Bildirim
1 Günde 1.8 gb olursa 30 günde kaç gb olur.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
chrom mu ie mi kullanıyosun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: atakum52
Bugün ayin 2'si.
Şoyle bir kotami sorgulayayım dedim.
1.6 gb olmuş.
6 gb kotam var....
merak ettiğim kalan 28 günde kaç gb olacak.
yaptiğım tek şey günde 2-3 saatlik senkron ders (flv dosyası) indirmek.
galiba ttnet sayemde zengin olacak.
Günde 200 mb kullanacaksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: ps3xbox360
chrom mu ie mi kullanıyosun ?
Hiçbiri;
fırefox kullanıyorum.
indirme: orbit -
ben smile adsl kullanıyorum. dün bütün gün forumdaydım. arada da haber sitelerine baktım. dosya indirme film izleme yapmadım. facebook ta video izlemedim. ayın ilk 3 gününde harcadığım kota 850 mb olmuş. ya bunlar kota hesaplamayı değiştirdi ya da bu işin içinde başka bişey var. kota 3 gb iken bile bu kadar hızlı harcanmıyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: atakum52
Bugün ayin 2'si.
Şoyle bir kotami sorgulayayım dedim.
1.6 gb olmuş.
6 gb kotam var....
merak ettiğim kalan 28 günde kaç gb olacak.
yaptiğım tek şey günde 2-3 saatlik senkron ders (flv dosyası) indirmek.
galiba ttnet sayemde zengin olacak.
30 günde 54 gb yapar. Sana cevap. -
neyse.....
maksimum ücret 79 lira olduğu için 10 gb üzeri ttnetin hediyesi olacak artik. -
modemi kasım ayının üçünde aldım. Kasım ayının ilk üç gününü saymazsak modem bana 6 gigabyte download yaptığımı söylüyor.
fakat ttnet 12 gigabyte download yaptın diyor. Ya ilk üç gün 6 gigabyte download yaptım ya ttnet kafasına göre kota hesabı yapıyor ya da modem yanlış hesaplıyor.
bu ayda takip edecem bakalım. Yine böyle uçuk farklar olursa air-ties teknik destek ekibinden bilgi alacam bu kota sayacı doğru mu çalışıyor diye.
Ona göre bişeyler yapacam
ama şöyle bir saçmalık var. 4 gigabyte kotalı kullanıyordum. Kota hep 6 larda geliyordu
Ondan sonra kotayı 6 gigabyte çektik bu seferde kota hep 8 lere dayanmaya başladı. Ama ben ömrümde hiç 14 gigabyte 15 gigabyte rakamlarını ulaşmadım. Hiç o rakamları görmedim ama ne zamanki kotayı 12 gigabyte a çektik bu rakamları görmeye başladık.
Modeminizde kota sayacı varsa sizde paylaşır mısınız kota değerlerinizi
-
Kullanılan antivirüs programları, arka planda otomatik güncelleme yapan programlar ve internet sitelerindeki animasyonlu reklamlar da kotadan yer. Hem de ciddi anlamda. Bunları da hesaba katın. -
aynen a.d.b.l.o.c.k diye bir eklenti var. Reklamları engelliyor. Bunları da kapatabilirsiin bu programla -
Bu devirde kotalı internet sıkıntı arkadaş. Sınırsıza geçin rahat edin. Tabi eğer kotayı aşıyorsanız. Yoksa standart internet kullanıcısı için 4 GB kota fazla bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: fıratbozkurt
Bu devirde kotalı internet sıkıntı arkadaş. Sınırsıza geçin rahat edin. Tabi eğer kotayı aşıyorsanız. Yoksa standart internet kullanıcısı için 4 GB kota fazla bile.
+1
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- ev interneti
- ttnet kullanıcı adı
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- statik ip nedir
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom ev internet paketleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X