Şimdi Ara

1.500 ve 1.850 arası sadece kasa toplucam abilerim sistem tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerim 1.500 ve 1.800 arası kasa toplamaya karar verdim intel işlemcili olsun günümüzdeki oyunları oynaya biliyim yani bu kadar günümzden 5 6 sene gider dediğiniz bi sistem yaparsanız sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmofer

abilerim 1.500 ve 1.800 arası kasa toplamaya karar verdim intel işlemcili olsun günümüzdeki oyunları oynaya biliyim yani bu kadar günümzden 5 6 sene gider dediğiniz bi sistem yaparsanız sevinirim :)

intel olmaz bu paraya

GIGABYTE
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    261 TL

AMD
    FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    416 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    135 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    147 TL

ZALMAN
    Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    132 TL

FSP
    RAIDER SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI
    170 TL

MSI
    R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    634 TL

Toplam : 1900 TL

• intelin neden olmağını açıklaya bilirmisin abi ?
  • quote:

intelin neden olmağını açıklaya bilirmisin abi ?

İntel sistemler amdye nazaran daha pahalı olurlar.
    Bu sistem de gayet güzel ultrada oynatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

abilerim 1.500 ve 1.800 arası kasa toplamaya karar verdim intel işlemcili olsun günümüzdeki oyunları oynaya biliyim yani bu kadar günümzden 5 6 sene gider dediğiniz bi sistem yaparsanız sevinirim :)

günümüzden 5-6 sene gider diyebileceğimiz bir sistem olmaz. olursa da intelli sistem olur.onda da ileride ekran kartını değiştirmen gerekir.hatta belki işlemciyi de.

1.500 ve 1.850 arası sadece kasa toplucam abilerim sistem tavsiyesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

intel olmaz bu paraya

GIGABYTE
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    261 TL

AMD
    FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    416 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    135 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    147 TL

ZALMAN
    Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    132 TL

FSP
    RAIDER SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI
    170 TL

MSI
    R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    634 TL

Toplam : 1900 TL

bu sistem ölü yatırım olur. ayrıca 80-100 tl arası bir işlemci fanı gerekmektedir.rami de 4gb. ileride bir 4 gb daha lazım.extra masrafı var.testerenecminin sistem çok daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spellforce37 -- 9 Ekim 2014; 18:43:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spellforce37

bu sistem ölü yatırım olur. ayrıca 80-100 tl arası bir işlemci fanı gerekmektedir.rami de 4gb. ileride bir 4 gb daha lazım.extra masrafı var.testerenecminin sistem çok daha iyi olur.

hiç güleceğim yoktu.

H81 microatx dandik bir anakart
    4460
    sapphire 270X

öteki tarafta
    UD3P
    8320
    MSI 280

eline 100 lira geçtikçe ilk ram sonra soğutucu alacak ve uzun yıllar daha performanslı bir şekilde kullanacak bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Ekim 2014; 18:48:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın kafasında fikir oluşur.ne kadar çok sistem tavsiyesi o kadar iyi olur bana göre.zaten ne benim önerdiğimi nede muratın önerdiğini almak zorunda değil.çeşitliliği görür,iyi olur.
  • quote:

quote:

hiç güleceğim yoktu.

4460
    sapphire 270X

öteki tarafta
    UD3P
    8320
    MSI 280

eline 100 lira geçtikçe ilk ram sonra soğutucu alacak ve uzun yıllar daha performanslı bir şekilde kullanacak bu kadar basit.

yuh diyorum sana.başka lafa gerek yok.
  • quote:

quote:

hiç güleceğim yoktu.

4460
    sapphire 270X

öteki tarafta
    UD3P
    8320
    MSI 280

bide zamanında bu murattan tavsiye iştemiştim.bu adam meğerse benden bile daha bilgisizmiş. zaten bir ara paso xigmatek calibre psuları önerip duruyordu.h81m-s2pv anakarta dandik dedi ya adam.şaka gibi.utanmadan bide i5-4460 la 8320yi karşılaştırmış.yazık yazık.bu adamın hala sistem tavsiye etmesi çok yazık

• quote:

anlamadığın şeylere kafanı yorma zaten boşver

quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

bide zamanında bu murattan tavsiye iştemiştim.bu adam meğerse benden bile daha bilgisizmiş. zaten bir ara paso xigmatek calibre psuları önerip duruyordu.h81m-s2pv anakarta dandik dedi ya adam.şaka gibi.utanmadan bide i5-4460 la 8320yi karşılaştırmış.yazık yazık.bu adamın hala sistem tavsiye etmesi çok yazık

anca içi boş yorumlar.

bir işlemci farkı için rakibindeki sisteme oranla kötü ve ölü anakart mı aldıracaksın adama ? daha iyi daha kaliteli soğutmaya sahip 280 varken 270X mi aldıracaksınız ?

normalde muhattap bile olmam da buna 5 yaşındaki çocuklar bile güler.

oturduğun yerden konuşursun boş boş kim kaale alıyor ki seni, ben alayım buda son yorumum sana karşı istersen küfret dönüp cevap vermem, takıl kafana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Ekim 2014; 19:15:51 >

• quote:

quote:

anlamadığın şeylere kafanı yorma zaten boşver

quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

anca içi boş yorumlar.

bir işlemci farkı için rakibindeki sisteme oranla kötü ve ölü anakart mı aldıracaksın adama ? daha iyi daha kaliteli soğutmaya sahip 280 varken 270X mi aldıracaksınız ?

normalde muhattap bile olmam da buna 5 yaşındaki çocuklar bile güler.

oturduğun yerden konuşursun boş boş kim kaale alıyor ki seni, ben alayım buda son yorumum sana karşı istersen küfret dönüp cevap vermem, takıl kafana göre.

kötü dediğin anakart ile 4790k bile stabil bir şekilde kullanılabiliyor.bu mu ölü yatırım. i5-4460ın yetemediği yerde 4790k alır gerekirse. peki 8320nin yetemediği yerde ne alacak 6ghz e oc mi yapacak? mecbur yeni sistem toplayacak.parasını da sen verirsin artık.

• uzatmayın beyler,hiç gerek yok.arkadaş bütçesine göre ne istiyorsa onu alır. tavsiyelerde çeşitlilik olması iyidir. ayrıca ne benim ne de murat önerdiği sistemi almak zorunda da değil.sonuçta bunlar tavsiye. spellforce,muratın önerdiği sistem iyi.ben sadece arkadaş intel istiyor diye önerdim.yani o fiyata alabileceği intel bu ayarlarda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

uzatmayın beyler,hiç gerek yok.arkadaş bütçesine göre ne istiyorsa onu alır. tavsiyelerde çeşitlilik olması iyidir. ayrıca ne benim ne de murat önerdiği sistemi almak zorunda da değil.sonuçta bunlar tavsiye. spellforce,muratın önerdiği sistem iyi.ben sadece arkadaş intel istiyor diye önerdim.yani o fiyata alabileceği intel bu ayarlarda olur.

Heh adam akıllı konuşan biri. İlla intel istiyorsa alsın senin sistemi lafım yok.

Yahu adam bana microatx anakartı savunuyor kendisine al desek almaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

uzatmayın beyler,hiç gerek yok.arkadaş bütçesine göre ne istiyorsa onu alır. tavsiyelerde çeşitlilik olması iyidir. ayrıca ne benim ne de murat önerdiği sistemi almak zorunda da değil.sonuçta bunlar tavsiye. spellforce,muratın önerdiği sistem iyi.ben sadece arkadaş intel istiyor diye önerdim.yani o fiyata alabileceği intel bu ayarlarda olur.

Heh adam akıllı konuşan biri. İlla intel istiyorsa alsın senin sistemi lafım yok.

Yahu adam bana microatx anakartı savunuyor kendisine al desek almaz :)

arkadaşın imzasına bir bak istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.