Şimdi Ara

1.5dci touch fluence bu fiyata alinir mi? Ve ciddi bir soru daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 Boya darbe degisen yok 60binde beyaz 1.5 touch fluence 59.500e son fiyat komsumuz ev alacagi icin satiyor sizce fiyati nasil? Bu ilk sorum.
    ilan internette yok o yuzden link birakamiyorum

İkinci sorum ise tanis bir filo firmasi sube sahibi arkadas var, yana done araba ariyor, hergun beni ariyor araba buldunmu diye cunki araba bulursam bana aylik 1500tl verecek ve filosuna katacak o araci (araci ona kiralamis olacam)
    Bu fluence ise onun sartlarini karsiliyor yani alirsam direk filosuna katacak.

İki soruyuda ayri ayri cevaplarsaniz sevinirim. Yarin araca bakmaya gidecegim.
    Not: filo sahibi ve arac sahibinin birbiri ile alakasi yok tanimaz etmezler birbirini zaten baska sehirde ikiside

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. Sorununuza cevap olarak aracını kiraya vermek çok riskli öncelikle sağlam bir sözleşme rent a car kaskosu yok ise belayı davet edersiniz. Ayrıca adli vakalarda ilk sizin kapınızı çalarlar. Ölümlü kazalarda ruhsat sahibi olarak sizde sorumlu olursunuz.

1500 tl için bence bu riske değmez. Bu arkadaş 60000 tl lik aracı 15000 peşinat ve 1500 tl taksitle çok rahat satın alır. Neden siz iyi düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technogen

2. Sorununuza cevap olarak aracını kiraya vermek çok riskli öncelikle sağlam bir sözleşme rent a car kaskosu yok ise belayı davet edersiniz. Ayrıca adli vakalarda ilk sizin kapınızı çalarlar. Ölümlü kazalarda ruhsat sahibi olarak sizde sorumlu olursunuz.

1500 tl için bence bu riske değmez. Bu arkadaş 60000 tl lik aracı 15000 peşinat ve 1500 tl taksitle çok rahat satın alır. Neden siz iyi düşünün.
    Kasko sigorta sozlesme hepsi yapilacak ve kaskosunu filo yapacak hocam

Filo bu araci satin alamaz cunki bunlar birbirini tanimiyor birbiriyle alakasi yok sizle benim gibi yabanciyiz yabancilar hayatlarinda gormemisler birbirini yani o aracin satilik oldugunuda bilmiyor araci satan kisi benim komsum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 27 Nisan 2018; 18:32:32 >
  • Araba 60 kağıt.Filo ya 2 sene garantili kiraya versen gelecek para 36 kağıt.

60 bindeki araba minumum 160 binde olur 2 senede.Filo araçları için ülkemizde 20 lik kasislerden 40-50 diye geçtiğini düşünürsek; araç gelir gelmez satarsin piyasanın 3-5 altına.Hadi ona da 40-45 diyelim.

45+36=81>60, 2 senede havadan 15-20 lira gelir KAĞIT ÜZERİNDE.

NOT:SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık'ta 20 binde boyasız değişensiz beyaz aracı 59 bine sattık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Araba 60 kağıt.Filo ya 2 sene garantili kiraya versen gelecek para 36 kağıt.

60 bindeki araba minumum 160 binde olur 2 senede.Filo araçları için ülkemizde 20 lik kasislerden 40-50 diye geçtiğini düşünürsek; araç gelir gelmez satarsin piyasanın 3-5 altına.Hadi ona da 40-45 diyelim.

45+36=81>60, 2 senede havadan 15-20 lira gelir KAĞIT ÜZERİNDE.

NOT:SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM :)
    Tesekkurler hocam yorum icin

Endiseli oldugum kisim şu; araci alirsam filoya verdigimde daha 3-4 ay gecmeden filodan kaza haberi gelirse bu isi nerdeyse hic kazanc saglayamadan bitirmis olacagim

Kisa vadede bu tur kazalar ne kadar etkiler beni ondan emin degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Hopkins

Aralık'ta 20 binde boyasız değişensiz beyaz aracı 59 bine sattık.
    Ucuz vermissiniz

Zamaninda bende 2004 hatasiz 70binde borami 24e vermistim simdi agzini acan 40dan basliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.