Şimdi Ara

1 Aylık Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar öncelikle, 13.12.2019 tarihinde(daha 1 ay bile olmadı)hepsiburada üzerinden almış olduğum Xiaomi Redmi Note 8 Pro Mineral Gri 64 GB telefonumu takas etmek istiyorum. Yıllarca Iphone kullanan ve telefon ekranlarının küçüklüğüne alışan biri olarak 6.5küsür ekrana alışamadığım için değiştirmek istiyorum. Çok titiz bir kullanıcıyımdır, telefonun sarjını hiçbir zaman %20 altına düşürmeden, sarja takılıyken ellemeden kullandım. Telefonda oyun oynamadım ve video bile az buz izlemişimdir instagram dışında. Donanıma kullanışa çok önem gösteren birisi olarak tertemiz cihazımı takasa açmaya karar verdim. Telefonun ana konusunda görebileceğiniz üzere herkes farklı sarj süreleri alıyor, kimisi 6-7 alırken kimisi 10-11 civarı ekran süresi alıyorlar ( konuda ki bütün sayfaları en ince ayrıntısına kadar okudum) benim telefonumda elimde 3-4 gün bekleme süresi verirken, bazen 10 bazen 11 saate kadar açık ekran süresi aldığıma dair screenshotlar var. Telefonun sarj aletini 3-4 günde bir kullandığımdan dolayı daha jelatinini dahi sökmedim, telefondan çıkardığım jelatinler kutu içersinde duruyor atmadım. Anlayacanız sıfır gibi bir telefon. İstediğim takası bulamazsam nakit olarak ta özel mesajdan ulaşabilirsiniz. İstediğim cihaz;
    Meizu 16TH
    Saygılar..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat nedir
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj atıldı

• Fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozel mesaj atildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Affınıza sığınarak yazıyorum

Yıllarca Iphone kullanan ve telefon ekranlarının küçüklüğüne alışan biri olarak 6.5küsür ekrana alışamadığım için değiştirmek istiyorum.

Şöyle bir ifadeniz var.

Elinizdeki cihaz 6,53 inç istediğiniz cihaz 6,00 inç. İstediğiniz cihazda büyük gelecek size bilginiz olsun.
  • bysecox kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim oncelikle uyariniz icin,bir yakinimda 6.2 kusur inclik p smart 2019 telefon var, telefonun ekrani bana nedense 6.53 luk telefonumdan daha naif ve daha kucuk geliyor en azindan goze hitap eden sekilde geliyor, oyuzden oyle bir ifade kullandim, 6.20 inclik bir telefon normal geliyor ise 6 inclik meizu daha da uygun gelir dusuncesindeyim, tekrardan fikriniz icin tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat alabilirmiyim?
  • fiyat
  • Fiyat?

• Fiyatı neden özelden atıyorsunuz yazın şuraya herkes görsün

• Nakit fiyati 1900 TL

• Pm Atildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.