Şimdi Ara

1.Doz Biontech Aşısı Sonrası Yaşadıklarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün saat 12 civarı ilk doz aşımı oldum .
    Aynı gün saat 14:00 civarı aşı olduğum sol kolumda çok hafif bir ağrı meydana geldi .
    Saat 19 civarı hafif ağrı devam ediyordu .
    Saat 21 civarı midem biraz bozuldu .
    Onun haricinde gün içinde bilmem nedendir kendimi çok iyi hissettim , sanki vücuduma enerji verilmiş gibi .
    Bugün sabah 08 civarı kalktığımda kolumdaki hafif ağrı devam ediyordu , aynı şekilde midem de biraz bozuktu. Saat 11 civarı kolumda herhangi bir ağrı kalmadı gibi fakat sağ el bileğimde enteresan bir ağrı oluştu . Saat 14 civarı kolumda hiç ağrı kalmadı bileğimdeki ağrı devam ediyordu .
    Saat 19 civarı bileğimdeki ağrı geçti azaldı aynı enteresan ağrı sağ bacak baldirima girdi :) Gün içinde enerjik halim devam ediyor, 2 gündür gözlerim açıldı diyebilirim aşı sonrası .Saat 23 civarı genel anlamda pek bir ağrım yok o enteresan ağrı sırt bölgemde şuan ama çok hafif . Şuan için herhangi kaydadeger bir sıkıntım olmadı aksine bana enerji verdi aşı. İlerleyen günlerde ve 2. Doz aşımdan sonra editleyecegim yazımı . Forumdaki diğer aşı olan arkadaşlarda süreçler nasıl devam ediyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mwwo3.3 -- 27 Temmuz 2021; 23:45:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Amk bir kişide geçmiş olsun dememiş :)

• O kadar mesaimiz var şu forumda :)

• Geçmiş olsun. Yöneticiliğim devam ediyor olsaydı bir önceki mesajı silerdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.