Şimdi Ara

1 HAFTALIK GENPA GARANTİLİ FATURALI FULL KUTULU İPHONE 16 GB 3GS BEYAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba 1 hafta önce turkcellden iphone hediye geldi hemen satacaktım ama dayanamayıp 1 hafta kullandım ama bana göre bi telefon değil bu arada hepsiburadadan 90 tlye el yapımı deri müthiş bir kılıfta aldım ve hep kılıfta kullandım telefon genpa garantilidir ve 1 haftalıktır faturası vardır bırakın çiziği kılcal cizik bile yoktur 3gs 16 gb ve beyazdır full kutuludur herşeyi tam üstüne birde müthiş bir kılıf vardır

kılıfın linkihttp://www.hepsiburada.com/sgp-leather-pouch-vintage-edition-for-apple-iphone-3g3gs-brown-/productDetails.aspx?categoryid=16102&productid=telkilifsgpvintage

el yapımı gerçek deridir hep bunda kullandığım için telefonun sıfırdan farkı yoktur.

ankara içi elden verilir resim koymaya gerek koymadım çünkü gerçekten sıfırdan farksız zaten alırken göreceksiniz görün eğer dediğim gibi değilse almazsınız kulaklığı falan daha hiç açılmadı bile. fotoğraf makinem yoktur isteyene webcamden gösterilir.

fiyat: 1.250 tl dir. fatura fiyatı 1750 tldir üstüne birde 90 tl lik kılıf aldım ve toplam sadece 1 hafta kullandım fiyatı uygun tutuyorum çünkü acil satmam gerekiyor elinizi çabuk tutun derim bu fiyata kaçmaz....

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm
  • özel bir mesaj atıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.