Şimdi Ara

1 aydır takıldığım gs formu , öneririm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce gördüm yıllardır varmış , Genelde Dh'nin futbol bölümüne girer bakardım neler oluyo bitiyo falan diye ama. Reklam olucakmı bilmiyorum gscimbom.com acayip güzel bi forum öncelikle dğer takımları tutan gelip trollük yapanları direk şutluyolar. Baya aktif forum , transfer nöbetinden tutun diğer başlıklar filan gece gündüz aktif yaş kitlesi baya iyi + 30 kaynıyo ben 26 yaşındayım ufak hissetim forumda kendimi. Bu forum daki trollerden gına geldi bi kaç tanesini sırf yönetim ilgilenmiyo diye forumda bulduğum acık ve buglardan dolayı kendim hesaplarına girip uzaklaştırma yaptım tabi her üyeliğe yemiyo yese direk bölümü ben yöneteceğim. Sizlerere öneririm çok aktif ve eğlenceli ortamı var takılan şahıslarda baya sağlam orda takıldım takılalı dh'nin gs bölümüne girmez oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 11 Ocak 2018; 20:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gscimbom şer yuvasıdır o forumda takılanın aklını seveyim
  • forumla ozdeslesmis uyeler var onlari takip etmek guzel oluyo onun disinda cok anormal bi ortam da degil. Anlamadigim nokta siz bu forumdaki aciklari kullanarak diger uyelerin hesaplarina mi giris yaptiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha yanlış anlamadım değil mi? başkasının donanimhaber üyeliğine giriş yapılabiliniyor öyle mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.