Şimdi Ara

1 gb (DDR 2 400mhz) ram ile 512 mb (ddr2 266mhz) ram uyumsuzluk yaparmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pc me 2 adet kingston 1 gb ddr2 400 mhz ram aldım.Eskiden pc de 2 adet 512 mb ddr2 266 mhz ram vardı.

Anakartım ASUS P5LD2 SE 4 Adet ram slotu var ve ben 1gb larla 512 mb birlikte çalıştırmak istiyorum ama çalışmadı !

Anakartın üzerindeki slotlara 4 ünü birden taktığım zaman pc açılmadı ama 2 adet 1 gb ve 1 adet 512 mb ram taktıgım zaman açıldı şuan 2.50 gb olarak

kullanıyorum boşta kalan 512 mb lık ram ide kullanmak istiyorum bunun bir yolu varmıdır yardımlarınızı bekliyorum..

• sadece 1 öneri
    sarı slotlara 400MHz leri tak
    siyah slotlarada 266 lıkları tak dene
    olmazsa yapacak birşey yok gibi
  • Özellikle asus anakartlarda farklı seri ramlar 4 ram slotunu aynı anda kullandığında problem oluştururlar.
    Şu durumda en mantıklı yapabileceğiniz anakarta 2*1 ddr2 400 ramları takıp dual kullanmak.
    Eğer ram kullanma konusunda sıkıntınız yoksa 512mb ramleri kullanmayın, 2gb ram ihtiyacınızı rahatlıkla görecektir.
    Aksi taktirde 400mhz olan yeni ramleriniz eski ramlerinizle birlikte 266mhz olarak çalışacaktır.
  • OzzmynnTR kardeş söylediklerini yapınca düzeldi şuan rami 3 gb kullanıyorum.

1.slot 512mb(siyah)

2.slot 1gb(sarı)

3.slot 512mb(siyah)

4.slot 1gb(sarı) şeklinde yapınca problem kalmadı ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.