Öncelikle herkese günaydın. Bundan 1 ay önce, uzun zaman önce facebook okeyde tanıştıgım bir kız bana arkadaş eklememi önermişti bende ilkten pek sıcak bakmadım eklemedm öle duruyordu snra bi ara ekledim kızı kız hergün açıktı ama hiç konusmadık 2-3 hafta falan en son bigün baktm gene açık dedim bi selam veriyim bari herşey o selamla başladı o selamdan sonra mhabbet aldı başını gitti ve kızı tanıdıkça sevmeye başladım ama abartmıyorum hayatımda gördüğüm en ama en iyi kız yani buna kız kardeşim bile dahildir o kadar iyi niyetli temiz kalpli kız kız ki. Şimdi diceksiniz 1 haftadır tanıyon ne iyisi falan. Yani 1 haftadır abartısız günde 5-6 saat konuşuyozdur faceden Bu pazarteside buluştuk zaten gözlerine hasta kaldım nasıl birşeyse açık yeşil ortasıda gri aşırı temiz kalpli ve iyi bir kız yani ben kolay kolay bir kıza güvenmem iyi falan demem eski kız arkadaşlarmdan kalan kuyruk acısı işte ama bu kız başka be abi wllahi başka Birazdan msjları koycam ve şu 1 hafta içinde 3-4 kez tartışmışızdır ve ciddi ciddi benim yanls anlamam ve öküzlüğüm sonucu ama kız varya defalarca faceden telefondan özür mesajları attı ağlamış bile yazık çok iyi bir kız 1 haftadır tanımama rağmen aşırı bağlandım. Yani inanın bende hani o kızlara böle şeytan, sinsi gözüyle bakanlardanım ama böle bir kız insanın hayatında 1 kere çıkar karşısına diğer yandan eski sevgilimlede görüşüyoruz arada, kızda bunu biliyor ama pek bişi demiyor şimdilik sadece görüşmesen daha iyi olur bence sonuçta eski adı üstüne ne gereği var falan böle sölüyo. Hani anlarsınız işte eski sevgilimde () bu cinsten yani az yemedim onu Sormak istediğim bu yeni tanıştığım kız eski sevgilimle grüşmemi istemiyor belli ama direk görüşme diyede söliyemiyor benim ise yıllarım geçti onunla boşda değilim ona karşı sonuçta bi geçmiş var ortada ve bu şekilde 2 sini idare etmeye kalkarsam elbet birinden birini yada 2sinide kaybedecem. Eski sevgilimi defterden silip bu yenisiyle devam etsem ki bu kıza gerçekten güveniyorum çok iyi bir kız yani. Diğer yandan eski sevgilimle görüşüp bu kızıda idare edemem zor yani. Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası
Bu arada kız benden büyük 20yaşında benim daha 20ye 4ay var
Hocam eski sevgilini boşver eskide kalmış sonuçta..Mesajlara da baktım kız da baya iyi biri gibi.Bence bu yeni kızla devam et
quote:
Orijinalden alıntı: Static-X
Hocam eski sevgilini boşver eskide kalmış sonuçta..Mesajlara da baktım kız da baya iyi biri gibi.Bence bu yeni kızla devam et
Bende bu kızla devam etmek istiyorm ama eski sevgilimde de aklım kalıyor hele şu 3-5 aydır manitasıda yokmuş ateşini söndürmek lazım şuanda sadece görüşüyorüz ama eskisi gibi sevgili olmamız bir lafıma bakar bu kızıda kaçırmak istemiyorum
anlaşılan ikisini aynı anda idare etmek istiyorsun ama zor yakalanma ihtimalin yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: pedrox
anlaşılan ikisini aynı anda idare etmek istiyorsun ama zor yakalanma ihtimalin yüksek.
Evet hocam aynen öle ama biliyorm çok zor. Çoğu kişinin de başına gelmiştir daha öncede çok oldu iki hatunu idare etmeye kalkıyon birine atıcağın mesajı dalgınlıkla diğerine atıyon ortalık çorba oluyo kıvıramıyonda facebookda da idare etmek zor oluyo yok girerde msjlaramı bakar yok bu kim şu kim
Eskisini bırak bunla devam et.Sevgili olduktan sonra zaten buda eskisini aratmaz merak etme
Kıza dediğin kadar güveniyorsan bu fırsatı kaçırma derim.Karşına bir daha böyle bir kız çıkmayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: sniper_town
Kıza dediğin kadar güveniyorsan bu fırsatı kaçırma derim.Karşına bir daha böyle bir kız çıkmayabilir.
Bende bundan korkuyom işte
Yapabilirsin eskisiyle işini hallet bunu da çıkmaya başla. Bu kıza hala aynı duyguları beslersen bir süre sonra eskisini bırakıp buna yoğunlaşırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme