Şimdi Ara

1 ayda 4 kilo vermem lazım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 1.83 boyundayım 79 kiloyum daha önce sporla uğraştım halende uğraşıyorum desem yalanda olamz hani fakat tatile gideceğim acil 2-5 kilo arası vermem gerekiyor extra olarak ne önerirsiniz(hangi hareketler)

• Banada lazımdı böyle bir şey

1,72 boy 69 kilo gittikçe kilo alıyorum vucut fit ama bacaklarda kalınlık var
  • hafta da 1 kilo
    bence spora devam et + havuzda 1-2 saat yüz
    2 tabak yiyorsan 1 tabağa indir 6-7 den sonra yemek yeme rahatlıkla verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukaleminbreakdansı

hafta da 1 kilo
    bence spora devam et + havuzda 1-2 saat yüz
    2 tabak yiyorsan 1 tabağa indir 6-7 den sonra yemek yeme rahatlıkla verirsin

işim gereği eve 7 de geliyorum hocam..
    havuza gitmeye vaktim olmuyor parkta koşuyorum genelde tabak konusuna gelirsek evet mesela 2 tabak makarna yiyebiliyorum birde sıvı tüketmiyorum fazla. oda sorun.
  • hocam makarna,pilav,ekmeği kes biraz bence
    bilmiyorum iş yerine mesafeni ama yakınsa mesai bittikten sonra yürüyebilirsin
  • evimin hemen altındaki dükkan
  • lan 1,83 boy 100 küloyum 2 gün önce bi basketbol oynadım , bel fıtığı mı oldum nedir belim sızım sızım sızlıyor

hemen kilo vermeye niyetlendim günlük 500 kaloriden fazla almıyorum bugünden itibaren başladım

sabah 2 kibrit kutusu kadar yağsız beyaz peynir + domates + çeyrek ekmek yedim aksam yemeği yemedim 2 öğün bünyeme yeter

öğlende 1 tabak makarna ve domates sosu döktüm üstüne ekmeksiz

öyle duruyorum , dizlerim agrımaya basladı artık bu kilo bu kemiklere fazla geliyor ...

babamın çelik korsesi var onu taktım şimdi biraz daha iyi gibiyim ondada bel fıtığı sorunu vardı bi ara, karnımı sıktığı için karnımda acıkmıyor süper bişi lan bu korse :D

makarnanın 100 gramı 350 kalori , sabah yediğim kahvaltıda 100 kalotri ekstra bişeylerle toplan 550 kalori ile günü tamamlamış bulunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 4 Temmuz 2011; 23:32:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

lan 1,83 boy 100 küloyum 2 gün önce bi basketbol oynadım , bel fıtığı mı oldum nedir belim sızım sızım sızlıyor

hemen kilo vermeye niyetlendim günlük 500 kaloriden fazla almıyorum bugünden itibaren başladım

sabah 2 kibrit kutusu kadar yağsız beyaz peynir + domates + çeyrek ekmek yedim aksam yemeği yemedim 2 öğün bünyeme yeter

öyle duruyorum , dizlerim agrımaya basladı artık bu kilo bu kemiklere fazla geliyor ...

babamın çelik korsesi var onu taktım şimdi biraz daha iyi gibiyim ondada bel fıtığı sorunu vardı bi ara, karnımı sıktığı için karnımda acıkmıyor süper bişi lan bu korse :D

makarnanın 100 gramı 350 kalori , sabah yediğim kahvaltıda 100 kalotri ekstra bişeylerle toplan 550 kalori ile günü tamamlamış bulunuyorum

Çok az be

• ben günde ne yediğimi söyliyeyim arkadaşlar 2 tabak karpuz 2 tabak makarna(genel olarak) 5+ çay kaşığı çikolata 500 lük cips jelibon ve .5 litre su ve kahvaltı ve kilo pek değişmiyor desem yalan olmaz genel olarak günlük böyle +1 tane ekmek herşeye tuz atarım ama çaya şeker ATMAM evet kaç kalori ortalama ?
  • havuzu nerde bulacağım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

lan 1,83 boy 100 küloyum 2 gün önce bi basketbol oynadım , bel fıtığı mı oldum nedir belim sızım sızım sızlıyor

yakında hastanede açarsın gözlerini ya da hiç açamayada bilirsin günlük 550 kalori nedir kilo vericem diye öldürceksin kendini diyetisyenler her zaman 1250 kalorilik diyet verirler normalide budur yavaş yavaş

• Sauna ya git bence.Ter atar azar azar kilo verirsin.
  • Arkadaş doğru söylüyor. Bende bi ara kilo vericem diye kasmıstım, gün içinde çok az kalori alıyordum. Sonradan anladım ki, kilo veriyorsunuz ama gün içinde bu size fena derecede halsizlik, baş dönmesi vb. şekilde dönüyor. Ayrıca verilen kilo hemen geri alınıyor. Zaten sadece diyet yapıp, sporsuz kilo verilemiyeceğini düşünüyorum. Yağ yakmak istiyorsanız, spor şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.