Şimdi Ara

1.6 e-hdi C4 mü Jetta 1.2TSI mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Baska bır forumda farklı cevaplar gelebılır
    Ama dhde aveo ve jetta ya rakıp cıkamaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Baska bır forumda farklı cevaplar gelebılır
    Ama dhde aveo ve jetta ya rakıp cıkamaz :)

sadece 2 kişi jettayı önermiş

Orijinalden alıntı: onboardx

fransız arabası alma uzun vadede çabuk sorun çıkarır dağılır.

İmzamdaki araç 2007 model ve hiç bir sorunu yok. Bundan 7-8 yıl önce bu tip problemler vardı fakat son yıllarda üretilen PSA araçlarında bu tip problemler yok. Kaldı ki çok da kaliteli araçlar üretiyorlar.

Orijinalden alıntı: halil0737

c4 ün tasarımı gerçekten hoş fakat Arkadaşalrın dediği gbi Fransız mı Alman mı?

jetta 1.2 trendline kullanıcısıyım ..yakıt ş.içi 33 kuruş falan benzinin 4,70 olduğunu varsayarsak normal...
    c4 ü çalışırken motor sesini dinlemedim fakat c5 gibiyse hiç çekilmezz...(traktör misali)

ayrıca c4 ü golfle kıyaslamalısın.)

HDI traktör motoru gibi ses çıkartıyorsa TDI için yorumun nedir merak ediyorum.

Orijinalden alıntı: Slithreen

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

c4 tercihim olurdu, bikaç 0-10 yaş grubu yorum var "fransıza bulaşma dağılır" felan gibi, onlara aldırış etme sen

kimin 0-10 grup olduğu belli arkadaşım al sen c4 ü al sonra konularını görürüz sorun çıkarttı vs. burdakilerin kaçı hayatında c4 kullanmış

2009 model c4 ümüz yağı bitiyor ama göstergeleri çalışmıyor ben sürüyorum tabi 7 dk sonra motor aniden duruyor serviste araç motorunun öldüğünü öğreniyoruz 9bin masraf çıkıyor fransız ve italyan araçları aşırı dandik oluyor siz kullandığınız arabaları övüp milleti yanlış yönlendirmeye devam edin

Bu adam bu işi çözmüş bunu dinleyin.

• 220bin km2ye gelmiş hurda!! c4 üm ile hiçbir sorun yaşamadan kullanmaya devam ediyorum.
    insan gibi kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz diğer araçlarda ne kadarsa ona yakındır. aynı diyemem
    markaya modele göre değişir. ama kore aracının yanında hurda demek.. neyse...
    sıfır aldığımız vw polo aracı yakacak hale gelecek kadar sorun yaşadıktan sonra sattık.
    onlarca sorundan tek şunu söyleyeyim araç giderken aniden stop ediyordu. yetkili servis
    önce "efendim ülkemizdeki yakıt kalitesi kötü bik bik.." diyordu. üsteleyince kronik sorun
    olduğunu kabul ediyorlardı. sollarken defalarca stop etti, ölümden döndük.
    yine de aman vw çok dandik diğerleri süper demedim. marka ve modellerin kendilerine, üretildikleri yıllara
    özgü sorunları olması onları "hurda" sınıfına sokmaz. mesela opelin yarı otomatik şanzımanı
    sorunludur ama opel kaliteli bir araçtır. aynı özellikler ve fiyat ile opel mi citroen mi derseniz
    opeli alırım ama değilller. citroenin mcp şanzımanını mtt veya easytronice bin kez değişmem.
    çok övdüğünüz avrupa ülkelerinde dikkat ederseniz bizdeki kadar
    marka fetişzmi yok. hem satışlardan hem de fiyatlardan anlaşılabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

quote:

c4 tercihim olurdu, bikaç 0-10 yaş grubu yorum var "fransıza bulaşma dağılır" felan gibi, onlara aldırış etme sen

kimin 0-10 grup olduğu belli arkadaşım al sen c4 ü al sonra konularını görürüz sorun çıkarttı vs. burdakilerin kaçı hayatında c4 kullanmış

2009 model c4 ümüz yağı bitiyor ama göstergeleri çalışmıyor ben sürüyorum tabi 7 dk sonra motor aniden duruyor serviste araç motorunun öldüğünü öğreniyoruz 9bin masraf çıkıyor fransız ve italyan araçları aşırı dandik oluyor siz kullandığınız arabaları övüp milleti yanlış yönlendirmeye devam edin

aracın motoru ölmüşse mercedeste olsa gitmez ferrari de olsa gitmez.

o kadar yazı yazdım o kısmı okuduysanız sadece size diyecek laf bulamıyorum

Bakın aracın yağı bitiyor fakat ikaz lambası yanmıyor ve biz bu yüzden 9 bin ödüyoruz citroende bu hatayı kabul etmiyor

yav bir şey demiim diyorum sabrediyorum ama sen c4 kullandığından emin misin?milletin bilmediğini sen mi biliiyorsun?burada yorum yazanların yüzde doksanı c4 sahibi.

• Citroen son zamanlarda gerekse tasarım gerekse şık konusunda çıtayı yükseltti. C3'ler bile kaliteli olmaya başladı, c4'ü söylemeye gerek yok. C4'den Jettaya inince gösterge paneli sana basit gelebilir örnek olarak.

quote:

quote:

quote:

quote:

aracın motoru ölmüşse mercedeste olsa gitmez ferrari de olsa gitmez.

o kadar yazı yazdım o kısmı okuduysanız sadece size diyecek laf bulamıyorum

Bakın aracın yağı bitiyor fakat ikaz lambası yanmıyor ve biz bu yüzden 9 bin ödüyoruz citroende bu hatayı kabul etmiyor

yav bir şey demiim diyorum sabrediyorum ama sen c4 kullandığından emin misin?milletin bilmediğini sen mi biliiyorsun?burada yorum yazanların yüzde doksanı c4 sahibi.

sen nerden biliyorsun %90 c4 sahibi olduğunu cevap veremeyince kıvırmayın lütfen

bana gelince hiçbirşey bilmiyorum bol keseden sallıyorum daha hayatımda araba kullanmadım burda öylesine yazıyorum o yüzden o sinyal lambası yanmadı değilmi?

• bak sana bir tüyo veriim.burdakilerin nicklerini bir kağıt kalem al not et.sonra da eski c4 ve yeni c4 topiğine gir karşılaştır.kim c4 sahibi kim bilmeden sallıyor anlaşılır.

Orijinalden alıntı: etnaxy

1.6 e-hdi C4 mü Jetta 1.2TSI mı?

+ ve - yönler ile lütfen...Özellikle kullanıcı arkdaşlar yorum yazabilirler mi?

donanım seviyesi nedir?

Orijinalden alıntı: ccecy

Bu forumda çoğunluk C4 dediğine göre hiç arkana bakmadan Jetta al.

Orijinalden alıntı: ccecy

Bu forumda çoğunluk C4 dediğine göre hiç arkana bakmadan Jetta al.

Arkadaş son lafı koymuş konu kapanabilir.

ben jetta diyorum.
  • C4 çok hoş duruyor ama almanlardan şaşmam yinede
  • Ben bir önceki C4'ü sürmüştüm. Aracın yol tutuşu gayet güzel. Aracın içi ise kutu gibi bu yüzden bana çok hoş gelmişti. Yeni C4'ü hiç test etmedim ama içi resimlerdeki gibi ise gayet güzel. Mekanik olarak konuşamam çünkü bir tecrübem yok. Jetta ise kendini kanıtlamış bir araç. İçi de gayet hoş dışı da (içinde sert plastik kullanılmış, Golf' ün içi daha güzel gibi bir sürü yorum okumuştum ama hiç Jetta' yı test etme imkanı bulamadığım için bu tür yorumda yapamam (arkadaşımda güncel model Golf var dizel olanı onun içi gayet güzeldi). Performans olarak ise 1.2 tsi Fabia sürmüştüm performansı gayet güzel ama öyle denildiği gibi az yakmıyor buna emin olun bizzat test ettim. Şehir içinde 8.8 litreden düşük bir değer hiçbir zaman okumadım (çok sert kullanan birisi değilim) hatta şöyle diyebilirim ki abimde 2000 model c180 sport vardı (alman plakalı araç) onunla karşılaştırıldığında fabia daha çok yakmıştı (2sinde de 100 liralık sürdüğümde bu sonuca vardım). Bir de aracı ilk çalıştırdığımda dizel sandım sesinden dolayı (Fabia' nın yalıtımı kötüdür büyük ihtimal o yüzden bu sonuca vardım)
    Sonuç olarak benim önerim C4 olacaktır ama uzun vadede hangi araç daha çok dayanır derseniz onunla ilgili bir fikrim yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar...

Bir de eklemeden geçemiycem 1.2 tsi motorun bu kadar yaktığını söylediğimde forumdakiler aracın daha az yaktığını söylemişti benim sürüşümden dolayı böyle yaktığımı söylemişti hatta resim koymuşlardı. Sizi yanıltmakta istemiyorum bu yüzden yazdım ama benim bu konudaki tecrübemde bu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.