Şimdi Ara

1.750 TL'ye Telefon Tavsiyesi (5 Yıl Gidecek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Z2 düşünebilirsin. Z3 ün çok farkı yok + 500 tl cebinde kalır. Zaten sony çok sık model çıkarır. 3 ay sonra z3 ile z2 arasında 100 tl fark kalır z3 ün fiyatı çok düsecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan icin androidte z3 ve note4 var ama 5 yil muamma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pend0s

    Ah keşke Z3 alabilsem arkadaşlar ama fiyatı cidden pahalı bizim için , 2300 Tl çıkartamayız normalde bütçe 1500 TL idi onuda zorlayarak ve kendi birikmiş paramdan feragat ederek 1750'Ye kadar çıkarttım.Z3 compact'in ekranı küçük malesef. Normal Z3'te uçuk fiyatta ..

    Media&Mark'taki elemanla konuştuk oda G3 güzel telefondur iyidir ama o ekrana o işlemci az dedi.Yani adamlar Quad Hd ekran yapmışlar sistem çok iyi ama işlemcisi , rami bir süre sonra sıkıntıya girer dedi alıcaksan 32gblık 1900TL olanı al diyor.Çünkü 32 gblık olanda 3 gb ram varmış bu ayrıntıya dikkat et dedi.

    Böyle olunca benim kafa karman çorman oldu bütçeyi keşke artırabilsem ama elimden bir şey gelmez zaten taksit olayı yok eskisi gibi taksit olsa ayda 30-40 tl daha fazla öderdik sorun olmazdı.Birde yılbaşından sonra kesinlikle zam gelicekmiş kesin alın diyorlar telefon bile belli değil valla yorumlarınız çok önemli ]...





    G3 yerine Sony Xperia Z2 tavsiye ederim.

    Ayni islemci, RAM ve GPU kullaniyor. (Cok az frekans hiz farki var sadece o da 0.2ghz). Suya, Toza dayanikli, kasasi saglam batarya omru cok daha fazla. Ekran da 1080p oldugu icin cok kastirmiyor ve sony'nin arayuzu cok daha hizli lg'ye gore. Bu konuda htc'den sonra 2 numaradir Sony.

    Lafimi dinle, sonra bana cok dua edersin.

    Haa, butun bunlardan once mutlaka HTC E8'i incele elinde diyorum o ayri konu... O cihazdaki hiz ve akicilik hicbir androidde yok nexus serisi haric.




  • G3 alacaksan 5 sene gitmez açıkcası pek sağlam OLDUĞUNU düşünmüyorum açıkcası xperiaz z3 z2 sağlam ve kaliteli cihaz alınıp uzun süre kullanılabilir HTC m8 yada i6 BÜTÇE yükseltilirse alınabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün veya yarın kesin alıyorum telefonu hatta şimdi çıkıcaz evden hala ne yapcağım konusunda fikrim yok

    Tam rahatlamıştım aradığım telefon G3 demiştim ki bazı yorumları şüpheye düşürdü ..

    Keşke imkanım olsa 2300 TL ye kadar çıkabilsem direk alırım Z3'ü ama malesef zaten sıkıntıya giricez telefon için en fazla çıkabildiğimiz bütçeye çıktık ..

    z2'ye bakıyorum bu aralar kafam onada yatmaya başlıyor çok araştırmadım bunu illaki bunada kötü bir şeyler yazan çıkacaktır ..

    z3 Compacti dün elime aldım ama ben emektar Gİo'nun hafif büyüğü hiç yeni telefon almış gibi değil yani , bugün artık ne olacaksa diyip alıcam birini yoksa bitmez bu kararsızlık




  • Z3 alıyorum şu an Sony bayisinden , heyecan bastı şu an :D

    Edit : İptal ettik , yapı krediden mesaj bekledik taksit 3 ay olunca işimize gelmedi ücret



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 28 Aralık 2014; 17:02:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pend0s

    Merhabalar , 6 yıldır kullandığım Samsung Galaxy Gio telefonuma veda edip yeni telefona geçicem beklediğim burs yatmış ailede destek olacak ve bütçeyi sağlam bir şekilde attırabildim.Aradığım özelliklere gelirsek çok şey beklemiyorum sonuçta hayatım telefona bağlı değil ama olmazsa olmaz dediğim özellikler şunlar :


    - Sağlam video oynatıcı , film , dizi internetden ne istiyorsam rahatlıkla yapabileceğim sistem.
    - Üstteki maddeyle uyumlu olarak ekran büyüklüğü küçük olmazsa iyi olur , eller büyük zaten sıkıntı yaşamam.
    - Kesinlikle Şarj süresi şimdi ne alsam kısa sürede değiştirmiyorum laptop , tv , telefon 4-5 yıl gidicek.
    - Kamera çokta temel unsur olmasada olsa iyi olur , hiç kaliteli çeken telefonum , fotoğraf makinem olmadı
    - Root yapmak , güncelleme yapmak , performans yapmakla ilgili değilim , sürekli bakım yapan bir kullanıcıda asla olamadım.


    Bunları karşılasın yeter bana üstatlar , dediğim gibi 4-5 yıl gidecek o yüzden bol bol okumak tavsiyeleri teker teker incelemek istiyorum.Finaller öncesi haftamda 2-3 günümü telefon incelemeye ayırmak istiyorum tamamen doğru seçimi yapmak için ...

    Maddeler gerçekten önemli çünkü telefonu başka amaçlar için kullanan telefona bağımlı yaşan bir tip değilim tek istediğim , 1 saatlik her otobüs yolculuğum boyunca rahat rahat eğlenmeme video izlememe izin versin ... Şarj , kamera , ekran büyüklüğü açısından verdiğim parayı karşılasın yeterli benim için


    Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum ..

    z2 al, 7 sene gider...




  • Z2 yi gönül rahatlıkla öneriyor musunuz ?? Valla görüşü olan yazsın bugün alınacak yarın şansım yok indirim olayı bitiyor , lütfen yardımcı olalım beyler , şu an gerçekten ihtiyaçim var yorumlarıniza ... Z2 hakkında

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 aldım rahatladım sonunda arkadaşlar hepinize çok teşekkürler tekrardan

    Ohhh bee

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 rahat götürür hem performans hem sağlamlık konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pend0s

    Z2 aldım rahatladım sonunda arkadaşlar hepinize çok teşekkürler tekrardan

    Ohhh bee

    hayırlı olsun. büyük ekran alacaklar için fiyatıyla en iyi alternatiftir zaten. z3 desen oda iyi ama aradaki 500 tl farka değmez o kadar para vereceksen note 4, m8 hatta iphone bile girer işin içine. z2 aynı işi rahatlıkla görüyor. fiyatına göre tek rakibi lg g3 ama sonyler daha uzun ömürlü geliyor bana. bende z2 düşünüyordum ama büyük telefon kullanmak bana zor geliyor. şimdi alpha yada z3 cden birini alıcam sanırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pend0s

    Z2 aldım rahatladım sonunda arkadaşlar hepinize çok teşekkürler tekrardan

    Ohhh bee

    hocam aynı ikilemdeyim ben de z2,z3compact,e8 arasında gidip geliyorum aklımda z2 var senin aldığın model 3gb ramlı 16 gb lık mı ?
  • Evet hocam doğrudur ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.