Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 1 AYLIK SONY Z2 KASKOLU FULL KUTULU FATURALI Satın Al 27 Ekim 2015 15:41 1 1 1 AYLIK SONY Z2 KASKOLU FULL KUTULU FATURALI 05.09.2015 TARİHİNDEN MEDİA MARKTTEN ALINMA SİYAH SONY Z2 TELEFONUMU NAKİT İHİTİYACINDAN DOLAYI SATMAK İSTİYORUM. TELEFONUN TÜM KUTU İÇERİĞİ + FATURASI VERİLECEKTİR. TELEFON ALINIRKEN KASKO YAPILMIŞTIR. SADECE ÇOK DİKKAT EDİLDİĞİ TAKTİRDE ÇOK KÜÇÜK Bİ NOKTA KUSURU VARDIR.BUNUN DIŞINDA EN UFAK BİR ÇİZİK NOKTA SORUN YOKTUR. ŞEHİR DIŞI KARGO OLUR.(KARGO BANA AİT) TAKAS KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM. İLAN 3 GÜN YAYINDA KALACAKTIR. 3 GÜN İÇERİSİNDE SATAMADIĞIM TAKTİRDE KASKOSUNU KULLANARAK İADE EDECEĞİM. ALANA HAYIRLI OLSUN ( SANAL PAZAR AÇAMAM LÜTFEN SORMAYIN )Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1175 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TEMİZ İPHONE 7 ( SIFIR BATARYA ) ASUS RX480 8GB STRIX GAMING GDDR5 256Bit AMD [simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/1711481/8e ZENİTH OTO BAKIM SETİ ÇİFT ÇEKİRDEK 2GB RAM 350 GB HDD + A4 OYUNCU KLAVYE MAUSE