarmış ve mıntıka işlerini genelde onlar yaparmış öyle duydum birde içerde nakit para geçmiyormuş karta yüklüyorlarmış artık askeri kart verip onamı yüklerler bilmiyorum içerde oyak(ıng) bank var sanırım bana aktarılan bilgiler doğruysa tabiki slüsünüzdeki şöferdür şudur budur yazılarına takmayın diye duydum o orda değişebiliyormuş 24. de teslim olacağım 5 yıllık bir rotarla askere gidiyorum açıköğretim sonsınıftayım okuluda dondurmadım demesin kimse neden bitirmedinde gidiyorsun 2 yıllık :) herkeze hayırlı teskereler 0/1 giden başka kimse varmı?
  • ben 25 inde teslim olucam bu muhafızlık tam bilen yok galiba ya neyse gidince nası bişey olduğunu öğrenicez isterseniz burdan tanışalım öyle gidelim arkadaşlar 90/1 benimde msnden konuşmak isteyen sabha kadar açık :) sicuro1907@hotmail.com
  • sanırım forumda 4 kişiyiz iskenderun deniz er eğiteme çıkacan ankaradan da sanırım tek ben varım?
    bu arada öğrendiğim kadarı ile muhafızlar sizin işinizi biraz daha fazla olacak alayda nöbetlere hazır olun
    ben 23 de gidiyorum iletişim uzmanozer@hot :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmanozer -- 18 Şubat 2010; 1:09:25 >
  • muhafız'ın günde 8 saat nöbeti vardır, 4-4 tutulur, nöbetten sonra başka bir iş varsa bunu yerine getirir.
    nöbetimi tuttum gider yatarım olayı yoktur,
    ama muhafız olarak gittiğiniz yerde, katip eksiği söz konusu ise muhafızlığın bir önemi kalmaz. Birliğin ihtiyacı temeldir.
    işin özü tamamen gittiğiniz birlikle alakalı,
    gittiğiniz yerde dağıtım yapılmadan önce muhafızlık dışı herhangi bir göreve (kantin mesela) talip olmanızda fayda var. bu talip olduğunuz bölümün nöbetten düşürme gibi bir durumu olup olmadığına bakarak seçim yapınız!

nöbetten düşürmeyen bir pozisyonda iseniz, günde minimum 4 saat nöbet tutar, geri kalan zamanlarınızda ise görev yerinde olursunuz, sonra bana bol bol söversiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castorpollux -- 18 Şubat 2010; 3:02:37 >
  • sinüste yazanı dikkate fazla almayın
    orda sizin eğitim durumunuza ve sivildeki mesleğinize göre ayıracaklar
    tabi birazda şansınız olacak
  • bahriyeli olmada boy ve kilonun önemi var mı acabayoksa tamamen şansmı muyanede verilen forma iyi yüzme biliyorum ve hobilerime de yüzemeyi yazmıştım bu ne derece etkili olur acaba mesele ben muyenede 1 80 e 80 kg gelmiştim 3 sene önce şimdi ise 89 kg ya 1,84 boy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribüncü -- 2 Mart 2010; 15:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribüncü

bahriyeli olmada boy ve kilonun önemi var mı acabayoksa tamamen şansmı muyanede verilen forma iyi yüzme biliyorum ve hobilerime de yüzemeyi yazmıştım bu ne derece etkili olur acaba mesele ben muyenede 1 80 e 80 kg gelmiştim 3 sene önce şimdi ise 89 kg ya 1,84 boy

dostum ben şuan bahriyeli olarak vatanı görevimi yapmaktayim dediklerinle bi ilgisi oldugunu düşünmüyorum bahriyeli olmak için tamam şans işi ben verilen formlara israrla yüzme bilmiyom yazmama ragmen denizci yaptilar boy 1.68 kilo 73 denizci olduk eger denizci olursan bu boyla kesin törenci felan olursun son olarak umarım denizci olmazsin , sonucu ögrendigimde bende sevinmiştim ama sonra beni denizci yapan zihniyetin kulaklarını baya bi çınlattim günlük 8 saat nöbet ve akşama kadar dinlenme yok sürekli bi yerleri temizliyosun dönünce askerlikle ilgi anlatacagimiz tek şey nöbet ve temizlik başka bişey yok karaci ol , havaci ol, jandarma ol, denizci olma dostum

• 333lerden ilk mesaj olsun ozaman
    tahminimce forumdan cok sayıda gelen var iskenderuna

ptesi sabahı adana havalanında olacakların listesini yapalıp bence

1-khalid izmirden sunexpress 6.05 uçağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalid

333lerden ilk mesaj olsun ozaman
    tahminimce forumdan cok sayıda gelen var iskenderuna

ptesi sabahı adana havalanında olacakların listesini yapalıp bence

1-khalid izmirden sunexpress 6.05 uçağı

ben de ayni yerdeyim. hataya geliyorum,istanbuldan 9.10 thy ucagi ile. gorusuruz tertip :)
  • Hayırlı olsun arkadaslar.Güzel yere düstünüz...bende 20.bolukteydım 331.dönem olarak şimdi gölcük deniz ana üs deyim.Dağıtımda düşeceğiniz yerler bellidir doğuya falan düşmezsiniz bu yüzden fazla takmayın.Birde yanınızda mutlaka fazla iç çamaşırı götürün duş yapma olanağınız olmayabilir. İlk girdiğinizde sizi 10 tane anfiden geçirecekler.Nereye geldim ben demeye başlarsınız.Geç teslim olursanız o anfiler girdiğnz gün bitmez ertesi güne hatta ondan sonraki güne sarkar. Sabah koğuş kalk diye bir ses kulağınızda çınlayınca o zaman anlayacaksınız asker olduğunuzu. :) Ama dediğim gibi fazla dert etmeyin iskenderunda acemilik gerçekten çok rahat olur koşu falan yapmazsınız.Sadece yürüyüş yaptırrlar.Tüfekli tüfeksiz hareketleri yaparsınız o kadar. Unutmadan kamara yani yemekhane isinden kacmaya bakın revire refakatçi olarak gidin hiçbir eğitime girmezsiniz. En önemlisi eğer hiçbirşey yapmayıp sadece yazı yazayım derseniz.Yazısı güzel olan varmı dediklerinde hemen atlayın

• mrb benimde iskenderun deniz er eğitim komutanlığı çıktı devre kaybı olarak bu ay sonunda teslim olucam nasip olursa.
  • bende iskenderun hatay da askerlik yapacam 24 Mayıs ta teslimim şimdiden herkese hayırlı tezkereler aeo kib.
    inş... problemsiz geçer :D orda görüşürüz artık devremler tertipler :D

kesinlikle bakın gerekli bilgiler var

http://www.dzkk.tsk.tr/turkce/birliktanitimi/isdeneregitimalayi/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakom -- 12 Mayıs 2010; 13:59:54 >
  • geçmiş olsun kardeşlerim ölenlerin kanı yerde kalmayacak demk isterdim ama ne yazık ki kalacak siz kendinize mukayyet olun
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.