Bildirim
1.600'e aldık artık. Hayırlı Olsun mu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hayırlı olsun,güle güle kullan -
Ekran karti kotu olmus be kardes neyse hayrlı olsun -
Ekran kartı hariç gayet hoş ,keşke turbo cache almasaydın,Aldıgın Anakart O/C için uygun bilmiyorum o/c yapacakmısın yapmayacakmısın ama Ram de o/c problemi yaşayabilirsin -
Sanırım bir bayan için ideal oldu.
Bu arada ben bayan değilim.
O/C yapılmayacak. Ekran kartını 6600gt/td koyabilirdim ama lcd ve yazıcı belimizi büktü.
oluru bu oldu.
ama sonunda aldık.
4gündür epey danıştık üstatlar teşekkürler. -
Ekran kartı ve ram hariç iyi -
Ankarada bimeks, keysmart, gold, İstanbuldan Vatan'a baktık ayrıca eşedosta sordum tek tek gezdim ama en uygun bu fiyat cıktı. Netten bir hesapla kardeş bakalım nekadara cıkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: DrFuchs[TURKEY]
hocam hemen aldığın yere git geri ver o sistemin fiyatı taş çatlasın 1.350 ytl eder.
-
sistem bu özelliklere gore pahalı ekran kartı cok cok kotu hic bir is yapmaz gibi geliyo bana
-
hayırlı olsun -
pahalı olmuş ama hayırlı olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: ærandir.Ruh
Ankarada bimeks, keysmart, gold, İstanbuldan Vatan'a baktık ayrıca eşedosta sordum tek tek gezdim ama en uygun bu fiyat cıktı. Netten bir hesapla kardeş bakalım nekadara cıkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: DrFuchs[TURKEY]
hocam hemen aldığın yere git geri ver o sistemin fiyatı taş çatlasın 1.350 ytl eder.
gigatek'e bakmayı unutmuşsunuz. -
Abi dikkat ettimde coğumuz pahalı olmuş pahalı olmuş diyor ama 600ytl sadece lcd ve yazıcı tutuyor. 1milyarada sadece anakart ve işlemciye yuklenebildim.
Gercekten çok merak ediyorum nette bir kurar mısınız aynı parcaları nekadara tekabül edecek?
TiesTorN
Gigatekten aldık zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 28 Eylül 2005, 17:14:17 > -
hadi ya
bu arada lcd'yi görmemişim ya pardon. -
bence sistem iyi ama hangi amaç için kullanacaksın -
DrFuchs[TURKEY]
Yüzbaşı
hightowerfrl
Teğmen
muho06
Teğmen
Evet pahalı diyen arkadaşlar lütfen bir yardım edin biryerlerden toparlayalım dediğiniz gibi bir durum varsa iş işten gecmeden harekete gecelim. -
Öncelikle internet ve akademik amaclı...
İlerleyen zamanlarda ram ve ekran kartı yenilemeleriyle oyuna da cevirebiliriz diye planladım.
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
bence sistem iyi ama hangi amaç için kullanacaksın
-
yok hocam rahat ol fiyat iyi LCD var kafadan yani yazıcı falanda var bence güle güle kullan bence tek eksiğin ekran kartı
-
ekran kartını x550 alsaydınız, 256mb 128 bitleri 80 dolar yada 128mb ramli 128 bit 70 dolar, zaten vgada 64mb ram var gerisini ramden yiyecek. bence değiştirin arkadaşım,
Hayırlı Olsun. -
Alınmış sistemin üzerine daha fazla yorum yapmaya gerek yok,
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... -
ben de x550 baktım evet abi ama hepsini giatekden topladık. yoktu ellerinde...
öyle darda kaldım ki işte. İdareten yetmez mi?
cihazın yavaşlamasına mı neden olur?
Bir de bu işlemciye ayrıca fan takmadık gerek var mı?
Benzer içerikler
- dled nedir
- gpu ölçekleme nedir
- fiyat performans ekran kartı
- cpu fan error
- intel hd graphics 3000
- amd işlemci sıralaması
- ssd hız testi
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- vram nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X