Bildirim
1.6 terra vvt-i 2002 sattım gitti
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
neden sattın hayırdır ? -
neden sattınız?
donanım nasıldı? 12,500 az geldi bana.
-
arkadaşlar asıl neden babaya para lazım oldu. karlı bir iş vardı (kısmetse) o yüzden. ancak içimde sıkıntı olan belki biraz da benim büyüttüğüm sorunlar vardı.
1.Emme manifoldu çatlak dediler. 3000 devirden sonra zırrrlamaya başlıyo. ışıklarda rolanti sallanıyordu o yüzden ayrıca. 400 ytl min.
2.Direksiyon hidroliği eksiliyodu. direksiyon zaman zaman çok ağırlaşıyodu. (sürüş zevkini gerçekten etkililyor)
3.Konuşmuştuk, yağ eksiltiyordu bayağa.
4.110 km den sonra fazla olan lastik sesinden başka, bayrak dalgalaması gibi acaip rüzgar sesi geliyordu . o kadarki arkadakiyle konuşamıyordum.
5. İlk çalıştığında motordan çık çık çık çık ses geliyordu. sanki segmanlardan mış gibi. galiba 80 bin bakımı sallanmış olabilir. çekişten düşmeye başlamıştı.(bujiler vs..)şimdi silverstar68 den öğrendim:)
6.sanki araba bir yerde yatmış beklemiş gibi toz,çürük, beklemiş bişiler gibi koktuğunu arkadaşlar yüzüme vurup duruyordu. inanın koyuyor. :(
7.Polen filtresini kurcalayayım dedim kılavuza göre vidalar yerine kaynak işlemleri gördüm. sökülebilir hiçbirşey göremedim.
8.sağ arka kapı üst çıtasından yıkanırken su alıyordu. fitilde sorun gözükmüyordu.
9.Çamurluklarında boya var o yüzden ucuz veriyoruz dediler. (14300, km ve boyanın içinin temizliğine göre bana da çok temiz geldiki öyleydi.) Ancak ön camın sağındaki çıtanın(ya da direk mi ne o) yanlışlıkla plastiğini söktüm. antipas/macun çıktı.
10.sağ kapı altı marşpiiyer plastiğini söktüm orda da macun vardı.sağ arka kapı da öle.sol çamurluk ve kaputta boya var .
11.Kaputu açınca şasi no nun yazdığı karşı duvar var ya: ordaki macunlar orjinal değil dediler.
12.Çok az sağa çekiyordu.
13.Egzost manifoltu da gidik olabilir dedi kanka usta, ya da en azında contaları.
14.motor açılmış dediler. zaten kaputun altı sıfır araba kaar temizdi herkes çok şaşırdı. tüm bidonlar falan...
15.tavan da boya yok dedileri galiba altı güneş görmemiş dediler:) ama ben tavan suyunun aktığı kenarlarda macun izi gördüm.
16.Ama yine de arabanı kaportası boyası duruşu ve iç döşemeleri çok albeniliydi. üzüldüm :(
17.Bakımsız olduğu halde iyi kaçıyordu. İlanlardaki 15-16000 ytl lik 112 kasalarda çok daha güzel duruyırdu inanın.
aklıma gelenler bunlar
öle işte, ne diyosunuz :)
-
ABS yok. klima tek hava yastığı yol bilgisayarı. 1.6 vvt-i terra. açık bej. -
ne kadar TOyotacı olursak olalım bıkadar sorunlada arabaya binilmez.
iyi yapmışınız zaten iş amaçlı para da lazım olmuş en hayırlısı budur İnşallah.
ilerde araba alırsanız almadan önce yetkili servisinde iğneden ipliğe iyi bir kontrol ettirin sonradan bukadar çok sorunla karşılaşmayın.
ben aracınızın bu sorunlardan sonra kmsininde orginal olduğunu düşünmüyorum. -
Arabayı aldıktan sonra kağıtları elime geçmişti. Bir bayana ait. plakası aynı ilin olmasına rağmen değişmiş. yani araba pert olmuş. km si orjinaldir. Ama hurda arabaya binmek hoş değil gerçekten. Bunları sonradan öğrendim. ama arabayı almış olduk. Esnafla muhabbetimiz de devam ediyor:) ticaret deyip geçiyoruz. arabada boya ver demişti netekim. Onun için 1800 ytl zarar bana çok gelmiyor. Bi de netice de 1 günde karar verdik ve o gün sattık. Marka başka olsa belki zor olurdu. di mi?! -
GELDE ŞİMDİ İKİNCİ EL ALIRKEN DÜŞÜNME TOYOTADA BİLE BUNLAR VARSA.... -
quote:
Orjinalden alıntı: toyyarisçi
GELDE ŞİMDİ İKİNCİ EL ALIRKEN DÜŞÜNME TOYOTADA BİLE BUNLAR VARSA....
aracın markası toyota olmasına rağmen anladığım kadarıyla araç yetkili bir toyota servisinin ikinci el olarak sattığı bir araç değildir..yani direkt kullanıcıdan alınmıştır..o yüzden cümlenizin ikinci kısmına ("TOYOTADA BİLE BUNLAR VARSA") katılmıyorum..sonuçta durum markayı değil daha önceki kullanıcıyı ve aracı alan kişiyi bağlıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 21 Haziran 2007; 22:17:25 > -
DEMEKKİ MARKAYA BAKIP GÖZÜ KAPALI ATLAMAMAK LAZIM.BİR ARKADAŞIMDA 92 COROLLA VAR HİÇ ACIMIYOR ARABAYA DERE ,TEPE,ÇUKUR,TÜMSEK. LPG Lİ ARAÇ HİÇTE BİRŞEY OLMUYOR ARABAYA BAŞKA BİR ARABA OLSA İSYAN EDERDİ HERHALDE .BUNLARI GÖRÜNCE TOYOTA GERÇEKTEN SORUNSUZ DİYESİ GELİYOR İNSANIN. -
hayırllı olsun -
işte pertten toplanan araçtan hayır gelmeyeceğinin örneği. geçmiş olsun, gene ucuz atlatmışsınız. -
teşekkürler arkadaşlar, kayıp olarak görmüyorum bayağı tecrübe kazandım açıkçası;) tecrübe dediğin yenilen kazıkları bileşkesi dir:) görünüşüne bakıtıklarında herkesin dibi düşüyordu:) gerçekten ikici el alırken çok iyi araştırmak lazım. kaportacılarda ekmek yesin tabi ama ben sıramı savdım:) -
Problemi çok olan bir araçmış.
Hayırlısı olsun. -
Galeride en az 15 e satarlar....Alan hayrını görsün...Galeri den araba almam...Asla....Sahibinden bulur, bir servise çekerim muayeneye....Sanada hayırlı olsun arkadaşım. -
Tabi hayırlı olsun ne olacak işte araba enınde sonunda...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota verso yorumları
- marşa basıldığında tık diye ses gelip marş motoru çalıştırmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir
- m/m şanzıman
- toyota auris 1.6 otomatik vites yorumları
- toyota corolla orjinal amortisör markası nedir
- toyota c-hr hybrid fiyat
- toyota corolla 2023
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- 2022 model toyota corolla
- sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X