Şimdi Ara

1 hertz lik fark ne fark ettirir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bir kulaklık almayı düşünüyorum 2 seçim yaptım MX470 veya MX270 alacağım.

MX 470

MX 470 kulaklıklar ile ritme ayak uydurun. Güçlü bas artışı sağlaması için Sennheiser’ın yenilikçi “LiveBass” sistemi ile donatılan MX 470 gittikleri her yerde uzun-ömürlü müzik zevkini tatmak isteyenler için mükemmel bir müzik aksesuarıdır.

Genel Özellikler
    Güçlü bas artışı için Sennheiser’ın ” LiveBass” sistemine sahip stereo kulaklık
    Mükemmel uyum için ergonomik dizayn (kulaklık süngeri ve kulaklık adaptörü pakete dahildir)
    Kablo düzenleme sistemi
    Kabloların birbirine dolaşmasına izin vermeden müziğinizden zevk almanızı sağlayan simetrik kablo
    Taşıma kesesi kulaklığınızla uyumludur
    iPod iPhone ve MP3 çalar ve taşınabilir ortam oynatıcıları ile uyumludur.

Paket İçeriği
    MX 470 Kulaklık
    Kulaklık Süngeri
    Kulaklık Adaptörü
    Taşıma Kesesi

Teknik Özellikler
    Frekans Aralığı: 18 - 20000 Hz
    Distorsiyon: < 0.5 %
    Empedans: 16 Ohm
    Ses Basınç Seviyesi (SPL): 119 dB
    Jak: 3.5 mm
    Kablo Uzunluğu: 1.2 m simetrik
    Ağırlık: 12 g
    Kulaklık Türü: intra-aural
    Transducer Prensibi: Dinamik

MX 270

Ses kalitesi veya taşınabilirliğinden taviz vermez. Ergonomik MX 270 kulakiçi kulaklıklar güçlü stereo ses deneyimi sunar ve taşınabilir ortam aygıtları ile birlikte kullanmak için uygundur.

Genel Özellikler
    - Güçlü bas-ağırlıklı stereo ses
    - Kusursuz uyum sağlayan ergonomik tasarım
    - Problemsiz kablo kaydırıcı
    - Kabloların birbirine dolanmasını engelleyen simetrik kablo
    - MP3 iPod iPhone ( iPod ve iPhone Apple Inc. firmasının geliştirdiği patentini ABD ve diğer bazı ülkelerden almış olan ticari markalardır) ve taşınabilir ortam yürütücüleri (müzik çalarlar) ile birlikte kullanılabilir

Teknik Özellikler
    Frekans aralığı : 19 - 20000 Hz
    THD toplam harmonik distorsiyon : < %0.5
    Empedans : 16 Ω
    Ses basınç seviyesi(SPL) : 118 dB
    Kablo uzunluğu : 1.2 m simetrik
    Jak girişi : 3.5 mm açılır
    Ağırlık : 12 gr
    Kulaklık tipi : Kulakiçi
    Dönüştürücü prensibi : Dinamik

Şimdi benim sorum bu 18-20 000 Hertz ile 19-20 000 Hertz arasındaki fark nedir ben ne duyabilirim bu farkla fiyat olarak biri diğerinin 2 katı buna değer mi sizce arkadaşlar ??

• O verilere takılmayın. Kulaklığın ses karakteri hakkında neredeyse hiçbir izlemin vermez bana kalırsa iki modeli de almayın. Hele 50 lirayı aşıyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 1 Mart 2013; 21:42:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben bilgisayar almıştım bimeksten çek var elimde 160 liralık bununla laptop çantası kulaklık almayı düşünüyorum MX270 33 lira uyumlu gibi geldi bana :S Sİzin daha iyi bir öneriniz var mı acaba ?
  • illa earbud tipinde alacaksanız mağazalarda akg dışında pek alternatif yok türkiye de.

• hocam baktım onlara gerçekten kaliteliler ama çok pahalı be üstadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfman16 -- 1 Mart 2013; 22:21:46 >
  • Tütkiye de pahalı biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cas hızı 9-11 çok fark eder mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.