Şimdi Ara

1.6 TDI 'YÜKLÜ' Polo alınır mı? (Açıklamayı okuyun acil!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
10.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHYSTER kullanıcısına yanıt
    Airbag patlamadı sağlam diyo

• Şaka gibi.

Çarpık değişenli 200.000de düz vites arabaya çekilen fiyata bak. 35.000 tl reel değeri.
    O saydıkların araç piyasasında ekstra katmaz araca.

geçen sene 2015 model 35.000 km de benzinlisini 50.000₺ ye dayım sattı.

Polo ç.k gibi araç la.

O araca o paraların gitmesi beni çok üzüyor. Yakıtı da çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 28 Mart 2017; 2:1:37 >
  • Bu araclara o aracin mekanik olarak hakkini veremeyecekseniz binmeyin. Cunku bi sikintisi cikarsa ne yapacaginizi bilmez halde ortada kalirsiniz. Gerci o derece bilginiz olsaydi bunu degil temiz bir araci alir kendiniz yuklerdiniz, o yuzden bence bulasmayin. O paralara guzel araclar var onlarla devam edin

• Heryeriyle oynanmis 200 bin kmde 2011 model polo ne gerek var hastasi degilseniz bencede daha temiz birseyler bakın

• Alma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo tdi dsg kullandım uzun süre, şu araca 5bin tl verip almam net!

• Adam enayi avına çıkmış. Zaten bu tip arabayı alandan da şüphe ederim.

• Bence bakma bile. Zaten Polo ufak bir araba, boyle tampon falan filan komik duruyor. Body kit takilacak araba var, takilmayacak araba var. Polo kitle birlikte "tutmayin kucuk enisteyi" vakasi olmus, yapistirma biyikla racon kesen 10 yasinda oglan cocugu gibi bisey olmus

Edit: Araba 90 beygirmis. 2005 model dizel megane'nin bile drag'de gecebilecegi body kitli araba :D Bizimle degilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCpowershift -- 28 Mart 2017; 8:32:8 >
  • bu arabayı ancak satıcı gibi ağır apaçi olan birisi alabilir. demek ki konuyu açan arkadaş da ağır apaçi. araba direk trafikten men edilecek bir araba. sahibinin türkçesi de zevki gibi kötü
  • Adam o kadar yüklemiş ki, tekerler çamurluğa değmiş

• TSY kullanıcısına yanıt
    Arabanın sahibi ya da avukatı geldi kaçın..
  • Dün sitede 2011 model 70 binde değişensiz lancia delta dizel otm görmüştüm 46 bine. Şimdi o araç varken poloya bu paraları vermek ne kadar doğru bilemedim....

• Risk nedir ? Risk budur işte.
  • 200bin km de bir araca 45 bin vermek..
  • 2011 model bir aracın son sahibi olmak gibi bir niyetiniz ve 43.000TL verip üstüne en az 10-15.000TL masraf yapmak istiyorsanız neden olmasın.
  • Git bunu al daha çok piyasa yaparsın dörtlü headers kapak küçültmede yaptın mı tamamdır

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-butun-gozler-uzerinizde-olacak-airli-manken-412206442/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 28 Mart 2017; 9:42:59 >
  • 2010 model alfa romeo mito 1.6 jtd 120k km de 120hp(0-100 9,9 sn) alfisti olarak bende 43 e satıyorum(hatta bu arabadan daha fazla extra var aracımda ) ve polo ile içine dışına neresine bakarsanız bakın binlerce fazlası var(güvenlik tasarım vs).bunlara bu paraları vermeyin arkadaşlar.sırf alman vag falan diye aldanmayın.piyasada nece arabalar var.
  • Son kullanıcısı olursun.
  • Apachi style polo.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.