Şimdi Ara

1 haftadır internet kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ttnet hipernet 24mbps internet tarifesini kullanıyorum ve son 1 haftadır internetim sürekli olarak kesiliyor, hat değerlerimde bi sorun varmıdır bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

Edit: Modem ttnet huawei g630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGySox -- 6 Aralık 2014; 9:11:12 >

• hat zayıflama değerlerin çok kötü
  • Bunu nasıl düzeltebilirim peki ?
  • Değerler çok kötü değil ama yüksek hızdaki sinyali bozmaya yetiyor demek ki. Ev içi hattınızda kablo sorunları olabilecek yerleri bir gözden geçirin. Yoksa da müşteri hizmetlerini arayın, teknik ekip gönderseler de çok bir şey yapmazlar ama hızı birkaç Mbir düşürerek ne olacağına bakıp kopma olup olmayacağını deneyebilirler.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Kablolarda bi problem yok. Müşteri hizmetleriyle görüştükten sonra toplam 3 kere ekip geldi ve hiç bi sorun yok diyip gittiler malum TTNET. en son olarak hız düşürtmeyi denedim müşteri hizmetlerini arayarak ama telefona çıkan bayanın işten anlamadığını öğrendim maalesef
  • CGySox kullanıcısına yanıt
    Sadece işten anlamıyorsa tekrar arayın, başka biri geleceğinden işten anlayan biri çıkacaktır. Hatlarda hiçbir sıkıntı yoksa mesafeniz fazladır. Yine hız düşümü gerek.
    Hız düşümü için tekrardan görüştüm müşteri hizmetleriyle fakat her tarifeye olmuyormuş o işlem, 24mbps hipernet kullanıyorum öyle bişey mümkünmü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CGySox kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. Eğer yapamıyoruz diyorlarsa yapamıyorlardır. Bağlı olduğunuz santrale gidin, oradaki görevlilerle görüşün; onlar bir şeyler denesinler.
    Uğraşların için teşekkür ettim,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.