Şimdi Ara

1 Aylık Ölüm Kampı Gibi Bir Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-LYS Matematikte Limit Türev İntegral dışındaki konular Birey B ve Birey C 'den bitirilecek.
    -Trigonometriyi 1 aya yaydım.
    -LYS geometrinin genel hatlarıyla yarısı bitmişti (aslında tam anlamıyla bitmedi) geriye kalan yarısı bitirilecek. 2. kitaba geçilecek.
    -Adam akıllı bitiremediğim daha doğrusu neredeyse tamamıyla unuttuğum YGS Matematiğin temel konuları (Sayılar, Çarpanlar, Fonksiyonlar, ÖTF vs.) zor bir fasikülden bitirilecek.
    -YGS Fizik Umut Öncülden bir nevi tekrar edilip üstüne soru çözülecek.
    -YGS Kimya ve Biyoloji tekrar edilip soru çözülecek.
    -Günde sadece 1 test paragraf çözülecek.
    -Yüzdeyüz Problemler fasikülündeki soruları da 1 aya yaydım.
    -Haftada 3-4 tane fen ve matematik bölüm denemesi çözülecek.

Ve bunlara günlük 12 saat ayırdım.
    Not : Mezunum.
    Hedef belli : Bilgisayar Mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94F230CB6 -- 27 Kasım 2016; 20:53:35 >

• Başarılar Hocam, Benim de Aralık ayına dair çok planım var hayırlısı inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: certokar

Başarılar Hocam, Benim de Aralık ayına dair çok planım var hayırlısı inşallah

Size de başarılar hocam.
  • bende mi yapsam arkadaş bize okul var zaman kalmiyoki bend ebir deniyim ama olmaz bende bu kadar heralde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger1513

bende mi yapsam arkadaş bize okul var zaman kalmiyoki bend ebir deniyim ama olmaz bende bu kadar heralde ?

Şansını denemende fayda var. Okul varsa sıkıntı tabi.
  • up bende bunun neredeyse aynısını planlamıştım bende uyguluycam bu planı ara sıra pmleşiriz hocam hangi kaynak hangi videolar falan. Başarılar bu arada hangi universiteydi hedef ?
  • Lys matematik için konu özetli kitaplar var mı öyle bi kitap arıyorum var mı herhangi bir kaynak bildiğiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaro760

Lys matematik için konu özetli kitaplar var mı öyle bi kitap arıyorum var mı herhangi bir kaynak bildiğiniz

lys fem simetri olabilir fem beyaz kapaklı mat2 konu anlatımlı olabilir yada apotemi , güray küçük fasikülleri iş görür.
  • Massibe M kullanıcısına yanıt
    Geçen sene simetri cozmustum sadece 4.kitabın yarısında kalmıştım ama bu sene fem kitaplarını kullanamıyorum fem dışında da adam akıllı fasikul bildiğim zafer var onu da bulmak biraz zor fem dışında bildiğin varsa herhangi bir kitap sevinirim.Bu arada Güray ve apoteminin türev fasikulleri var begendim ama Güray biraz bayıyo gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

up bende bunun neredeyse aynısını planlamıştım bende uyguluycam bu planı ara sıra pmleşiriz hocam hangi kaynak hangi videolar falan. Başarılar bu arada hangi universiteydi hedef ?

Mat geo için birey karekok gur fasikulleri ve hocalara geldik, fizik için palme antrenmanlar, birey ve Umut Öncül , biyoloji icin fundamentals ve palme. Sene başında ODTÜ hedefliyordum hocam hala aynı ama Ankara ya da İzmir'de nere olursa giderim. Size de başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.