Şimdi Ara

1 aylık süre için hangi online oyunu seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar sayın ve sevgili Donanımhaber-Playstation bölümü sakinleri.Yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğüm PS3-Cfw(jailbreak) yaşantımın ardından bastırılamaz online oyun isteğim dolayısıyla 2 hafta önce aldığım Playstation 4 ile aranıza katılmış bulunmaktayım(PSN plus aidat sistemini hala kabullenememiş olsam da yapacak bir şey yok artık).

Başlıktaki durumu da açıklamam gerekirse:üniversiteyi şehir dışında okuyor olmam dolayısıyla evde kalan 1 aylık süremde Playstation 4-online'ın tadına bakmak istiyorum konsolla beraber aldığım Uncharted collectionu bitirdiğime göre.Kafamdaki seçenekler de şunlar:

-Payday crimewave edition
    -Zombie army trilogy
    -Rainbow six siege
    -Battlefield 4 veya hardline

Oyunların ortak parantezi yaz sonu bütçemin kısıtlılığından olacak ki %60 yaz indiriminde olmaları.:) Battlefield serisine önümüzdeki aylarda yeni çıkacak BF oyunundan dolayı çekilecek olan oyuncuları,kalanların da artık oyunun uzmanlaşmış kitlesi olduğundan sıcak bakmıyorum.
    Rainbowun ise arkadaş kitlesiyle çok daha keyifli oynandığını bildiğimden ve fiyatının diğerlerine nazaran daha yüksek olup beni zorlayabileceğinden sıcak bakmıyorum..
    Payday ve zombie army'nin ise oynayanı olup olmadığından emin değilim?..

Durumumu anladığınızı düşünüyorum.:)Playstation online için hangisini seçmem iyi bir başlangıç yapmamı sağlar dersiniz?Oyunları oynamış arkadaşların oynadığı oyunlar hakkında yorum yapması önceliğimdir..

Tüm yorumlar için teşekkürler şimdiden..

Edit:Varsa başka oyun tavsiyelerine açık olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım durumuma uygun olması koşuluyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pobjeda -- 13 Ağustos 2016; 17:03:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bf paketini al 25 tl.hala cok dolu serverlar

• Dediğiniz doğru ama bahsettiğim gibi bu 1 ay geçtikten sonra ancak şubat tatilinde yine 1 aylık online oynayabileceğim;ve sonrasında yine yaz tatili..O zamana kadar da hayli hayli kimse kalmaz..

Rainbow ps plus ile 60 liraya geliyormuş o bakımdan 1 adım önde şu an;tek oynamaktan keyif alacağımı bilsem alacağım gibi(veya grup bulabileceğimi bilsem)..Zombie army oynayan yok gibi eledim..Öte yandan Payday de eğlenceli gibi duruyor..Bakalım ne olacak sonuç.

Cevabınız için sağolun tekrardan..

• ya rainbow six siege al ya da bf4. bf serverlari sandığın gibi hemen boşalmaz daha rahat 1 sene daha dolu olur
  • Bf4 al suan 15 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Pobjeda

Dediğiniz doğru ama bahsettiğim gibi bu 1 ay geçtikten sonra ancak şubat tatilinde yine 1 aylık online oynayabileceğim;ve sonrasında yine yaz tatili..O zamana kadar da hayli hayli kimse kalmaz..

Rainbow ps plus ile 60 liraya geliyormuş o bakımdan 1 adım önde şu an;tek oynamaktan keyif alacağımı bilsem alacağım gibi(veya grup bulabileceğimi bilsem)..Zombie army oynayan yok gibi eledim..Öte yandan Payday de eğlenceli gibi duruyor..Bakalım ne olacak sonuç.

Cevabınız için sağolun tekrardan..

Rainbow tavsiye ederim

• Bf4'de kimse kalmaz da ne demek :) BF4'ün şu saatte 45bin oyuncusu var. (http://bf4stats.com/)

BF1 çıkınca varsın 30bin'i kaçsın. Kalan 10 15 bin ile yine oyuncu sıkıntısı kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Bf4'de kimse kalmaz da ne demek :) BF4'ün şu saatte 45bin oyuncusu var. (http://bf4stats.com/)

BF1 çıkınca varsın 30bin'i kaçsın. Kalan 10 15 bin ile yine oyuncu sıkıntısı kalmaz.

Battlefieldta multiplayer işleyişi bildiğim kadarıyla level almaya endeksli biraz da(level al silah aç,daha iyi adamlarla eşleş vs.şeklinde biliyorum yanlışsa düzeltin)..Ben de bahsettiğim gibi şehir dışında okuduğumdan icabında aylarca giremeyeceğim,girince de çok üzerine düşemeyeceğim vsvs..
    Onun için Rainbow daha uygun olmaz mı sanki?

• Pobjeda kullanıcısına yanıt
    Asıl Rainbow o şekilde. BF4'de güçlü silah diye bişey yok, LVL'in hiçbir faydası da yok. Eşleşmeye hiçbir etkisi de yok. Senin aradığın oyun BF4 hocam.
    o mantıkla bakarsan tüm oyunlar aynı adam öldürüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pobjeda

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Bf4'de kimse kalmaz da ne demek :) BF4'ün şu saatte 45bin oyuncusu var. (http://bf4stats.com/)

Battlefieldta multiplayer işleyişi bildiğim kadarıyla level almaya endeksli biraz da(level al silah aç,daha iyi adamlarla eşleş vs.şeklinde biliyorum yanlışsa düzeltin)..Ben de bahsettiğim gibi şehir dışında okuduğumdan icabında aylarca giremeyeceğim,girince de çok üzerine düşemeyeceğim vsvs..
    Onun için Rainbow daha uygun olmaz mı sanki?

Yanlış biliyorusunuz hocam, Rainbow' da level atladıkça para kastıkça karakter açıyorsun öyle geliyor silahlar. Hiç tavsiye etmem Rainbow'u.
    KEsinlikle bf4 alın.
    Üstte ki arkadas atmış baktım da bi PC den bile daha çok online oyuncusu var bf4 ün..

• R6 al
  • Battlefield 4'ü satın almış bulunmaktayım arkadaşlar indirme başladı bile. Görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Bana bu ilk online deneyimimde eşlik etmek isteyen arkadaşlar ekleyebilirler ;Psn id:Pobjeda_TR

Memnun musun, pişman mısın? Merak ettim
  • BF4 iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.