Şimdi Ara

[+1 ay] Cepteteb kitapyurdu.com %50 indirim (28 mayıs-31 ekim) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
35
Favori
50.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kart gelmesi gerekiyor 😉 Cepteteb.com.tr hemen başvur sonra bir ara çağrı merkezlerini ilin onların personel bölgesi ise en yakını tarihi atasınlar kurye bölgesi ise en kısa sürede gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bahadir3790 B kullanıcısına yanıt
    İline göre kendi personelleri geliyor yok beklemiyim ben dersen bi şube git hesap aç ordan anında kart iste varsa ellerinde verirler sonra mobilden hesap aç cepteteb hesap sonra banka kartı ana hesabını cepteteb hesap yap al sana cepteteb kart😉😂

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir3790

Şubeye gidip açtırsak kartı hemen alabilir miyim?
    Ben de aynısını merak ediyorum

Zaten k kartım m da var

Kurye ile ugrasmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takvim ayı demiş ya. Şimdi ben bugün bi posta alsam iade gelse, haziranda hemen yine alabiliyorum değil mi? 30 gün geçmesi gerekmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyede kitap fiyatlrı gerçekten ucuz (sanırım yeterli değeri vermediğimiz için) buna ek indirimler kampanyalar da olunca çok mutlu oluyorum. En sevdiğim kampanya türü. bi de kitap yurdu sahte indirim yapmıyor %20 şişirip %50 indirim yaptım demiyor. Kargo da ucuz ve kampanya içine kargo da giriyor. daha ne olsun.

Orijinalden alıntı: Oscar Nixon

Bu tür fırsatlar en çok hangi banka hesaplarında oluyor ona göre açtırmayi düşünüyorum .

Garanti

Kuveyt Türk

Enpara

Teb
    3 tanesini zaten doğru bilmişsiniz
    insan sağlığı için garanti şubelerinin önünden bile geçmemek lazım

Orijinalden alıntı: mahoni_38

Türkiyede kitap fiyatlrı gerçekten ucuz (sanırım yeterli değeri vermediğimiz için) buna ek indirimler kampanyalar da olunca çok mutlu oluyorum. En sevdiğim kampanya türü. bi de kitap yurdu sahte indirim yapmıyor %20 şişirip %50 indirim yaptım demiyor. Kargo da ucuz ve kampanya içine kargo da giriyor. daha ne olsun.
    nereye ucuz
    ilber ortaylı gibi biraz popüler kitaplar 40 lira civarı

alamanya fiyatları , 3-20 para birimi arası

https://www.amazon.de/bücher-buch-lesen/b/ref=nav_shopall_bo?ie=UTF8&node=186606

amarika ve kanada'nın en büyük kitap mağazası, 4 para biriminden başlıyor fiyatlar

https://www.barnesandnoble.com/b/new-releases/_/N-1oyg?Ns=P_Sale_Price%7C0

bi de yeterli değeri vermedik diyor futbola da yeterli değerli vermiyoruz ama avrupa'nın en pahalı 2. ligini izliyoruz premier lig'den sonra

• Az önce aradılar perşembe günü kartı teslim edeceklermiş bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum 1 saat önce başvurdum. 31 Mayıs'ta gelirse ve alışverişi yaparsam Mayıs ayı için sayılıyor değil mi yani haziranda da alma hakkım oluyor? Max 75 olması kötü olmuş en az 1 ay boşa gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart aidatı alıyor mu internette kredi kartından aidat alındığını söylüyorlardı ama kullanan biri aydınlatabilir mi ?

• Coimbra kullanıcısına yanıt
    Kk Aidat var ama kampanya banka kartı için banka kartında ücret yok Eft Havale de beleş

• Bugün şubeye gittim teb vadesiz hesap açtırmak için. Hesap cüzdanını aldım fakat kartı yarına kaldı. Aklıma takılan bir nokta şubede bir ton kağıt imzaladım ama ücretler ile ilgili kağıtta 114 tl hesap işletim ücreti yazıyor bunu şubeye sordum alınmıyor denildi bu konuda bilgisi olan var mı? 75 tl indirim alacağım derken zarar etmeyelim. Kartı alınca teb vadesiz hesabı kapatıp ceptetep hesabı açarak karta tanımlayacağım sizde bir sıkıntı olur mu?
  • OxMetrics kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.