Şimdi Ara

1. AVUSTRALYA GP - 29.03.2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
0
Favori
7.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

1. AVUSTRALYA GP - 29.03.2009

(En Son Oy Tarihi: 6.4.2009)
Giriş
  • Sezonun ilk yarışı için geri sayım başladı. Artık son 3 gün. Bu yıl önemli değişiklikler var ve özellikle puanlama ve şampiyonluk sistemindeki değişiklik yarışlara heyecan katacaktır. Ayrıca değişen kurallar çerçevesinde araçların birbirlerini daha yakından takip edebilmelerine olanak sağlayacak kanat yapıları yarışları daha zevkli ve seyredilir kılacaktır.

Bu yıl tek konu başlığında herşeyi paylaşacağız. 9. sezonumuzda (2001.den bu yana) takip eden ve katılan arkadaşlara teşekkür ederiz. Yaşanan aksaklıkları da göz ardı etmenizi rica ederiz.

• Yeni sezon hepimize hayırlı olsun,bol geçişli yarışlar izleriz umarım TRT de adam akıllı yayınlar yapabilirse değmeyin keyfimize
  • Sonunda sezon başlıyor.

• Resmi konuda açıldığına göre f1 sezonu hayırlı uğurlu olsun...
  • Red Bull da 'difüzerler illegal' dedi

Bazı takımların arka difüzer tasarımları konusundaki resmi protestoları artarak devam ediyor.
    Red Bull Racing danışmanı Helmut Marko, Avustralya Grand Prix öncesinde, Toyota, Williams ve Brawn Gp araçlarındaki arka difüzer çözümlerinin "illegal" olduğunu söyledi.

Marko, sportnet.at internet sitesine yaptığı açıklamada, "Duble difüzere sahipler, ki bu onlara tur başına (ekstra) 0.5 saniye kazandırıyor" dedi.

Marko, Albert Park'ta takımların resmi protestoda bulunma ihtimalinin yüksek olduğunu işaret ederek, "Red Bull dahil yedi takım, bu tasarımın illegal olduğunu düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Marko ayrıca, Renault ve Red Bull'un yılın ilk haftalarında benzer bir aerodinamik tasarımın yasallığı konusunda FIA ile görüştüklerini ve federasyondan olumsuz cevap aldıklarını belirtti.

• Hayırlı olsun,iyi olan kazansın,Ferrari şampiyon olsun ama
  • Geçen sene benim önerdiğim bir fikir üzerine tahmin ve yarış konuları ayrı oluyordu bu sene tekrar iç içemi girdi konular bu şekilde çok karışık olduğunu söylemiştik yoksa tahmin yarışması tamamen kalktımı ? Cevap bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 MART 2006 - 1. BAHREYN GP
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene son yarışın sonuçları da yayımlanmadı. Aslında bu sene bu işi üzerime alırdım ama sezon ortasında bırakmak zorunda kalırım. Bu yüzden bütün yarışları takip edebilecek biri yapsa iyi olur. Aslında eğer meşgul değilse Challenger bu iş için open source bi kod yazabilir. Böylece sonuçları veren arkadaş iyice rahatlar.
  • 2009 sezonu hayırlı olsun
    bekliyoruz
    fakat halen yayın konusunda trt den haber yok
    barichello ve button eklenecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta80 -- 24 Mart 2009; 16:40:10 >
  • Bol geçişli ve çekişmeli bir senenin olması dileğiyle, hayırlı olsun
  • McLaren'in 2 aracıyla son seansa kaldığını görebilirsem bu yarışlık bana yeter. Sezon hayırlı uğurlu olsun.

• Sonuçlar konusunda gerçekten yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun. Bu konuda kesinlikle pratik bir çözüme ihtiyacımız var. Bu sene konuları iç içe yapmak niyetindeyim ya da ben ayrı ayrı yaparım, uğraşırım diyen bir arkadaş varsa seve seve kullanıcı adımı şifremi veririm. Konuyu bile açar gerekirse. Şimdilik sezonu hayırlısıyla açalım. Gerisi gelir inşallah. Anlayışınız için teşekkür ederim.
  • Nasıl bir otomasyon olabilir tahmin yarışıyla ilgili? Siz fikirlerinizi söyleyin, nasıl birşey olacağına karar verelim. Ben 1-2 hafta içinde çok meşgulüm ama en azından 3. yarışa yetişecek şekilde yazabilirim.

Ek: Ben bir ara şöyle birşey düşünmüştüm, sayfa linkini verip sonuçları doğrudan çıkaran birşey. Ama bunun için pilot isimleri ve yazılış formatlarında bir standart belirlemek lazım. Tahminler binbir türlü yazılıyo, hepsini ayırt etmesi çok zor. Diğer bir çözüm şekli de bir kişinin girilen tahminleri programa girmesi. Şu an için bu daha mantıklı görünüyor ama daha değişik fikirler de olabilir. Onun için sizin de fikirleriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyavuz -- 24 Mart 2009; 21:35:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

Nasıl bir otomasyon olabilir tahmin yarışıyla ilgili? Siz fikirlerinizi söyleyin, nasıl birşey olacağına karar verelim. Ben 1-2 hafta içinde çok meşgulüm ama en azından 3. yarışa yetişecek şekilde yazabilirim.

Ek: Ben bir ara şöyle birşey düşünmüştüm, sayfa linkini verip sonuçları doğrudan çıkaran birşey. Ama bunun için pilot isimleri ve yazılış formatlarında bir standart belirlemek lazım. Tahminler binbir türlü yazılıyo, hepsini ayırt etmesi çok zor. Diğer bir çözüm şekli de bir kişinin girilen tahminleri programa girmesi. Şu an için bu daha mantıklı görünüyor ama daha değişik fikirler de olabilir. Onun için sizin de fikirleriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

Siteden alınmasına gerek yok bence. Şu anda nickini unuttuğum bir arkadaş bu işi çok iyi yapıyordu. Onun yaptığı gibi olabilir yeniden. Yazdığı programın şeklini bilmiyorum ama sonuçları neredeyse yarış bitmeden buraya ekliyordu.
    Yapılan program yapacak şahsın kendi bilgisayarında veya bir serverda çalışabilir. Mesela php ile yapılmış olursa benim site olabilir. Veya php destekleyen başka bir arkadaşınki. Sonuçları buradan kopyalayıp programa ekleriz. Ve yarış sonucu girildiğinde puanlamayı yapıp yazım formatı kodları ile birlikte çıkarır. Sadece buraya yapıştırmak kalır.

• Aslında bu cumartesi bi bakabilirim. Birkaç saat boş vaktim olacak. Ben birşeyler hazırlayayım, boş olduğum zaman değişiklik ya da ekleme yapabiliriz. Cumartesiye kadar gelen fikirlerin harmanlanmış haliyle birşeyler yazabilirim.
  • Şu bilgisayarda anlamadığım tek şey programcılık ve web ile ilgili işler. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Sonuçta amaç burada tahmin yarışından çok fikirlerimizi paylaştığımız tek bir konu başlığı ve en azından bunu başarıyoruz.
  • arkadaşlar trt de mi yayınlanacak?
  • Ankette olmasada,Brawn GP|Button'ı destekliyorum ve yıllardır beklediğimiz noktaya geleceklerini ümit ediyorum.
  • ilk yarışın ardından büyük ihtimal olur.
  • umarım renault ipi göğüsler

alonso ya bu yıl güveniyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.