Şimdi Ara

1 Gün S4 Mini Kullandım Ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaklaşık 1 yıldır iphone 4 kullanıyorum 7.0.4 yüklü arkadaşımla 1 günlüğüne S4 mini ile değiştik bende bu telefondan alacaktım ama bir türlü alışamadım. Çok hızlı ve çok akıcıydı ama alışamıyorum sizce alışamadığım halde almalımıyım yoksa 7.1 mi beklemelimiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7.1 i beklemende yarar var derim :)

• bizim verceğimiz cevaplara göre mi alıcaksın. Al s4 mini piyasadaki en iyi telefon hatta gelecek 5 yıl içindede daha iyisi çıkmayacak. Alışamadıysan kesin almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

7.1 i beklemende yarar var derim :)

Aslında bende öyle düşünüyorum ama eğer beklemdiği gibi çıkmassa Apple' kesinlikle fazla müşteri kaybedecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: tekcaredrogba

bizim verceğimiz cevaplara göre mi alıcaksın. Al s4 mini piyasadaki en iyi telefon hatta gelecek 5 yıl içindede daha iyisi çıkmayacak. Alışamadıysan kesin almalısın

Öyle diosunda ya şişme yaparsa die korkuyorum

• bende ip4 var shsh kaydı olmadan 7.1. beta dan 6.1.3 jb liye geçtim akıyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Beyler yaklaşık 1 yıldır iphone 4 kullanıyorum 7.0.4 yüklü arkadaşımla 1 günlüğüne S4 mini ile değiştik bende bu telefondan alacaktım ama bir türlü alışamadım. Çok hızlı ve çok akıcıydı ama alışamıyorum sizce alışamadığım halde almalımıyım yoksa 7.1 mi beklemelimiyim ?

Kesinlikle 7.1 bekle ben iphone'a devam derim hem android belli bir yerden sonra yavaşlıyor bunu bil istedim olmazsa satım ıphone 4s al öneririm hem iphone yaz keskinliği s4 miniye göre yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ha S4 ha S4 mini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.1 bekle sonra s4 mini nin gerçek yüzünü görünce pişman olursun 1 günde kendini belli etmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş şöyle söyliyim iki hafta s4 mini kullandım kuzenle değiştik dayanamadım telefonu kargoyla yollattım bugün elime geçti ve telefonu o kadar özlüyosunuzki. (gerçi benimki 4s 4ler çok kasıyo)
  • 7.1 ne zaman çıkıcak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

bende ip4 var shsh kaydı olmadan 7.1. beta dan 6.1.3 jb liye geçtim akıyorum şuan.

Onu nasıl yaptın shsh olmadan ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

7.1 bekle sonra s4 mini nin gerçek yüzünü görünce pişman olursun 1 günde kendini belli etmiyor

Beklemeye karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: CDDH

kardeş şöyle söyliyim iki hafta s4 mini kullandım kuzenle değiştik dayanamadım telefonu kargoyla yollattım bugün elime geçti ve telefonu o kadar özlüyosunuzki. (gerçi benimki 4s 4ler çok kasıyo)

Zaten bende alışamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Ha S4 ha S4 mini.

Evet aşırı derecede bir fark yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

7.1 ne zaman çıkıcak ?

Kesin bilgi yok ama Mart ayı çıkma ihtimali yüksek.

• Gelecek 5 yıl icinde s4 ten daha iyi telefon cıkmayacak oyle mi ? Neye dayanarak soyluyorsun bunu ? Yasın kac senin ? 5 sene oncesini hatırlıyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seckinau

Gelecek 5 yıl icinde s4 ten daha iyi telefon cıkmayacak oyle mi ? Neye dayanarak soyluyorsun bunu ? Yasın kac senin ? 5 sene oncesini hatırlıyor musun ?

Aynen ya 1 yıl hadi neysede 5 yıl ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Seckinau

Gelecek 5 yıl icinde s4 ten daha iyi telefon cıkmayacak oyle mi ? Neye dayanarak soyluyorsun bunu ? Yasın kac senin ? 5 sene oncesini hatırlıyor musun ?

Inceyi anlamadınız ne diyeyim size. Sırf muhalefet sırf yorum yazmak için yazılmış bir mesaj. Akıl yaşta değil başta bunuda bilin. Sizin yaşınızı ben pek merak etmiyorum ama zeka seviyenizi az buçuk tahmin edebiliyorum. Arkadaş beğenmedi halde bize soruyor alıyım mı diye sizin tavsiyeniz ne ise ona cevap verin. Zeka seviyenizin yetmediği cevaplara yorum yazmayın. Bu arada 22 yaşındayım hayatında göremeyeceğin kadar telefon tablet kullandım. Arkadaşa önerim parası varsa 5s alsın.

• birkaç haftadır 7.1 kullanıyorum, 7.03 teki birçok problem giderilmiş durumda, 4s'te gayet güzel çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.