Bildirim
1.500 liraya Laptop Tavsiyesi..(acil)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Asus N61JA
Veya
HP 300 serisi.
Oyun oynamiyacaksa, eğer grafikerde degilse 1500 tl çok büyük bir bütçe değil mı? -
gitsin netbook alsın ufacık 8 saat şarjı olanlardan.çantasınada koyabilir hem yanında taşır -
Benim imzadaki Bilgisayarı al, 2,5 yıl oldu alalı daha servis yüzü görmedi.
Günde ortalama 15 saat çalışıyor. Zaman oluyor 4-5 gün kapatmadığımda oluyor.
Şarjı hala tam performansda 1,5 saat net gidiyor. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yardım edecem
http://www.pcdepo.com/asp/product/67032/PACKARD-BELL-TJ75-F2475-JN-202TK-CI3-330M-4GB-320GB-15-6-
Bunu alsın.
Bu üründe güzel, kuzenim aldı sadece internete girmek için kullanıyor.
Bunuda Acer üretiyor artık sanırım. -
vatan bilgisayarın sitesinden tavsiye edebilceğiniz varmı..burda yeni mağaza acıldığı için %20 indirim varmış.. -
quote:
Orijinalden alıntı: KediQ
vatan bilgisayarın sitesinden tavsiye edebilceğiniz varmı..burda yeni mağaza acıldığı için %20 indirim varmış..
Mersin mi? -
http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj65-dt-022tk-tj65-core-2-duo-t9600-2.8-ghz-4gb-320gb-dvdrw-15,6-1024mb-gt240-bt-cam--w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40861#divDigerResimler
şu bilgisayara bakarmısınz nasıl..
@..
evet mersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 18 Haziran 2010; 18:31:37 >
-
asusun da 8 saat giden notebooku var netbook değil ha normal laptop büyük ama 8 saat gidiyor 1 milyar civarıydı fiyatı pahalı değildi -
lg nin netbooklarından alsn.. 7 8 saat gidiyo şarjı hem şık da.. -
Acer 5740g alsin bence hd 5650 core i3 modelinden -
O %20 indirim açılış haftasına özel değilmiydi?
Hala devam ediyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
O %20 indirim açılış haftasına özel değilmiydi?
Hala devam ediyor mu?
evet aradım şimdi devam ediyormuş..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X