Şimdi Ara

1.500 TL bütçe ile oyun + film Monitör aranıyor tavsiye lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: InsideR

yorumları beklıyoruz

bende 3 monıtor arasında kaldım. 2 tane ıdı 3 e cıktı

Asus VG248QE 24" 1ms 144Hz Full HD Hoparlör HDMI DP DVI Siyah 3D Led Monitör
    http://www.sanalmarketim.com/asus-vg248qe-24-1ms-144hz-full-hd-hoparlor-hdmi-dp-dvi-siyah-3d-led-monitor/p_45635/

Dell UltraSharp U2713HM 27" 8ms VGA DVI DP HDMI Usb Pivot IPS Led Monitör
    http://www.sanalmarketim.com/dell-ultrasharp-u2713hm-27-8ms-vga-dvi-dp-hdmi-usb-pivot-ips-led-monitor/p_44495/

DELL UltraSharp U2913WM 29" 8ms VGA DVI DP mDP HDMI Usb Led Monitör
    http://www.sanalmarketim.com/dell-ultrasharp-u2913wm-29-8ms-vga-dvi-dp-mdp-hdmi-usb-led-monitor/p_46817/#34%3B-8ms-VGA-DVI-DP-mDP-HDMI-Usb-Led-Monitor/?ref=akakce&v=1.47.7

üçünün de işlevleri farklı bence....

sık sık fps oynuyorsanız özellikle multiplayerda o zaman VG248QE en iyi seçenek burada çünkü 144hz ve daha akıcı oyun keyfi sunabilecektir.
    oyun + konsol + iş gibi çok amaçlı işler için bence U2713HM tam biçilmiş kaftan

21:9 olan 29" monitörlerin çok seveni var özellikle Skyrim gibi oyunlarda üç monitör almak yerine 21:9 29" alınabilir çok iyi bir bakış açısı sağlıyor.

açıkçası size kalmış
    Sistemim ve Teçhizatlarım: Ryzen 9 5900X, Asus X570 Dark Hero, 32 GB Gskill TridentZ 3200MHz, 1TB Adata XPG Nvme SSD, Palit RTX 3080, Corsair H150i, Cooler Master HAF X 942, Corsair HX1200 Kullandığım herşey hakkında bana soru sorabilirsiniz

• ookami O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Senin adına sevindim. Gerçekten iyi tespitlerin var ve iyi gözlemlemişsin. Eeee, boşuna tavsiye etmiyoruz onu? Dell'i ancak kullanan bilir; anlatılmaz, yaşanır.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Hayırlı olsun. Senin adına sevindim. Gerçekten iyi tespitlerin var ve iyi gözlemlemişsin. Eeee, boşuna tavsiye etmiyoruz onu? Dell'i ancak kullanan bilir; anlatılmaz, yaşanır.

Daha sonra bakinca monitorun sag alt kosesinde biraz fazla backlight bleed var cok karanlik sahnelerde hafiften rahatsiz ediyor ama degistirmemeye karar verdim o kadar fazla rahatsi eden birsey degil ve hepsinde o kadar olabilir, sahsen benim icin daha onemli olan olu piksel olmamasiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sistemim ve Teçhizatlarım: Ryzen 9 5900X, Asus X570 Dark Hero, 32 GB Gskill TridentZ 3200MHz, 1TB Adata XPG Nvme SSD, Palit RTX 3080, Corsair H150i, Cooler Master HAF X 942, Corsair HX1200 Kullandığım herşey hakkında bana soru sorabilirsiniz
  • ookami O kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin sorun, monitörlerin tamamına yakınında az-çok var ve dediğin gibi sorun edilecek bir durum değil.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.