Şimdi Ara

1 AY ÖNCE 14 GÜN BANDAN SONRA BAN YEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR'nin flamer low çöpleri yüzünden perma ban yedim.1.5 ay önce 14 gün ban yemiştim, onu yediğimden beri küfür etmedim.Dediğim en ağır laf moron beyinsizdi.Bugün takıma gelen kanser oyuncuları taşımaya çalışırken takıma fazla mesaj yazdım.Direk ban yedim.5 yıldır emek verdiğim hesabım gitti.Yazık cidden riot bu kadar çabuk oyuncuyu siliyorsa cidden yazık.Chat kaydım burda sizce bu normal mi? Anlamıyorum cidden.

1. Oyun
    Chill Bill: aaaaaaaaa
    Chill Bill: 1 can
    Chill Bill: 1 can
    Chill Bill: afk kesmek güzel mi
    Chill Bill: dive atarken öldüm ya
    Chill Bill: taliyaha dalma jarvan kovala
    Chill Bill: aman kdan bozulur
    Chill Bill: kime diyosun
    Chill Bill: ,
    Chill Bill: urgot
    Chill Bill: tf gelsene
    Chill Bill: kazanırız
    Chill Bill: abi
    Chill Bill: niye
    Chill Bill: eksiğiz
    Chill Bill: niye
    Chill Bill: ya
    Chill Bill: yok anlamıyorum ben
    Chill Bill: her tfde eksiğiz
    Chill Bill: caitlyn küfürden reportlar mısınız
    Chill Bill: sen izle diye
    Chill Bill: 3 ü arkada
    Chill Bill: izliyo
    Chill Bill: anlamıyorum ben
    Chill Bill: tfde
    Chill Bill: ne yapıyonuz
    Chill Bill: siz çok sakinsiniz
    Chill Bill: kardeş
    Chill Bill: karşıda taliyah var
    Chill Bill: tf başlatmassan
    Chill Bill: dürter
    Chill Bill: ama ne zaman tam takım girdik ki
    Chill Bill: aynen
    Chill Bill: tflerde vurmayıp kaçmanız
    Chill Bill: benim suçum
    Chill Bill: :D
    Chill Bill: :DDDD
    Chill Bill: :DDDDDDDDDDDDDDD
    Chill Bill: farm var yavvvvvvv
    Chill Bill: moron
    Chill Bill: baronu verdi
    Chill Bill: free baron
    Chill Bill: hehe
    Chill Bill: 0 sın
    Chill Bill: 0
    Chill Bill: bak
    Chill Bill: cait
    Chill Bill: yine
    Chill Bill: yok
    Chill Bill: caitlyn report bg
    Chill Bill: göster kendini
    Chill Bill: göster
    Chill Bill: çalcan
    Chill Bill: zaten
    Chill Bill: ulan
    Chill Bill: tfye
    Chill Bill: gelmiyosun
    Chill Bill: bana laf ediyosun
    Chill Bill: adamlar her tfde
    Chill Bill: 5 kişi
    Chill Bill: adc farkı caitlyn report flamer
    Chill Bill: tf gelmedin
    2. Oyun
    Chill Bill: bariz
    Chill Bill: belli
    Chill Bill: ww motor
    Chill Bill: abi şaka gibi
    Chill Bill: şu veigar 4 kill
    Chill Bill: dfıhjdkşgkdf
    Chill Bill: çık yukarı
    Chill Bill: bak
    Chill Bill: ss atmış mıyım
    Chill Bill: 4 mid
    Chill Bill: 4
    Chill Bill: ulan
    Chill Bill: beyinsiz
    Chill Bill: bot
    Chill Bill: bırakmıcaklar taşıyalım
    Chill Bill: yok arkadaş rezil bot ya
    Chill Bill: ben oynuyorum
    Chill Bill: siz
    Chill Bill: oynamıyosunuz
    Chill Bill: yav
    Chill Bill: renekton
    Chill Bill: tflerde sen yoksun
    Chill Bill: jax var
    Chill Bill: nasıl iş anlamıyorum
    Chill Bill: bu adamın nicki vayneymiş bi de kdfdljfkgdfgdslşgsg
    Chill Bill: çıldırıyorum kjdfşjldflgd
    Chill Bill: benim suçum aynen
    Chill Bill: 0 5
    Chill Bill: oynaman
    Chill Bill: benim hatam
    Chill Bill: kusura bakma
    Chill Bill: renek
    Chill Bill: topu
    Chill Bill: salar mısın
    Chill Bill: item alcam
    Chill Bill: eyv
    Chill Bill: wardd
    Chill Bill: abi
    Chill Bill: rezilsiniz
    Chill Bill: rezil
    Chill Bill: cidden
    Chill Bill: bensiz tf falan
    Chill Bill: girmeyin
    Chill Bill: rezil oynuyosunuz
    Chill Bill: free veigar bg
    Chill Bill: kaybettik
    Chill Bill: bu 3 tane moronla oyun alamassın
    Chill Bill: farm yapamıyorum peşlerine
    Chill Bill: koşmaktan
    Chill Bill: salın
    Chill Bill: şu
    Chill Bill: farmı
    Chill Bill: salın
    Chill Bill: bitir hadi
    Chill Bill: bg bot report
    3. Oyun
    Chill Bill: bıktım bu kata mainlerden
    Chill Bill: yav kanser hero
    Chill Bill: bu katayı
    Chill Bill: kim değiştirdi
    Chill Bill: ben r
    Chill Bill: atarım
    Chill Bill: keseriz
    Chill Bill: lan
    Chill Bill: nerden
    Chill Bill: bilicem
    Chill Bill: sıçra
    Chill Bill: atığıcını
    Chill Bill: mal mısın
    Chill Bill: nesin
    Chill Bill: adam geldi sıçra attı
    Chill Bill: pasifim var bi şey olmaz dedim
    Chill Bill: boş konuşma
    Chill Bill: aynen
    Chill Bill: sıçra atıcağını
    Chill Bill: düşünmüyorum
    Chill Bill: 0 3
    Chill Bill: oynadığım için
    Chill Bill: lan adam sıçra attı
    Chill Bill: herif
    Chill Bill: sus
    Chill Bill: r at
    Chill Bill: r
    Chill Bill: allahım
    Chill Bill: tp
    Chill Bill: at
    Chill Bill: rakan küfürde reportlar mısınız

• Aynısı bana oldu. Sen bir ay sonra yemişsin en azından. Benim 14 gün cezam açıldı 2 maç attım. Birini ciddi anlamda taşıyarak kazandım. Diğerinde kötü oynadım takım bana laf attı durdu. Kendimi savunduğum için perma ban yedim. İki kelime yüzünden. Kimsenin herhangi bir şeyine küfür etmedim. İki maçtan perma yedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Cidden rezillik ya cidden.Adamlar bana ana avrat küfür ediyor.Ettiğim en ağır kelime moron mongol beyinsiz.Ben perma ban yiyorum onlar hiç ceza almıyor.Yazık cidden 5 yıldır oynuyordum.Son maçlarımda afk troll feeder geldi hep, hiç moral bozmadan oyunuma bakıyodum, ne küfür ediyordum ne bir şey sadece iyi oynadığım halde bana laf edenlere beyinsiz falan dedim diye ban yiyeceksem vay halimize.Böyle yapacaklarsa chati kapatsınlar takımla iletişim kurmasınlar.Zaten banım açılmazsa bir daha oyun falan oynamam.
    Westte tekrar tekrar report şu bu diye yazmaya devam edersen her oyun chat banı gün banı yiyosun, haraslamaya giriyor. O gözle bakınca ban yemen normal yani. İlla küfür etmen gerekmiyo, insanları aşağılamışsın report şu bu diye yazmışsın normal yani ban yemen benim gözümde

Riot oyundaki chati oyun içerisi iletişimi güçlendirmek için kullanılmasını istiyo insanlar birbirini aşağılasın, kızsın, kötüsün, cartsun, curtsun diye kullansın diye değil yani çok normal şu chat loglarıyla ban yemen.
    Hocam adam bana ana avrat küfür ediyor, küfür ettiği için karşı taraftan reportlamasını istiyorum ve sadece beyinsiz vb kelimelerle cevap verdiğim için ban yiyorum.Yazık ne diyeyim, diyecek bir şey bulamıyorum.

edit: bu zamana kadar sadece 10 oyun chat banı yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 31 Ağustos 2017; 18:31:56 >

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
  • Grell. kullanıcısına yanıt
    Tek çiftte istediğim lige ulaştığım için esnektede elmasa kasarken yedim banı.Her el feedleyen premadeler reportladı beni ve ban yedim.Sizlere tavsiyem tek başınıza esnek dereceli girmeyin.Ban yersiniz benim gibi.

Orijinalden alıntı: Dzuth

Tek çiftte istediğim lige ulaştığım için esnektede elmasa kasarken yedim banı.Her el feedleyen premadeler reportladı beni ve ban yedim.Sizlere tavsiyem tek başınıza esnek dereceli girmeyin.Ban yersiniz benim gibi.

Neredeyse hiç dereceli oynamıyorum ben, bu sezon ilk 10 maçımda 9 lose 1 winle plat 1 e yerleşmiştim ama bi süre oyuna ara verdiğimde plat 4 e kadar düşmüşüm. Bu sezon oynadığım dereceli oyunların tek sebebi Platin 1-2 ye geri çıkmaktı. Şuan bile plat2 100lpyim ama hala oynamadım ve seriden düşücem zaman aşımı yüzünden. Destek oyuncusu olduğum için bir de yanıma gelen adc arkadaşım değilse hiç hiç çekilmiyor. LoL'e devam edeceksen ve dereceli oynayacaksan bir arkadaş bul derim. O konudan şanslıyım sanırım, dereceli atmıyorum ve oyunda bir sürü arkadaşım var, ne kadar söversem söveyim daha 10 chat banı dışında bir şey yemedim xD

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)

OP.GG Turkey
    Chill Bill - Summoner Stats - League of Legends
    https://tr.op.gg/summoner/userName=Chill+Bill

Son kaybettiğim maçlara bak.Ya afk var ya da çılgınlar gibi feedleyip trolleyen oyuncular var her kaybettiğim maçta.20 maçta 2 kere takımın kaybetmesine neden olmuşumdur e fazla ve bu durumda bile hiç küfür etmedim sadece oyunuma baktım.Bu tr serverı cidden rezalet.Şuan westte hesap açmayı düşünüyorum, ama kararsızım sizce geçmeli miyim?

• Dzuth D kullanıcısına yanıt
    Profiline şuan bakamıyorum, ''Bu sihirdar OP.GG'de kayıtlı değildir. Lütfen ismi kontrol ediniz.'' diyor. Ama yine de bana sorarsan weste geçmekle fazla bir şey kaybedeceğini sanmıyorum insanlarla anlaşabilecek kadar ingilizceye sahipsen.

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
    Yeteri kadar ingilizcem var hocam.Nickim Chill Bill'di.Aramaya yazınca çıkıyor ama linkte açılmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dzuth

Adamlar topluca ana avrat küfür edince bu kadar dayanabildim

Mute butonu bu yuzden var. Ben de 3 kere perma yedim.

Bu yeni report sistemi rezillik.Premade girenler ana avrat sövüyor.Hiçbir cezaya maruz kalmiyolar.Premadelerin maçina denk gelenler chat ban perma ban yiyor çok saçma.Riot buna bi çare bulmassa daha fazla oyuncu kaybedicek bence

son zamanlarda hiç hesabına rp yükledin mi ?

666 burdan satan kardeşimize selamlar olsun xd

MyAnimeList

INTEL CORE i5-6402P SKYLAKE - MSI B150M GAMING PRO INTEL - GIGABYTE G1 GAMING GTX1060 6GB - KINGSTON HYPERX FURY BLACK 16GB - WESTERNDIGITAL CAVIAR BLUE 1TB 7200RPM - ZALMAN Z3 PLUS KASA - CORSAIR VS550 80+ PSU
  • HanSunHwa kullanıcısına yanıt
    Hayır yüklemedim
  • şöyle anlatiyim şu msi kapsüllerinin 2. kez çıktığı zaman , attığım dereceli maçların birinde bizim takımda bir twitch vardı , hani nasıl diyim eleman resmen feedlemek için yaşıyordu , artı takıma rastgele küfürler edip duruyordu sebepsiz yere, ardından bir süre sonra benimde kayışlar koptu bu elemanın bütün akrabalarını elden geçirdim tabi bu işin sonunda , bizim takım benim ve twitchi küfürden dolayı reportlamamızı istediler karşı takımdan da 2 kişi de oyun sonu reportlayacağını söyledi o günün akşamınıda ben 4k küsür bir miktar RP alışverişinde bulundum msi kapsülü için işte, o günün akşamı aldım açtım vs... ertesi gün akşama doğru aklıma geldi ve oyuna girdim 1-2 oyun attıktan sonra hesabıma bir report geri bildirimi geldi reportladığım o elamanın hakkında işlem yaptıklarına dair ve bende herhangi bir ceza yok.

Dip Not : bu hesabım sezon 2 den beri olan ana hesabım bundan öncede herhangi bir chat ban vs yemedi.

Kısa özet(Dh'liler için yeni eklenti) : kısaca rito rp çekmişsen son zamanlarda veya düzenli rp çekiyorsan sana ettiği muamele farklı oluyor en azından Tr için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanSunHwa -- 31 Ağustos 2017; 21:23:23 >

666 burdan satan kardeşimize selamlar olsun xd

MyAnimeList

INTEL CORE i5-6402P SKYLAKE - MSI B150M GAMING PRO INTEL - GIGABYTE G1 GAMING GTX1060 6GB - KINGSTON HYPERX FURY BLACK 16GB - WESTERNDIGITAL CAVIAR BLUE 1TB 7200RPM - ZALMAN Z3 PLUS KASA - CORSAIR VS550 80+ PSU

• Çok fazla konuşmuşşun ya benim 10 oyunda kurucağım cümleyi tek oyunda kurmuşşun.
    14 gün ban yedikten bu normal.Hiç konuşma oyununa oyna geç zaten alldan bilmemne report ty yazan varsa direk takımın huzurunu bozmaktan reportlarım genelde.
    Bide hem yazı yazıp hem oyunu nasıl oynuyosunuz yahu çoğu oyun konuştuğum şey wp u2 lul yada junga gelebilir misin yazıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.