Şimdi Ara

1.90dan kısa olup basket oynayan erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok komik duruyorsunuz, az ötede oynayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cahil kardesim basketbolda tek mevki yoktur ornegin 3 senedir euroleague finali oynayan Fenerbahcenin oyun kurucusu Dixon 178 bunun gibi nbadede ornekler sayabilirdim tabi ama telefondan yaziyorum senin gibi duz beyinli birine laf anlatmayada useniyorum.

• ai,rose ve cp3 buna güldü

• Isaiah Thomas, Chris Paul, Kyle Lowry falan duysa kıçıyla güler. Trollüğün de sınırı olsun arkadaş.
  • 193 üm hiçbir zaman bir Allen Iverson Irving olamıcam :((

• Adamın nikinde bile hayır yok tam ÇOMAR neden kaileye alıyorsunuz bırakın çürüsün
  • Bu boy konularını hep aynı kişimi açıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam kardeşim şöyle yap konunun ismini

ben 1.90dan uzunum

hiç yoktan mal olduğun anlaşılmaz.

• 177 cm boyum var. Altyapıda ve A takım seviyesinde basketbol oynadım. Aynı zamanda altyapı takımlarından TBL seviyesine kadar antrenörlük yaptım. Boy basketbol için büyük bir etkendir ancak tek başına sonucu belirleyemez. Basketbolda oyuncunun kullanabileceği çok fazla özellik var. Kimisi çok çabuk ve hızlıdır, kimisi atlet olur iyi sıçrar veya kuvvetlidir. Kimisi bunların hiçbirini kullanmaz, sadece beyniyle oynar. Boy da bu etkenlerden. Yukarıda ileri geri konuşan arkadaşların çoğu ya basketbolu öğrenememiş ya da henüz yaşları gerekli olgunlukta değil. Basketbol en az fiziksel yeterlilik kadar basketbol IQ’su da ister. Maç içinde oyun oynanırken aynı anda bir oyuncunun yapması gereken çok fazla şey var. Birebir savunduğu adamı geçirmemek, kaçırmamak, aynı anda adamını kaçıran takım arkadaşına yardım savunmasına gitmek veya savunmada rotasyon yapmak. Hücumda ise doğru zamanda doğru yerde bulunmak, perdelemeleri doğru kullanmak, doğru pas zamanlaması, doğru şut tercihi, çembere giderken doğru yerden penetre etmek vs. çok fazla. Bu nedenle çoğu atlet, kuvvetli, çabuk veya uzun oyuncular genellikle altyapıdan veya basit bölgesel lig takımlarından ileriye gidemez. Sadece boya göre değerlendirme yapan arkadaşlara biraz daha basketbol ile ilgilenmelerini ve öğrenmelerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 21 Ağustos 2018; 8:19:31 >

• Ben Iq su 80den düşük olanlar konu açmasın diyorum ama sen açıyorsun kardeş onu napıcaz

• 1.74

• TK14 kullanıcısına yanıt
    Futbol oynamayı bile boya cüsseye bağlayan bi ülke insanından ne bekliyorsun ??

• 1.70 ch4 vs gel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.