Şimdi Ara

1.73 kısa mı yaaa (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
37.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorthol

Ergenliğe bağlı boy uzaması geç girersen boy uzamanda geç durur en son 24 de biter max olarak benimde boyum 1.81 yaş 19 ergenliğe geç girenlerenim 22 ye kadar 1.85 olurum tahminen tabi genetik bu durumlarda %75 etkiliymiş artık sana %25 i kalıyor

Alıntıları Göster
    1.95

Bırakın kısa kalın. Hayatınızdan bezersiniz benden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

1.95

Bırakın kısa kalın. Hayatınızdan bezersiniz benden söylemesi.

Alıntıları Göster
    Önemli olan boyu değil işlevi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukubi1907

Önemli olan boyu değil işlevi...

Alıntıları Göster
    %35 güç (kas gücü değil), %35 zeka (bu da mat zekası değil, hesap makinesinden değil insandan bahsediyoruz), %20 suret güzelliği (surat, ten, kıllılık, dişler falan), %10 boy pos. 4lü bir taş hatun grubuyla yaptığım müzakereler sonucunda erkeklerdeki önem sıralamasını böyle kararlaştırdılar 1.73 türkiye için kısa değil, orta boydur zaten.

• yas 17 boy 1.86 halimden memnunum okulda arka siralar bizden soruluyor mesela

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

yas 17 boy 1.86 halimden memnunum okulda arka siralar bizden soruluyor mesela
    arkadaşlar her boyun bi özeliiği bi güzelliği bide dezavantajı vardır bugun estetik açıdan 180+ üzeri oldugunu kabul ediyorum ancak 180 üzeri 75 yaşını geçmiş insan görmeniz çok nadirdir sağlıksız bi durumdur ve hantaldır ( istisnalar hariç ) 180 altı insan seridir ve sivimlidir ancak estetik açıdan kafasına takıyorsa piskolojik olarak dengesizdir size söylemeye çalıştığım ister 160 olun isterseniz 2.10 boyunuzun mükemmel bi özelliği vardır onu bulun ve üzerine eğilin

şahsımadına 1.74'üm (1.80 olamk istiyorum o ayrı) kendimi mutlu hissediyorum ötesi yok

Ankara Üniversitesi Öğrencileri
    İLETİŞİM FAKÜLTESİ

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

1.83'üm hala kısa hissediyorum kendimi.

Alıntıları Göster
    bnm boyum 180 16 yasındaım
    snn boyun brz kısa gibi :/

Alıntıları Göster
    türk erkeklerine göre normal
    dünyaya standartlarına göre kısa

benım boyum 190

I'm awesome..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonix.

bnm boyum 180 16 yasındaım
    snn boyun brz kısa gibi :/

Alıntıları Göster
    su ırkıyla rengiyle övünen insanları görmüştüm de burda da boyuyla övünenleri gördüm...yazık, bunların hangisini siz kazandınız ki bunlarla övünüyorsunuz??

Orijinalden alıntı: kaspaz

su ırkıyla rengiyle övünen insanları görmüştüm de burda da boyuyla övünenleri gördüm...yazık, bunların hangisini siz kazandınız ki bunlarla övünüyorsunuz??

Alıntıları Göster
    Bende 1.78 1.79 um. Cüce kaldık vallaha

Alıntıları Göster
    165 boy var.Bide beni düşün.

Ancak herşeyini kaybettiğinde istediğini yapacak kadar özgür olabilirsin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    YAş 17 boy 1-83 kilo 89

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

165 boy var.Bide beni düşün.

Alıntıları Göster
    Ben 1.78 yaş 17

Zamanında çok ağırlık kaldırdım yoksa 2-3 cm daha uzun olurdum dahada uzamam.

173 kısa değil bence ortalama Türk boyu işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

yaş 19
    boy 184

Boy karşı cins için önemlidir. 180 in altına düşmemek lazım.

vay be adam haklı beyler

Orijinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

yaş 19
    boy 184

Boy karşı cins için önemlidir. 180 in altına düşmemek lazım.

vay be adam haklı beyler

Alıntıları Göster
    La 18 den sonra uzama duruyor mu
    AMD Phenom II 940 X4 (3.2 GHz) 8MB 940p Black Ed--AMD Radeon R7 200 Series (2GB)--Cooler Master 500W Power--OCZ Platinum 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL7--Cooler Master RC-932 Haf ATX Kasa--Gigabyte MA790XT-UD4P/DDR3 S+GL+1394+16*2 938pin

• quote:

Alıntıları Göster
    12 Yaşındayım boy 7.5 metre

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

La 18 den sonra uzama duruyor mu

Alıntıları Göster
    1 70 im sanırım uzama olayı bitti uzamıyorum zaten hiç ama şunu söyleyim bu yaşıma kadar kimle çıkmak istesem çıktım buna belki inanmıcanız falan ama öyle ve hava atmak niyetinde de değilim 20 civarı kişiyle çıktım ilişki yaşadığım kişi sayısı da 50 falandır ve kimle iletişim kursam onu mutlu ettim ayrıldgmda mutlu şekilde bitirdim hepsini yani demek istediğim olay bir kıza karşı güzel gözükmek değil mi ?O zaman kızlar beğeniyorsa sorun yok en azından benim için hiç olmadı bu yaşıma kadar :) boy çokta önemli değil zaten 1 70 biri gdip 1 80 kızdan hoşlanmaz ki zaten uzun olup güzel olan kaç kız var ? bence en ideal kız boyu 1 63 168 aralıgıdır en azından benm zevkim böyle ve 190 falanda olmak istemezdm ama 1 75 olsam fena olmazdı ama dediğim gibi hiç mühim değil bu arada çıktığım hiçbir kız çirkin değildi hatta orta tipte bile sayılıdır yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zipperhoff -- 11 Haziran 2010; 2:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

1 70 im sanırım uzama olayı bitti uzamıyorum zaten hiç ama şunu söyleyim bu yaşıma kadar kimle çıkmak istesem çıktım buna belki inanmıcanız falan ama öyle ve hava atmak niyetinde de değilim 20 civarı kişiyle çıktım ilişki yaşadığım kişi sayısı da 50 falandır ve kimle iletişim kursam onu mutlu ettim ayrıldgmda mutlu şekilde bitirdim hepsini yani demek istediğim olay bir kıza karşı güzel gözükmek değil mi ?O zaman kızlar beğeniyorsa sorun yok en azından benim için hiç olmadı bu yaşıma kadar :) boy çokta önemli değil zaten 1 70 biri gdip 1 80 kızdan hoşlanmaz ki zaten uzun olup güzel olan kaç kız var ? bence en ideal kız boyu 1 63 168 aralıgıdır en azından benm zevkim böyle ve 190 falanda olmak istemezdm ama 1 75 olsam fena olmazdı ama dediğim gibi hiç mühim değil bu arada çıktığım hiçbir kız çirkin değildi hatta orta tipte bile sayılıdır yani

sana puanım 9 kanka

• quote:

Alıntıları Göster
    Yaş 14, boy 1.74 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 11 Haziran 2010; 2:49:46 >

Orijinalden alıntı: sadekar42

quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

sana puanım 9 kanka

Senin gibi birinin çıkcağı belliydi ama ben yinede düşüncelerimi yazdım dediğim gibi hava atma niyetinde değilim özellikle burda neden hava atmaya çalışayım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.