Bildirim
1 Gb ramli telefon beni kaç sene daha idare eder
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Herşey Ram ile bitmiyor ne yazık ki. Senin telefonun günümüz orta segmentleri (moto g, gm discovery) sınıfına zar zor yetişiyor çipset, cpu ve gpu ile.
Ama söyliyim ki 2 yıl çok rahat idare eder, devamı çok sıkıcı olmaya başlar -
Zor da olsa edebilecegini dusunuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cevaplarınız için teşekkür ederim telefon şuanlık stabiliikte sıkıntı yok bakalım inş 2 sene daha sorun çıkmaz -
Fazla oyun düşkünü değilseniz 2 sene götürür sizi.
biraz oyun düşkünüyüm şuanda sıkıntısız kaldırıyo marketteki oyunları ama 1 sene sonra yeni çıkçak olan oyunları kaldırmaz büyük ihtimalle -
quote:
Orijinalden alıntı: Bursaspor.
biraz oyun düşkünüyüm şuanda sıkıntısız kaldırıyo marketteki oyunları ama 1 sene sonra yeni çıkçak olan oyunları kaldırmaz büyük ihtimalle
Bana da kaldırmaz gibi geliyor.
telefon donanımı ve yazılımı hakkında cok bılgım yok ama 2 yılı askın bir süredir galaxy s2 kullanıyorum. hala mevcut butun oyunları oynayabılıyorm. -
Benim ki 278 MB -
MTK 658x serisi sezonu kapattı sıra SD400 de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gerçekten tasarım olarak falan güzel telefon ama işlemciden belki eksik kalabilir tabi bana kalırsa rahat götürür 2 sene (gerçi bilemeyiz 2 sene içinde neler çıkacak neler olacak ama )
-
2 sene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En fazla 2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X