Şimdi Ara

1 ay içinde 3 - 10 arası kilo vermek.Hemde istedigini yiyerek. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tek öğün yiyorum çoğunlukla
  • İçimde bi umut oluştu. Cidden işe yarar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Daedra Malthael

Şakamı yapıyorsun yoksa ciddimisin?

Ciddiyim.

• herkesin atladığı bir ayrıntı var

5 kilo vermek ile 5 kilo yağ yakmak aynı şey değildir.
  • Yag yakmak istiyorsan hic bir öğüğunu atlamayip ustune ara öğunler yapmak ve ustune kardiyo yapmak lazim.Insan fizyolojisini bilmeden gelip burda saçma sapan bilgi vermeyin.

• Ayda 10 kilo vermek istiyorsan 77 bin kalori yakman gerek.

8 saat uyku ve 16 saat oturmayla bile vucut en az 2200 kalori harcıyor.

Günlük en az 1200 kalori alman lazim yiyeceklerden. Yoksa vücut direncin düşer ve metabolizman yavaşlar.

Vücudun ihtiyacı 2200 dü Sen 1200 aldın. 1000 kalorilik kilo kaybın olacak

Ama ayda 10 kilo için günlük 2600 yakman lazım

O zaman 1600 kalori daha yakacak spor yapacaksın
    Bu ortalama 5-6 saat yürümeye veya 2-3 saat sınav mekik çekmeye eşit.

Ancak bu şekilde verilebilir.Diğerleri sağlıksız olur

Zaten ayda 4 kilodan fazla vermekte sağlıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 26 Ocak 2015; 10:51:08 >
  • Arkadaşlar öncelikle konu sahibine çok teşekkür ediyorum sayende 1 ayda bu hale geldim mükemmel diyet.
     1 ay içinde 3 - 10 arası kilo vermek.Hemde istedigini yiyerek.
  • 5saat koş diyen arkadaş beş saat koşabilecek adamın kilo fazlası olmaz zaten

• Konuyu ilk cevaplayan arkadaş gerekeni söylemiş zaten.Zayıflamak için en iyi yol düzenli koşu yapmak.Sen tek öğün yemek yersen metabolizman bozulur.Ayrıca vücut yemek istediği anda yemek yememek için direnmek çok zararlı bir şey.Her gün düzenli öğününü ye, her gün düzenli koş.Olay bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Ciddiyim.

Dahada kötü.

• Yalan inanmayın , zahideyle yetiş hayata ya doktor kubilay katılıyor , adam 4 öğün yediriyo , aralarda da yemek yediriyo , ayda 2-3 kilo verdirerek hallediyor işi, programları izleyin bi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Ciddiyim.

Dahada kötü.

Ney dahada kötü ? Saçma sapan bir şeymi söyledim ben ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekeri ve tuzu bırakmadan olmuyor. Ne kadar az yersen ye bu ikisini kesmediğin sürece vücut az gıdaya kendini ayarlayıp kilo vermeyi daha da zorlaştırıyor. Ben günde 2 öğün yemek yerim, şekeri tamamen kestim tuzu kararında yemeklerden tat almak adına kullanıyorum. Sadece şekeri kesmek bile başlı başına diyet. Neredeyse 6 aydır şekerden uzağım, yalnız şunu fark ettim, ne zaman tatlı bir şey ikram edilse az bir şey yesem bayılacak gibi oluyorum. Kısaca önceden yavaş yavaş vücudu zehirleyen ve yedikçe yedirten şekere karşı bünyem anında tepki vermeye başladı. Bilmeden tatlı tatlı, yavaş yavaş organları zehirleyen bu gıda en tehlikeli zehirmiş haberimiz yok. Millete şeker ikram ederken bir kez daha düşünün, ye de geber demekten farkı yok bu ikramın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜzgünPalyaço

Konuyu ilk cevaplayan arkadaş gerekeni söylemiş zaten.Zayıflamak için en iyi yol düzenli koşu yapmak.Sen tek öğün yemek yersen metabolizman bozulur.Ayrıca vücut yemek istediği anda yemek yememek için direnmek çok zararlı bir şey.Her gün düzenli öğününü ye, her gün düzenli koş.Olay bu kadar.

niye zararlı olsun arkadaşım? insan ırkı bu zamana kadar günde 3 öğün + ara öğünlerlemi geldi zannediyorsun?
  • Vücudun gereği kadar enerji toplayamaz.Yeterince enerji yakamaz.Buda seni hasta eder.Tek öğün yiyen adamla 3 öğün yiyen adamın arasında çok büyük fark vardır.
  •  1 ay içinde 3 - 10 arası kilo vermek.Hemde istedigini yiyerek.
  • 1 ayda istediğimi yiyerek ve spor salonuna giderek 9 kilo verdim Olay cardio ve iradede.. İstediğim derken her öğün abur cubur değil tabi günde 1 tane çikolata ve yağsız yemekler yiyerek geçirdim. Haşlama tavuk vs. Tavuk yemeyi sevdiğimden problem olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜzgünPalyaço

Vücudun gereği kadar enerji toplayamaz.Yeterince enerji yakamaz.Buda seni hasta eder.Tek öğün yiyen adamla 3 öğün yiyen adamın arasında çok büyük fark vardır.

bir hafta su orucu yaptığım zamanlar oldu ama halada sapasağlamım.yani boş konuşuyorsun
  • Ben bu işin dersini okudum.Bana kafa yapma burda.Sana bir hafta su içmezsen ölürsün demedim.Halsiz düşersin.Enerji toplayamazsın.Esas sen boş konuşuyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.