Şimdi Ara

1. Donanımhaber FIFA 16 Turnuvası[PC]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, öncelikle yeni kurduğumuz kulübe katılmanızı bekliyoruz.
    Link =http://forum.donanimhaber.com/m_110378990/tm.htm

Hepimiz aşağı yukarı fifa 16 yı aldık. Ve bugün kuranlar yarına yetiştirmeye çalışanlar olacaktır. Ve ilk turnuvamızı yapalım istedim. Bayram dolayısıyla turnuva saati biraz geç olacaktır. Bunun için iki saat seçeneğimiz var. 22.00 ya da 23.00.
    Anket =http://strawpoll.me/5569287

Yukarıdaki linkteki ankete katılmınızı bekliyorum.

Kurallar
    1 -) Maclar 7 dk olacak. Sadece PC kullanıcıları katılacaktır.
    2 -) Oyundaki mevcut takimlar seçilecek. (Bayern Munich - Barcelona - Real Madrid harici takımlar olabilir. Ankete katılın)http://strawpoll.me/5569313
    3 -) Tek macli eleme sistemi olacak.
    4 -) Beraberlik durumunda seri penalti atislari olacak. (vakit kaybı olmadan diğer maçlara geçebilmek için)
    5 -) Mac saatleri bayram dolayisiyla 25.09.2015 tarihinde 22.00 ya da 23.00 gibi başlayacak. Ankete katılın =http://strawpoll.me/5569287
    6 -)Katilim sayısı 16 takima kadar olacak. Yoğun istek olursa artabilir.
    7 -) Bu kurallara uyabilirim diyenler bana ozelden katilacagina dair mesaj atsin. Origin idlerini belirtsinler. Uymayanlar da onerilerini bu konuda belirtebilirler. Katılacak insanlar bu konuya da mesajlarını bıraksınlar. Diğer arkadaşlar da katılımı görsünler.
    8 -) Kura sistemini turnuvax adlı siteden oluşturacağım. Ev sahibi de şansa bağlı olarak değişecektir.
    9 -) Maç saati olmayan arkadaşlar hükmen yenik sayılacak.
    10 -) Maç bitiminde sonuçlar buradan paylaşılacak. (yazıyla paylaşabilirsiniz. Format : Ev sahibi origin id skoru - Deplasman origin id skoru) Hepimiz yeterli olgunluktayız. Fakat tartışma olmaması açısından, ss de alabilirsiniz. Fakat buradan skoru paylaşmamıza gerek yok.

Bu turnuva sürekli olacaktır. Kazanan kişilerin isimleri, Dayanışma Kulübünde yazacaktır.

Turnuvaya katılacak donanımhaber - origin id

1-> buyukaptan -->alidemirci2307
    2-> metallurgy --> Metallurgy-TR
    3-> furkovic --> furkovic
    4-> siexs --> Base_rork
    5-> a.tolga --> tolgapkr
    6-> El Valiente --> elvaliente58
    7-> 123321123321123 --> B0LD0

Edit........
    Burada eklediğim kişiler originden birbirini eklesin ki sorun çıkmasın maç saatine kadar.. Ankete göre 22.00 da turnuva başlayacak(değişmezse). Saat 21.00 da turnuva fikstürünü oluşturacağım. 8 takım olsa bile yapılacak bu turnuva. (25.09.2015-13.57 de 7 kişiyiz.)

1. Donanımhaber FIFA 16 Turnuvası[PC]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukaptan -- 25 Eylül 2015; 21:50:46 >

• PM attım. Origin id: Metallurgy-TR - İstanbul - 25
  • 16 takım diyorsun da çok zor o kadar kişi düzenli bir şekilde toplanmak. Bi de 25.09.2015 diyorsun :) Ben de katılacağım turnuvaya fakat daha Fifa 16'yı alamadım. Nerden alacağıma bile karar veremedim. Çok pahalı her site. Ucuz bir site bulduğum zaman ben de katılırım.
  • 8 kişi olsa bile yarın düzenleriz. Zaten bu bir başlangıç. Her hafta sonları isteğe göre turnuvalar düzenleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukaptan

8 kişi olsa bile yarın düzenleriz. Zaten bu bir başlangıç. Her hafta sonları isteğe göre turnuvalar düzenleyebiliriz.

Aslında bir şampiyonlar igi 2015-16 düzenlenebilir .
  • B0LD0 ekle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Base_rork ekleyin averaj takimi :) daha hic macim yok o derece :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ea fc 24 pc hesabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tolgapkr turnuva olursa gelirim bende.
  • elvaliente58 uçarak gelirim biraz noob olsamda
  • Ay2telli ltf ekleyin...

• aha 8 olduk tamamdır
  • fikstürü hazırlıyorum. HErkes 22.00 da maç yapacağı kişiyi eklesin ve belirlediğimiz şekilde maçını yapsın. Bayern Munich- Barcelona - Real Madrid seçmek yok. Dakika Ayarı 7 olacak.
  • Fikstür hazırdır. Herkes maç yapacağı kişiyi eklesin
  • DTFNTiti ekle hocam beni de.
  • benim rakipten ses yok
  • Turnuva iptal sadece iki kişiden ses çıktı
  • Hocam giriş ücreti ve ödül olmayınca insanlar ciddiye almıyo tavsiye giriş 10k olabilir toplanan coin 1. ve 2.ye gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddeddedde -- 25 Eylül 2015; 23:40:33 >
  • 10k derken 10 lirami

• Düzelttim coin yerine para yazmışım

• coin ile nsil katilinabilir. boyle birsey nasil mumkun olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.