Şimdi Ara

1.9 TDI Vw Caddy Motor Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2004 Volkswagen Caddy 1.9 TDI aracımızda bir süredir arıza söz konusu.

Geçtiğimiz gün araç hareket halinde iken arasıra rölanti devrinin altına inerek stop eder gibi teklemeye başladı. Bu esnada ekranda da stop yazısı çıkmakta. Bunun üzerine yağ seviyesi gibi şeyleri kontrol ettim. Motor yağının min seviyesinin altına indiğini fark ederek 1 litre yağ ekledim.

Sorun devam etmekte. Yakıtta pislik olabileceğini düşünmekteyim. İnternette araştırdığımda benzer bir sorun yaşayan 1.9 TDI kullanıcısına denk gelemedim. Daha öncesinde araç Turbo sebepli arızalar verdi. Yağ eksilmesi sebebinin turbodan olduğunu düşünüyorum bu sebeple. Ancak rölanti devrinin bu denli düşmesinin be teklemesinin sebebini buraya bağlamıyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Enjektorler gevşemiş. Yağ pistona damlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW Polo aracımda da rölanti devrinin altına gelince teklerdi. Enjektördeydi sıkıntı. Kontrol ettirin bi.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.6 dizel -- 10 Haziran 2025; 0:10:43 >
  • Arkadaşlar şirket aracı servise gönderdi. Araca yapılan işlem fren hidroliğinin eksik olması ve bu sebeple doldurulması. Alakasız bir müdahale fakat sorun kesildi ve tekrarlanmadı. Araç kendini korumaya aldı diye düşündüm eksik hidrolik nedeniyle fakat biraz mantıksız geliyor. Fikri olan var mı :D

• Profes124 kullanıcısına yanıt

Hahahhahaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.