Şimdi Ara

1.73 kısa mı yaaa (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
37.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Valla şunuda belitmek istemeliyim. Kısa olanlara kızlar daha cazip bakıyor. Yaşadım gördüm. Okulda,otobüste,dışarıda.. Ha tip var mı ? VAR

Kızdan kıza değişir.
    Şöyle birşey var. Para olduktan sonra gerisi sorun değil.

Önemli olan işlevi diyorum kaç kere diyecem Boya takılmayın

Aslında doğru söylüyorsunuz. Şunu da söylemeden yapamıcam, para için birlikte olanları hemen anlıyorsunuz zaten. Çevremde tanıdıklarım var ama sadece gönüle önem verende var. Bu iki özelliğe dikkatlice bakıldı mı neyin ne olduğunu ayırt edebiliyorum en azından ayırt edebilecek yaştayım :))

Ahmet.
    Dediğine katılmamak mümkün değil. Ortadaki çalıştımı yeterlidir Allaha şükür sorunumuz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 19 Ağustos 2009; 17:46:39 >

• bence kısa değil gayet iyi takma diğerlerine yalnız tek bir sorun var sakın göbek yapma atletik kalsın vücudun

Orijinalden alıntı: TüRKéR

quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Bol süt iç ve basket oyna.2 sene sonra 1.80 olursun

Benim boyumun uzaması bu sene durdu.Yaş 23. Gerçi ben baya geç girdim ergenliğe

Okula başladığımdan beri her sabah 1 bardak süt kesinlikle içerim. 3. sınıftan beri basketbol oynuyorum. 17 yaşına gireceğim 2 ay sonra, boyum 1.67. Irsi olduğu için annem 1.68, babam 1.73. Doğal olarak ben de kısayım. Hiç çok uzun olan dedem de yok. Babamın babası bir tek 1.80'e yakındır o kadar.

Aynen devam et.Ne kadar uzarsan o kadar kar. Ancak çok fazla uzun olunca bir de zayıfsan hiç bir giydiğin yakışmaz.Her giysi emanet gibi durur üzerinde.O yüzden kafaya takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightandwithlove -- 19 Ağustos 2009; 17:31:30 >

• Kènan

3 senedir asla böyle bir cümle kurmadım ancak tavrın hiç hoşuma gitmedi.İyi ki senin gibi artist bir arkadaşım yok, zaten yanım da balon gibi şişerek gezenlerin havasını almam 2 lafıma bakar.
    Spor ve Futbolla İlgili Her Şey Burada!

http://myanmarli.blogspot.com/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla şunuda belitmek istemeliyim. Kısa olanlara kızlar daha cazip bakıyor. Yaşadım gördüm. Okulda,otobüste,dışarıda.. Ha tip var mı ? VAR

Kızdan kıza değişir.

Etraftaki herkes senden uzun olunca, ister istemez takılıyorsun.
    Neredeyse 1.75'den kısa olan yok. Ortada kalıyorsun öyle.

1.65 biraz kısa ama üzülme. Benim sülalem kısa. Baba tarafı özellikle kısa. Annem 1.60, babam 1.65. Hatta 23 yaşındaki abim 1.72. Ben 16 yaşındayım 1.76 şuan. Oda anne tarafındakilere çekmişim biraz, şans işte. Bende öyle 1.85'liklere özeniyorum. Fakat önceden aşırı kısaydım, dalga geçilecek kadar kısaydım, sonra işte Allah yüzüme güldü.

Sende üzme kendini. Kendi boylarında ve ya biraz daha kısa bir kız bulursun, birde biraz topuklu sporlar felan giy. Artık nerden kurtarırsam hesabı yapacaksın. Birde KIMI boy uzatıcı felan gördüm, ayağına takıyorsun, yürüdükçe felan uzuyor. Artık ne kadar doğru bilemiyorum ama bir dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 19 Ağustos 2009; 17:45:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myanmarli

18 yaşından sonra boy uzatma yöntemi var mıdır acaba? tıbbi olarak değil ama doğal yollardan..

Ameliyat dışında olduğunu sanmıyorumen azından henüz yok.
    Bu arada yaş 22 ama hala uzama var desem inanırmısınız

Orijinalden alıntı: Azap

Kènan

3 senedir asla böyle bir cümle kurmadım ancak tavrın hiç hoşuma gitmedi.İyi ki senin gibi artist bir arkadaşım yok, zaten yanım da balon gibi şişerek gezenlerin havasını almam 2 lafıma bakar.

Okuyunca bende şaşırdım editliyorum. Uyarın için sağol.

Fazla kaptırmışım Olmuşmudur ?

Normalde böyle biri değilimdir aslında. Para lafı oldumu çok değişiyorum. Bende bunun farkındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 19 Ağustos 2009; 17:48:37 >

• 19 yaşındayım 1.94 boy var. N'olmuş yani?

quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Kènan

Okuyunca bende şaşırdım editliyorum. Uyarın için sağol.

Fazla kaptırmışım Olmuşmudur ?

Normalde böyle biri değilimdir aslında. Para lafı oldumu çok değişiyorum. Bende bunun farkındayım

editsiz hali nasıldı ya merak ettim :D

• İdeal boy annemde öyle der 1.77 yım kısa kaldın işte sigarada içiyosun uzamadın 1 senen boşa gitti yaşını doldurdun zaten diye

Deneyenlerin hepsi sövüyor, para tuzağı.

• nolmuş la burda

Orijinalden alıntı: kirman

nolmuş la burda

Yaa. 1,73'e kanaat getirmedin, olay çıktı.

• Bir artist daha
    quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

19 yaşındayım 1.94 boy var. N'olmuş yani?

Sayenizde boy kompleksine gircez
  • 1.80 boyum var artık uzayacak veya boyu kompleks yapacak yaşları çoktan geçtiğimden sorun olmuyor. bence 1.70 -1.85 arası gayet normal gerisi zaten insana dertten başka birşey değil (spor vs. ile avantajlarını kullanmıyorsan)
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• 1.78 cm

62 kg

15 sene

1.83 ü geçmem lazım.
  • 1 70 im bende ama hiçbir problemim yok kız konusunda falan ayrıca boyuma da takmıyorum ama 174 175 olsam hayır demem fazlasına gerek yok Bu arada yaş 17.5 oldu yani 3-4 cm anca uzarım zaten olmazsa da sağlık napalım

quote:

quote:

quote:

Kızdan kıza değişir.

Etraftaki herkes senden uzun olunca, ister istemez takılıyorsun.
    Neredeyse 1.75'den kısa olan yok. Ortada kalıyorsun öyle.

+1

• @audiocu

Senin boy kaç hocam?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.