Şimdi Ara

1 GÜNLÜK CORSAİR VENGEANCE C70 ASKERİ YEŞİL KASA VE COOLERMASTER V8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    CORSAİR C70 VENGEANCE ASKERİ YEŞİL

Herkese iyi günler dilerim arkadaşlar yaklaşık olarak 1 ay önce aldığım Corsair C70 Vengeance Askeri Yeşil Kasayı satmayı düşünüyürum kasa tertemiz olup sadece 1 gün kullanıldı elimde aynı kasanın siyah rengide mevcut kendim siyah renk olanını kullanıyorum ve çok memnunum 2. sistem toplama hevesi ile askeri yeşil olanını aldım sonradan bu planımdan vaz geçip kendi sistemimi bu kasaya kurdum siyah renk olanı daha çok hoşuma gittiğinden tekrar geri söküp kendi eski siyah renk olanına kurdum askeri yeşil renk olanı şu an elimde ihtiyaç fazlasıdır,belirttiğim gibi kendimde aynı kasanın siyah renk olanını kullanıyorum ve oldukça memnunum, kasa tertemiz olup hiç bir sorunu yoktur , sadece kurulum yaparken bir kaç tane vidası eksilmiş olabilir, onuda kontrol ettim içinde sisteminizi rahatça kurabilecek sayıda yeterli vida mevcuttur.

Kasa sadece Ankara içi satılık olup faturası kaybolmuştur Eksen Bilgisayar'dan 1 ay önce alınmıştır, kutusu mevcuttur, öncelikle Çankaya ve Balgat civarlarından satış tercihimdir,hafta içi çalıştığım için sadece akşam 18:00' dan sonra buluşup teslim edebilirim ona göre mesaj atarsanız sevinirim.

FİYAT : -------- Takas önerilerine açıktır ihtiyacım olan bir şey ile takas olabilir,beni uğraştırmayıp Balgat civarından gelip alana 200 TL

NOT : Rezerve vs. kabul etmiyorum almak isteyen kişi gelip alır.

COOLERMASTER V8 İşlemci Soğutucusu
    Bu soğutucuyu yaklaşık olarak 8 aydır kullanıyorum , ürünün kutusu vs. mevcuttur biraz tozlu olması dışında herhangi bir sıkıntısı yoktur,Vatan Bilgisayardan alınmıştır faturasını bulamayabilirim.

FİYAT :--------

NOT : Rezerve vs. kesinlikle yapmıyorum ,takas işime yarayan bilgisayar parçaları ile olabilir ,resimler temsilidir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 18 Kasım 2013; 22:50:30 >

AMD Ryzen 9 3900X || ASUS Prime X570 Pro || Gskill Trident Z Neo 32 GB DDR4 3600 Mhz || Sapphire RX 6700 || Samsung 1TB 860 EVO || Corsair H100i Platinum RGB || Corsair Graphite 760T || ASUS ROG Thor 1200w

• Corsair C70 Vengeance Kasa ve Coolermaster V8 işlemci soğutucusu forumdan @kirbiyik06 arkadaşımız tarafından alınmıştır iyi günlerde kullanmaları dileklerimle.
    AMD Ryzen 9 3900X || ASUS Prime X570 Pro || Gskill Trident Z Neo 32 GB DDR4 3600 Mhz || Sapphire RX 6700 || Samsung 1TB 860 EVO || Corsair H100i Platinum RGB || Corsair Graphite 760T || ASUS ROG Thor 1200w
  • v8 i alıcaktım ya nasıl olur
    Her Zaman belirli bir düşüncede olma, hayallerini ve hedeflerini yüksek tut ve elinden geldiğince gayret etmeye çalış, sonucunda başarılı olacaksın bunu sakın UNUTMA .Ayrıca kalbini temiz tut ALLAH Her zaman sana yardım eder.

• içim cız etti valla. çok güzel alet hayırlı olsun alan arkadaşa
    Her Zaman belirli bir düşüncede olma, hayallerini ve hedeflerini yüksek tut ve elinden geldiğince gayret etmeye çalış, sonucunda başarılı olacaksın bunu sakın UNUTMA .Ayrıca kalbini temiz tut ALLAH Her zaman sana yardım eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.