Şimdi Ara

1.6 Dizel Otomatik CRV beklemeye değermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malumunuz üzere, yeni CRV 1.6 Dizel otomatik haziranda 130bin TL ile geliyormuş...

Sizce bu aracı beklemeye değermi ? o kadar para verilirmi o araca ?

yoksa, 80-90 bin TL civarında temiz 2012-2013 tüplü 2.0 alıp yola devam mı edilir ?

Aslında birde 1.6 dizel otomatik kaşkai duruyor alternatif olarak, sıfırı 105bin TL

• Forester Xt daha iyi tercih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 30 Mart 2015; 14:14:15 >
  • qashqai ap ayrı bir dünya, cr-v bu araçtan bir sınıf önde,

dizel cr-v belkide şuana kadar gelmiş geçmiş en iyi 1600 cc otomatik dizel üniteyi barındırıyor, peki 1,6 nın vergi avantajı satış fiyatına yansıtılmadığında bunun neresi avantajlı olur 6 ayda bir ödenen mtv mi? bence düşündürücü...

bence performans beklentisi var ise tek solukta uzun yollar kat ediliyorsa dizelin ekonomisi işe yarayacaksa beklenir, benzinli tam otomatik cr-c den performans namına çok birşey beklemeyin bazen bu konuda keyif vermiyor, ancak kesinlikle 4 çeker sistemine takılmayın forumlarda ve magazinlerde çıkan haberler asla gerçek klullanım koşullarına uymuyor, ben aracı sport lastiklerle karda buzda dikte her koşulda kullandım her yerden durdum kalktım, ne kar lastiği aradım nede daha iyi bir 4 çeker, çamurda off-road tarzı yollarda denemedim deneyecek olsam gider lada niva alırdım...
  • 130 binden başlayan fiyatlarla gelecek o araç . Bu da demek olur ki 150 ye falan mal olur. Bence çok pahalı crv için o araç. X3 ile kafa kafaya geliyor neredeyse . Araç güzel ama degmeyecegini düşünüyorum. 2.0 a tüp taktırmak çok daha mantıklı. Hondaların çoğu tüpe uyumlu zaten yeni nesil tüpler genelde çoğu araca uyuyor tsi a bile yaptı adamlar. 150 ye Mercedes c200 alınıyor yeni onu alın çok daha iyi.
  • Forester dizel otomatik premium paket 135,000 tl
    üstelik 2,0 vergi dezavantajına rağmen yukardaki fiyata satılıyorsu kusura bakmayın ama honda Türkiye ;
    Türkiyedeki müşterilerini enayi yerine sokuyor.
  • ugurozer U kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, beklentimiz şu yönde:

öncelikle, yerden yüksek, geniş ferah bir aile aracı bakıyoruz. Buna SUV deniyor galiba...
    otomatik olmazsa olmazımız.
    yılda 10 bin km yapıyoruz.
    2.0 ın MTV sinden ürküyoruz.
    Satarken çok kaybetmesin istiyoruz.
    Arazi ve 4x4 beklentimiz yok.
    Az yaksın diyoruz ama 10yıldır da tüpsüz FSI jetta ya biniyoruz.

Ucuz olsa idi Xtrail biraz beğenmiştik ama en nihayetinde nissan ve o koca arabaya 1.6 reno motor koymuşlar ?
    Qashqai yi pek ferah değil, ucuz da değil.

Subaru güzel ama konfor ve marka değeri düşük sanki.

ne yapsak bilemedik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel araç keske uygun olsa 100 civari falan alinabilse cok musterisi olurdu.

rahat 15 bin satardi.

130 140 lara gelirse 3 bin anca satar.

onumuzdekivaylarda ix35 spo tiguan outlander vs h3psi yenilenecek cok daha rekabetci fiyati olmasi lazim.

alanada vay enayi diyemem cok tatminkar bir arac kagit ustunde.motor şanziman on numara.sirf bu ikili icin bile alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha

Yok hocam, beklentimiz şu yönde:

öncelikle, yerden yüksek, geniş ferah bir aile aracı bakıyoruz. Buna SUV deniyor galiba...
    otomatik olmazsa olmazımız.
    yılda 10 bin km yapıyoruz.
    2.0 ın MTV sinden ürküyoruz.
    Satarken çok kaybetmesin istiyoruz.
    Arazi ve 4x4 beklentimiz yok.
    Az yaksın diyoruz ama 10yıldır da tüpsüz FSI jetta ya biniyoruz.

Ucuz olsa idi Xtrail biraz beğenmiştik ama en nihayetinde nissan ve o koca arabaya 1.6 reno motor koymuşlar ?
    Qashqai yi pek ferah değil, ucuz da değil.

Subaru güzel ama konfor ve marka değeri düşük sanki.

ne yapsak bilemedik

2012 model cr-v tam size göre üstelik mtv de 1. indirim dönemine de girdi 6 aylık 1000 tl vergisi var yinede,

prins lpg li olursa sorunsuz kullanırsınız. bende 1,6 160 hp zf şanzımanlı yeni cr-v yi çok ama çok isterdim, fakat 130 bin civarı artık hiçbir arabaya vermem bu memlekette..

• ugurozer U kullanıcısına yanıt
    2010-2013 kasa RAV4 lere ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha

2010-2013 kasa RAV4 lere ne dersiniz ?

mantıklı, toyotada sağlam içi ferah sorunsuz araç tasarım konusunda beğeniyorsanız olabilir, ancak lpg taktıracaksanız rav4 ün sübapları çelik mi bir araştırmak lazım, çelik olduğunu düşünüyorum fakat emin değilim bilen bir arkadaş yazarsa iyi olur...
  • 100 bin civarına gelseydi Qashqai etkisi yapardı ama 130 bin TL çok. 2.0 bile 140 bin TL iken 1.6 sırf dizel otomatik diye aynı fiyattan satılacaksa Honda Türkiye daha çok bekler.

Bu kadar yüksek fiyattan satılacağına göre Honda Türkiye'nin satış hedefi düşük, nasılsa satarım diye düşünüyor herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.