Bildirim
1 aylik mazda 3 arastirmasindan sonra 1.4 astra turbo sport sedan otomatik almak (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mis gibi arac almissiniz. Hayırlı olsun. Kazasız belasiz hep keyifle binmek nasip olur inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cheset
40 bin km dir lpg de kullanıyorum hic bir sorun yaşamadım rahat ol üstad tak lpg yi geç
Turbo motorda hangi LPG markasi dostum paylaşabilir misin? Tasarruf oranı nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: nurum3858
Çok güzel araba almışsınız baskasının keşke almasaydınız demesine kulak asmayın hayırlį ugurlu olsun kazasız belasız sürmeniz dilegiyle
Tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: Mazotşist
quote:
40 bin km dir lpg de kullanıyorum hic bir sorun yaşamadım rahat ol üstad tak lpg yi geç
Turbo motorda hangi LPG markasi dostum paylaşabilir misin? Tasarruf oranı nedir?
Soruyu bana sormamissiniz ama ben cevaplayayim musteri temsilcisi ladrenzo dedi,garantisi de bozulmuyor dedi.
Araba güzel araba Sport donanım gerçekten memnun kalırsınız.Yalnız benzin+otomatik kombinasyonu Opel için tehlikeli bir durum.Bir an önce Lpg taktırmaya bakın.Yoksa benzin yükünün altından kalkmak zor olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Mis gibi arac almissiniz. Hayırlı olsun. Kazasız belasiz hep keyifle binmek nasip olur inşallah.
Cok tesekkurler,sagolun
quote:
Orijinalden alıntı: Apocalypto33
Araba güzel araba Sport donanım gerçekten memnun kalırsınız.Yalnız benzin+otomatik kombinasyonu Opel için tehlikeli bir durum.Bir an önce Lpg taktırmaya bakın.Yoksa benzin yükünün altından kalkmak zor olacaktır.
Su an icin sehirici 9-10 litre civari, sehir disi da 6-7 litre civari yakarsa sorun yok.bakalim gorecez.
quote:
Orijinalden alıntı: tartekin
Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ve güle güle kullanın Aldıktan sonra konu açıp fikir sormak bence yanlış..Ferrari almış olsanız bile illa ki bir eleştiren çıkar sonra canınız sıkılır..Gene de yüreğinize su serpmek için şunu söyleyeyim ki çok isabetli karar vermişsiniz .Geçen gün bir arkadaşın konusunda aynı aracın manueli için 54.000 TL teklif aldığı yazılıydı. Otm. vites farkı 4.000 TL olduğuna göre bu hesapça sizin araç biraz araştırma ve sıkı pazarlık ile 58.000 TL ye alınabilirdi gibi gözüküyor.Neyse alınmış alınmıştır can sıkmayayım. Zaten 2014 modelinde de sadece opsiyonel olarak alınabilen bir iki farklılık var yoksa araç tamamen aynı.
Mazda ile ben de ilgilendim ancak servis ağı ve 2.elde Opel'e göre çok değer kaybetmesi bir yana araç henüz yeni olduğu için biraz denenmesi gerek diye düşünüyorum. 1500 cc atmosferik motordan 100 HP çıkartması yok Türkiye için 120 HP diye yazılıma yüklenmesi bir yana otm şanzımanı da şimdilik kapalı bir kutu ,risk almadım ben de sizin gibi Astra HB 1.4 Turbo Active Select Cosmo aldım . Kafamda bu aracın tek rakibi vardı o da Peugeot 1.2 THP 308 ancak onun otomatiği de ancak yıl sonuna doğru gelecek
EDİT; Aldığınız aracın sedan olduğunu şimdi farkettim kusura bakmayın, o arkadaşın 54.000 TL fiyat aldım dediği araç HB idi. Dolayısı ile 2.500 TL sedan farkı ve 4.000 TL otm vites farkı ile sizinki daha bile avantajlı fiyata gelmiş
Hocam yorumlariniz icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dogrusu landirenzo imis kusura bakmayin.lpg ye gecildiginde %30 tasarruf sagliyormus.
quote:
Orijinalden alıntı: yws
quote:
Orijinalden alıntı: Apocalypto33
Araba güzel araba Sport donanım gerçekten memnun kalırsınız.Yalnız benzin+otomatik kombinasyonu Opel için tehlikeli bir durum.Bir an önce Lpg taktırmaya bakın.Yoksa benzin yükünün altından kalkmak zor olacaktır.
Su an icin sehirici 9-10 litre civari, sehir disi da 6-7 litre civari yakarsa sorun yok.bakalim gorecez.
Şehir dışı dediğiniz gibi olur.Şehir içi çok çok 1-2 litre daha fazlası olur.Anladığım kadarıyla bunu bilerek almışınız.Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız binin.
-
+100
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlara bak arkadaş tam 1 sene once sport +stil paket dizeli 56 bine almistik(opsiyonlar haric)
Hocam hayırlı olsun öncelikle.Konunun hepsini okudum ve burada yanlış tercih yapmışsın,çok para vermişsin,çok yakar diyenleri görünce üzüldüm gerçekten.Arkadaşlar alınmış bitmiş alan kişi beğenmiş siz neden böyle yorumlar yaparak insanın hevesini kursağında bırakıyorsunuz?Bu yaptığınız çok yanlış
Tekrardan hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu
Hocam hayırlı olsun öncelikle.Konunun hepsini okudum ve burada yanlış tercih yapmışsın,çok para vermişsin,çok yakar diyenleri görünce üzüldüm gerçekten.Arkadaşlar alınmış bitmiş alan kişi beğenmiş siz neden böyle yorumlar yaparak insanın hevesini kursağında bırakıyorsunuz?Bu yaptığınız çok yanlış
Tekrardan hayırlı olsun
Tesekkur ederim,benim icin her gorus degerli saygi cercevesinde. Yaptigim tercihin ten dezavantajinin yakit okdugunu bilerek aldim. 140 beygirlik,200nm tirkluk bir atabaya binecegiz insaallah.hic pisman degilim,beni tatmin edeceginden eminim. Aslinda konuyu acmamdaki baska bir nedende insanlarin aylardir arasturdigi araci degil de hic hesapta olnayan bir araci alabilmesine dikkat cekmek.arabanin 2013 olmasi ve bana uyguna gelmesi mantigin agir basmasina neden oldu.araci zaten daha onceden de taniyorum,aslinda maharetlerini biliyirum. Bir ilginc nokta da hic sedandusunmememize ragmen bu arabanin sedanin yakisikli oldugunu farketmemiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rengide güzel kendiside güzel.. Güle güle kullanın.. Olumsuz yorumları dikkate almayın fiyat pahalı eleştirileri bir bakıma anlamsız ! Maalesef halihazırda ucuz araba kalmadı! An itibariyle aldığınız arabanın özelliklerini bünyesinde barındıran daha ucuz bir araba yok! Ağız tadıyla kullanmanız dileğiyle..
Benim aracim atmosferik ama turbo alıp lpg taktiran arkadaşlar da var kimse sorun yaşamadı. Bence piyasadaki en iyi orta sınıf araç almissiniz. Bu arada benim lpg markası brc
quote:
Benim aracim atmosferik ama turbo alıp lpg taktiran arkadaşlar da var kimse sorun yaşamadı. Bence piyasadaki en iyi orta sınıf araç almissiniz. Bu arada benim lpg markası brc
Satus danismani landirenzo tup takilinca garantisi de bozulmuyor dedi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X