Şimdi Ara

1 Ekim 2012'den itibaren gelen kanallar ve gelmesi beklenenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
13.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu değiştirdim artık konu 1 Ekim 2012'den itibaren gelen kanalları kapsamaktadır.Ayrıca gelebilecek kanalar da bu konuya dahil edilecektir.

1)Max Smart HD

2)24Kitchen HD

3)Tv 2 HD

4)Smart Sinegold 2 HD

5)The Fight Network HD

6)CNN Türk HD

7)Smart Sinetürk HD nisan içerisinde gelmesi bekleniyor (KAYNAK:Yerli Platformlar facebook sayfası)

8)Smart Sinefest HD nisan içerisinde gelmesi bekleniyor(KAYNAK:Yerli Platformlar facebook sayfası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 31 Mart 2013; 17:49:23 >
  • arkadaşım...yeni kanalların kesin geleceğiyle ilgili kaynak gösterin...!!!...
  • İLK 5 KANALI MÜŞTERİ HİZMETLERİ DOĞRULADI DİĞER 6. 7. VE 8. KANALLARI BİR D-SMART BAYİSİ SÖYLEDİ DİĞER İKİ KANAL İÇİN İSE SÖYLEMLER VAR
  • NTVSpor HD olmasını isterdim
  • ntv spor hd kanalı ancak star hd gelmesiyle gidebilir diye düşünüyorum.büyük ihtimal haziran 2013 te gelir çünkü biliyorsunuz ki la liga nın hd parasını dt veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 7 Ekim 2012; 15:45:19 >
  • Tu-r-ke-y-f-o-r-u-mda da bu tür haber vardı. Gerizekalılar adamı yalan haber yapıyor diye banladılar. Bu haberin doğru olduğunu bende biliyorum. Geleceği kesin ama zaman belli değil. 2013 ün ilk aylarında tamamının gelmesi bekleniyor. Ayrıca Nat Geolar da sürpriz olabilir. siper almış beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED8A8ED66 -- 7 Ekim 2012; 18:49:52 >
  • bence böyle haberler verilmesin. kanallar gelse ne olacakki. platformlara geliyor oradada kaç kişi seyredecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ŞUAN TÜM PLATFORMLARA ÜYE 6 MİLYON KİŞİ VAR BU YETERLİ DEĞİL Mİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölüdeniz

Tu-r-ke-y-f-o-r-u-mda da bu tür haber vardı. Gerizekalılar adamı yalan haber yapıyor diye banladılar. Bu haberin doğru olduğunu bende biliyorum. Geleceği kesin ama zaman belli değil. 2013 ün ilk aylarında tamamının gelmesi bekleniyor. Ayrıca Nat Geolar da sürpriz olabilir. siper almış beklemedeyiz.

BENİDE BANLADILAR ÇOK SALAK BİR FORUM
  • GELECEK KANALLAR BÜYÜK İHTİMAL ŞU PAKETLERE GELECEKTİR.

1)UNİVERSAL CHANNEL HD:EĞLENCE VE ÜZERİ

2)13TH STREET UNİVERSAL HD:EĞLENCE VE ÜZERİ

3)SYFY HD:MAXİ VE ÜZERİ

4)STUDİO UNİVERSAL SD VEYA HD:EĞLENCE VE ÜZERİ

5)DİVA UNİVERSAL SD:EĞLENCE VE ÜZERİ

6)SİNEMA TV AŞK HD:FULL PAKET

7)SİNEMA TV AKSİYON HD:FULL PAKET

8)TV2 HD:GİRİŞ VE ÜZERİ

9)CNN TÜRK HD:GİRİŞ VE ÜZERİ

10)NTV HD:GİRİŞ VE ÜZERİ

EĞER NATİONAL GEOGRAPHİCLER GELİRSE EĞLENCE VE ÜZERİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.EĞER HD LERİ İLE BERABER GELİRSE HD LER MAXİ DE OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 9 Ekim 2012; 15:36:59 >
  • kaynak nedir bilemem ama bana soylenti gibi geliyor:)

ama insallah gelir , bunlardan en yalani ntvspor HD dir , bu ntvspor HD %99 gelmez diye dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

kaynak nedir bilemem ama bana soylenti gibi geliyor:)

ama insallah gelir , bunlardan en yalani ntvspor HD dir , bu ntvspor HD %99 gelmez diye dusunuyorum

Ntv spor HD diye birşey geçmiyor konuda. Ntv HD geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzenon

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

kaynak nedir bilemem ama bana soylenti gibi geliyor:)

Ntv spor HD diye birşey geçmiyor konuda. Ntv HD geçiyor.

dogru haklisiniz, yanlis gormusum, bir temenni varmis:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZATEN HABERDE NTV SPOR HD YOK AMA ONUN DA GELME OLASILIĞI VAR (2013 YAZI)
  • arkadaşlar...yeni gelecek kanallar topiğindeki haber doğru yönde gerçekleşirse şayet yaşarız...!!!
  • KANALLARIN ŞAYET HEPSİ GELİRSE SİNEMA TV ALTIN PAKET YAPILMASI GÜNDEMDE AYRICA PAKETLERİN FİYATLARIDA ARTABİLİR
  • Syfyhd hepsine bedel....umarım gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

KANALLARIN ŞAYET HEPSİ GELİRSE SİNEMA TV ALTIN PAKET YAPILMASI GÜNDEMDE AYRICA PAKETLERİN FİYATLARIDA ARTABİLİR

zaten d-smarttan da bu beklenirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

KANALLARIN ŞAYET HEPSİ GELİRSE SİNEMA TV ALTIN PAKET YAPILMASI GÜNDEMDE AYRICA PAKETLERİN FİYATLARIDA ARTABİLİR

zaten d-smarttan da bu beklenirdi.

OLMASINI ANORMAL KARŞILAMAM ÇÜNKÜ TELEDÜNYA'DA BU SİNEMA TV ALTIN PAKET VAR
  • arkadaşlar...d-smart şebekesine şifreli yayın sinema tv aşk hd ve sinema tv aksiyon hd özel kanallarının eklenmeleri gecikiyor...teledünya şebekesine aylar önce eklenmişlerdi...yazıklar olsun...!!!...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.