Şimdi Ara

1 Dakikadan Sonra %75 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye sevdikleriyle doya doya konuşsun diye, tüm Turkcell'lilere görüşmelerinin 1. dakikasından sonra %75 indirim.

Üstelik kayıt yok, üyelik yok.

1. dakikadan sonra Hazır Kart'lılara 4 kontör yerine 1 kontör; faturalılara 0,28 YTL yerine 0,07 YTL.
    Hazır Kart Her çağrı için ilk 1dakika fiyatı Her çağrı için ilk 1dakika sonrası fiyatı
    BizBizeCell 4 Kontör 1 Kontör
    BirFiyat 6 Kontör 1 Kontör
    KampusCell 3 Kontör 1 Kontör
    KamuCell 4 Kontör 1 Kontör
    İndirimli Seçmeceler-3 Numara 2 Kontör 1 Kontör
    İndirimli Seçmeceler-Hafta Sonu 2 Kontör 1 Kontör
    Faturalı Her çağrı için ilk 1dakika fiyatı Her çağrı için ilk 1dakika sonrası fiyatı
    BizBizeCell 0,28 YTL 0,07 YTL
    DestekCell 0,13 YTL 0,07 YTL
    KahramanCell 0,252 YTL 0,07 YTL
    KampusCell-Diğer Aramalar 0,2 YTL 0,07 YTL
    KampusCell-Grup İçi 0,09 YTL 0,07 YTL
    BirFiyat 0,395 YTL 0,07 YTL
    StandartCell 0,35 YTL 0,07 YTL
    KamuCell 0,28 YTL 0,07 YTL
    Notlar

* Kampanya oranları BizBizeCell tarifesi üzerindendir.
    * İndirim Turkcell içi görüşemleri için geçerlidir. Diğer operatörlere ve sabit hatlara yapılan görüşmeler için geçerli değildir.
    * KademeliCell tarifesi kampanya dışıdır. Bu tarifede olanlar gün içinde yaptıkları toplam konuşma miktarının birinci dakikası için 0,3 YTL, günün geri kalanında yaptıları tüm görüşmeler için dakikası 0,19 YTL olarak ücretlendirilecektir.
    * Kampanya 4 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasında geçerlidir.
    * Kampanyadan KamuCell tarifesi kullanan kurumsal aboneler de faydalanabilir.
    * Turkcell kampanya süreleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkında sahiptir.
    * Kurumsal faturalı hatlar için geçerli değildir.
    * Hediye dakika ve kontörler bu kampanyadan etkilenmez.
    * İndirimli seçmece kullanıcıları birinci dakika bulunduğu tarifenden, ikinci dakikadan itibaren ise 1 kontör olarak ücretlendirilecektir.
    * Kampanya yurt dışına doğru yapılan veya yurtdışından yapılan aramalar için geçerli değildir.
    * İndirim SMS, MMS sevisleri için geçerli değildir.
    * BizBizeCell tarifesi dışında bulunanlar Hazır Kart tarifelerinde bulunanlar ikinci dakika için 1 kontör, Faturalı Hat tarifelerindekiler için ikinci dakika 0,07 YTL olarak ücretlendirilecektir.

Kaynak:http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,301177,00.html

• en fazla bunu yapabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

en fazla bunu yapabilirler.

Katılıyorum. Böyle bir kampanyayla şebeke sorunları yaşayacaklarını sanmıyorum.
  • yine de ii olmuş ya

ben yarın telsim hat almayı düşünüodum vazgeçtim

önceden 10 dk konuşuoduk 40 kontör gidiodu

şimdi 10 dk ya 13 kontör gitçek ii yani
  • Valla bu kampanya işlerse eğer hakikaten iyi! Ama yine çingeneliğini yapmış türkcell, ilk dakikada 4 kontoru geçirecek illa
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Valla bu kampanya işlerse eğer hakikaten iyi! Ama yine çingeneliğini yapmış türkcell, ilk dakikada 4 kontoru geçirecek illa

valla ha yapmış çingenliği + nolcak ki 10 dksı 2 kontör yapsa yine de buna şükür
  • Daha fazlasını beklemeyin. Turkcell'in yapacağı en iyi kampanya bu. Buna da şükür diyen arkadaşlara katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 50 gün
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw adam akıllı bir kampanya yokmu msj bedava konu$mak yarı fiyatına filam yada öyle bir tarife..napalım öğrenciyiz karde$im çok konu$uyoruz%75 indirm ne fark eder gene her seferi nde 10 kntrun üstünde oluyo bana.....
  • yafu bnm ztn tek numraya dakıkası 1kontor wardı ..bana ıslemıor telsımı kullanıom ztn.ama olsun turkcele gore buyuk bı kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bet1to -- 5 Temmuz 2006; 21:12:20 >
  • Avea ve Telsim in kampanyaları yanında cılız olsada Turkcell liler için tatmin edici diyebilirim.
    Su vodafone bi atakla dagıtsa su turkcell i de biraz ucuzlasa ne ii olur yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray_doon

yaw adam akıllı bir kampanya yokmu msj bedava konu$mak yarı fiyatına filam yada öyle bir tarife..napalım öğrenciyiz karde$im çok konu$uyoruz%75 indirm ne fark eder gene her seferi nde 10 kntrun üstünde oluyo bana.....

ii senn 10 un üstünde oluo bnm 60 70 in üstünde oluo her seferinde yakında kontör dilenciliği yapçm
  • KademeliCell'cilere gıcıklık yapmışlar. Onlara %75 indirim yok. Halbuki tarife adı gereği asıl onlara olması lazımdı.
  • türkcellin kampanyası da bu olur zaten millet 5 dk sı 1 kontör bununki 1dksı 1 kontör
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimi1179

türkcellin kampanyası da bu olur zaten millet 5 dk sı 1 kontör bununki 1dksı 1 kontör

Düzgün konuşulduktan sonra buna da şükür. Tabii bu kampanyanın kısa süreli olduğunu (Eylül sonunda biteceğini) unutmamak gerek. Herhalde ancak Vodafone güçlü gelirse Turkcell kalıcı tarife değişiklikleri yapar.
  • bakalım bu kampanyayla fatura nasıl gelecek gercı degısıcegını pek zannetmıyorum ama gorcez
  • birde bunun bir kampanya olduğu unutulmamalı
    yani avea ve telsim gibi kalıcı tarife çıkartmıyorlar nedense.
  • Ya alahım ya..

Adam bu kaliteli hizmetini birde bununla süslemiş..

Tebrikler türkcell
  • Helal turkcell.Adamlar daha ne yapsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

Helal turkcell.Adamlar daha ne yapsın

daha ne mi yapsın..saçmalama arkadaşım ya daha iyisini yapabilirler ama yapmıyorlar..
  • sana katılıyorum turkcell kalıcı olarak fiyatlarını ucuzlatmıyor. belirli donemlerde indirim kampanyaları yaparak reklamını yapıyor. bu şekilde turkcell markasının her zaman reklamlarla ön plana cıkmasını saglıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

Helal turkcell.Adamlar daha ne yapsın

daha ne mi yapsın..saçmalama arkadaşım ya daha iyisini yapabilirler ama yapmıyorlar..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.