Şimdi Ara

Kingston 4 gb ddr2 800mhz tek modül ram.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 4 ay önce forumdan aldım rami hiçbir sikıntısı yoktur çok az kullanıldı zaten yeni pc aldığım için satıyorum.İstediğim fiyat 70 tl dir.Kutusu bulunmaktadır.
    İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 19 Kasım 2016; 17:52:07 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

  • YSN_94 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ram intel uyumluysa alabilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devalionsa

    Hocam merhaba ram intel uyumluysa alabilirim ?

    Amd de çalışıyo ama inteli bilmiyorum.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

  • YSN_94 Y kullanıcısına yanıt
    anladım hocam intel için olanı nerden bulabilirim kafayı yemek üzereyim 2 adet 4gb ddr2 800 mhz intel için bulmam lazım
  • Arkadaslar fiyati 70 tlye dusurdum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

  • Hayırlı satışlar. Ama ürününle ilgili net bilgi veremiyorsan satışın zor gözüküyor. Kaldı ki 4gb ddr2 800mhz ram in sıfırı ve 2 yıl garantilisi 40 lira cıvarında. Fakat bu 40 lık ramler sadece amd ile çalışıyor. Eğer ürünün intel ile çalışan chipset ise fiyat makul gibi ancak yine de az önce n11 de intel ile çalışan kingston chipsetli 2 yıl garantili ddr2 800 mhz 4gb tek slot rami kargo dahil 84tl ye aldım. 4 gb ddr2 tek slot ve intel uyumlu chipsetli ram bulmak gerçekten zor. Yurtdışında bile 50$ altı fiyata bulmak zor ancak bir tedarikçi bu ihtiyacı görmüş ki dönem dönem parça parça bu ramlerden getiriyor ve satıyor. N11 linkini atayım o satıcının 4gb tek slot intel uyumlu ddr2 ram arayanlar faydalansın.

    1-
    www.n11.com
    Bilgisayar Bileşenleri - nlystore - n11.com
    http://www.n11.com/magaza/nlystore/bilgisayar-bilesenleri-1000257
    son rami ben aldığım için elinde şuanda gözükmüyor ancak takip edebilirsiniz yakın zamanda tekrar stoklarına girecekmiş ki bende 2 adet daha alacağım.

    urun.n11.com
    Bellek (RAM) - SD, DDR RAM Modelleri - n11.com
    http://urun.n11.com/bellek-ram/hynix-4-gb-ddr2-800-mhz-masaustu-ram-P164457521
    ( ürün resmi 2 gb gözüküyor fakat yanlış resim yüklenmiş ürün 4gb )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncezer

    Hayırlı satışlar. Ama ürününle ilgili net bilgi veremiyorsan satışın zor gözüküyor. Kaldı ki 4gb ddr2 800mhz ram in sıfırı ve 2 yıl garantilisi 40 lira cıvarında. Fakat bu 40 lık ramler sadece amd ile çalışıyor. Eğer ürünün intel ile çalışan chipset ise fiyat makul gibi ancak yine de az önce n11 de intel ile çalışan kingston chipsetli 2 yıl garantili ddr2 800 mhz 4gb tek slot rami kargo dahil 84tl ye aldım. 4 gb ddr2 tek slot ve intel uyumlu chipsetli ram bulmak gerçekten zor. Yurtdışında bile 50$ altı fiyata bulmak zor ancak bir tedarikçi bu ihtiyacı görmüş ki dönem dönem parça parça bu ramlerden getiriyor ve satıyor. N11 linkini atayım o satıcının 4gb tek slot intel uyumlu ddr2 ram arayanlar faydalansın.

    1-http://www.n11.com/magaza/nlystore/bilgisayar-bilesenleri-1000257 son rami ben aldığım için elinde şuanda gözükmüyor ancak takip edebilirsiniz yakın zamanda tekrar stoklarına girecekmiş ki bende 2 adet daha alacağım.

    http://urun.n11.com/bellek-ram/hynix-4-gb-ddr2-800-mhz-masaustu-ram-P164457521 ( ürün resmi 2 gb gözüküyor fakat yanlış resim yüklenmiş ürün 4gb )





    İntelde calismiyor diyeyim isimi garantiye aliyim hani hocam 40 tlye satan link bekliyorum ortaya bi laf atmissiniz ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün





  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.gittigidiyor.com
    4gb Ddr2 - GittiGidiyor
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=4gb+ddr2&sra=hpa
    35 e satan yerde var. hatta 30 a bile bulabilirim :D
  • Yanlış anlama amacım satışını baltalamak değil. intel işlemcili bir makine bul ve dene. hatta bazı durumlarda anakart chipseti yüzünde 4 gb tek slot intel ile uyumlu olmasına rağmen çalışmıyor. benim bildiğim ve denediğim p43 p45 gibi chipsete sahip anakart ile çalışıyor intel uyumlu 4gb tek slot ramler. elimde var ve denedim. ancak amd ile çalışanlar bu chipsetlerde 2gb olarak gözüküyor. g31 chipsetli anakartta hiç açılmadı örneğin. bu sebeple intelle dene ve çalışıyorsa fiyatın gayet güzel. ama sadece amd uyumluysa bu fiyata satman mümkün değil.
  • https://forum.donanimhaber.com/4-gb-ddr2-800-mhz-amd-islemcilere-ozel-ram--125362791 buda dh de 35 tlden satılan sıfır 4gb ddr2 ancak ancak sadece amd uyumlu ram linki.
  • tuncezer T kullanıcısına yanıt
    Az önce satıcıya mesaj yolladım ne zaman satar tekrar diye. An itibari ile hala satış kapalı görünüyor. N11'deki Intel uyumlu ddr2 4gb bellek ile ilgili olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has.durmaz -- 14 Aralık 2017; 21:52:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.