Şimdi Ara

1.6 7g vs 1.8 7g c serisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar merak ettiğim bir husus oluştu biraz karışıklık var aslında bilgilerde o yüzden böyle bi başlık açtım tekrardan.
    makyajlı c serisinde önceden kompresörlü olan motor yerine yeni motorlarda turbo kullanıldı bunu biliyorum başlıklardada biraz gezindim ama bir 1.6 turbo 7ileri (7g) olarak geçen motor ve şanzıman var bide bunun aynısının 1.8 turbolu olanları var sanırım bu ikisinin arasındaki hacim farkı yakıt durumunu nasıl etkiler 1.6turbo ve 1.8turbo arasındaki farklar nelerdir ve yakıt sarfiyatları ne durumdadır bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

iyi akşamlar arkadaşlar merak ettiğim bir husus oluştu biraz karışıklık var aslında bilgilerde o yüzden böyle bi başlık açtım tekrardan.
    makyajlı c serisinde önceden kompresörlü olan motor yerine yeni motorlarda turbo kullanıldı bunu biliyorum başlıklardada biraz gezindim ama bir 1.6 turbo 7ileri (7g) olarak geçen motor ve şanzıman var bide bunun aynısının 1.8 turbolu olanları var sanırım bu ikisinin arasındaki hacim farkı yakıt durumunu nasıl etkiler 1.6turbo ve 1.8turbo arasındaki farklar nelerdir ve yakıt sarfiyatları ne durumdadır bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

1.8 motor CGI data kartlarında gücü düşürülmüş motor olarak geçer, ikiside 156bg olmasına rağmen çekiş farkı var birazda olsa. Ömür olarakta bana göre daha uzun ömürlü olacağı kesin, çünkü normalde 1.8 CGI motorların başlangıç güçleri 184bg...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMM3L

quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

iyi akşamlar arkadaşlar merak ettiğim bir husus oluştu biraz karışıklık var aslında bilgilerde o yüzden böyle bi başlık açtım tekrardan.

1.8 motor CGI data kartlarında gücü düşürülmüş motor olarak geçer, ikiside 156bg olmasına rağmen çekiş farkı var birazda olsa. Ömür olarakta bana göre daha uzun ömürlü olacağı kesin, çünkü normalde 1.8 CGI motorların başlangıç güçleri 184bg...

peki yakıt olarak çekiş rahat olduğu için biraz daha az olması beklenir yakıtın daha rahat kasayı taşıması anlamında yakıt durumları nasıl bu iki motorun bi bilginiz var mı

• Güçler aynı olduğu için yakıtlar çok farklı değil, 1.6 larda ECO modu çok fazla dur kalk yapılan trafiklerde biraz daha avantaj sağlıyor fakat yinede şehiriçi 9lt civarlarında, şehirlerarası 110-120km sabitte 7.5-8lt aralığında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.