Büyük - küçük harfe dikkat edin ben models,sounds,sprites indirdim hiçbir sorun yok .
teşekkürler.
Teşekkürler gerekirse bakarım. Andrei abinin mesajları gördüm içim kötü oldu.
sxe hatası alanlar ceyhunun konusundaki models klasörünü indirip düzeltebilirler
ohhhhhhhh Bulfum Sonunda Modelsi SAolun beyler
Şifreyi elle de girdim kopyala yapıştırda yaptım kabul etmedi ya
Ceyun verdiğin şifrede '' g '' büyük olucak kardeş resimde öyle gösteriyor
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
Ceyun verdiğin şifrede '' g '' büyük olucak kardeş resimde öyle gösteriyor
G zaten büyük verdiğimde bakabilirsin, mesajda değiştirme yapmadım yapsam yazar zaten altında
Şifre hatası alanlarda L harfi sorunu duydum 1-2 kişide kopyala yapıştır olmamış bana yazdı şifreyi L harfini düzeltmesini söyledim ve sorun çözüldü. Yani verdiğim mesajdaki şifrede sorun yok. Kopyala yapıştır olmayabiliyor elle girerken de biraz dikkat gerekiyor .
terror.mdl model dosyası oluyor değil mi arkadaşlar... 1,5 ay önce bu problemler yoktu nerden çıktı **...
bide benm cs dosyaları şöyle ... progr files / counter strike 1.6 / valve progr files / counter strike 1.6 / counter s.... nereye atayım valve mi
sağolasın..
bende yazılar mavi onu nasıl düzeltebilirim
Host_init:Couldn't load gfx/palette.imp hatası geliyor yukardaki dosyalardan hangisi bi problemi çözebilir
quote:
Orijinalden alıntı: moontr55
Host_init:Couldn't load gfx/palette.imp hatası geliyor yukardaki dosyalardan hangisi bi problemi çözebilir
Araştırdığıma göre bu hata için cs'i yeniden kurmanız gerekiyor.
Silinen linkler olmuş onları temizledim, boş bir zamanımda yenilerini eklemeye çalışacağım.
Güzel bir konu olmuş, yararlı olacağını düşünüyorum. Fakat linkler rapid olmasa daha iyi olurdu bence