01.08.2006 tarihinde telefonumu ikinci kere servise verdim ve hala ortada yok.Vermeden birkaç gün önce servisten arızası onarıldı diyerek geri aldım ama aldığım akşam tekrar bozuldu.Bu nasıl bir iştir.KVK güvencesi dedik hale bak.Telefonumda yok.Bu süre zarfında telefonsuz kaldım.Form yazıyorum cevap vermiyorlar.Sürekli onarılıyor gözüküyor.NE kadar salakça bir durum bu ya. Kendimi keriz yerine konmuş gibi hissediyorum.Lanet olsun.
KVK
valla ya kvk güvencesi falan filan diyorlar.ama 1 ay telefonsuz kalınca kvksı filan kalmıyor.garanti sözleşmesinde şöyle bişey olabilir.(bilgisayar parcalarında genelde oluyor)eğer ürünün onarımı 1 haftadan fazla sürecekse ürünün bir benzeri geçici olarak kullanılmak üzere kullanıcıya verilmeli gibisinden bi madde var.eğer sözleşmede böyle bişey varsa itiraz et bari 3310 filan versinler
ürün garantide 3 haftayı geçerse yenisini vermek zorundalar. git söyle olmadı sikayetvar.com diye bi site vardı oraya şikayet et.
Çalıştığım için gidemiyorumda.Ha gelir diye telefonda almadım.Artık telefondanda tiksindim.Gidip yeni bir telefon filanmı alsam ya Bu kadar aptalca birşey olamaz.