Şimdi Ara

1.50 havuza balıklama atladım kafam yerle bütünleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son not; acile gittim tomografi çektiler sıkıntı çıkmadı sorun yokmuş iyo kurtardik felç olabilirmiştim.

Bir kaç gündür 2.50 metre havuzda yüzerken alışmıştım boyum 1.84 bugün 1.50 havuza gittim alışkanlıktan dolayı balıklama atladım yüzümü yere paralel şekilde çok sert ve hızlı çarptım başımın ortası hafif şişti kızardı burnumdan çarpma esnasında ağır çekimde kemik kırılır gibi ses geldi ama şu an biraz acı var dokununca bir de çok hafif şişmiş gibi ve bir de dişimde dişlik vardı dişlerim Sağlam ama diş etim 5-6 saniyeliğine kanadı

Sizce önemli bir sorun var mıdır geçici midir yoksa

dipnot: Boyunuzdan küçük havuzlara kesinlikle balıklama atlamayin özellikle mümkünse en az 100cm büyük olsun atladığınız yer sizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAHDİK -- 25 Haziran 2019; 0:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan 100 kere uyarıyorlar balıklama atlamayın diye. Derin sığ fark etmez.

Forumdan birinin konusu vardı balıklama sığ suya atlamış çocuğun belden aşağı komple felç. Yürüyemiyor.

Akıllı olun lan.

• Ben 2 metrede dik ve surtunme kuvvetinin minimum olduğu atlayışta hep sıyırıyorum yuzeyi. 1.5 cidden tehlikeli. Hele rampadan balıklama atlayanlar var havuza. Şakaya gelmeyecek bir iş. Geçmiş olsun.

• Zamaninda bende atlamistim sığ yerde yuzumu carptim allahtan bi' sey olmadi,fena durumlar olusabiliyor.

• Sen git bir adak kes, senin gibiler normalde omuriliği zedeleyip felç kalıyorlar
  • Şu anlık iyi gibiyim o zaman ucundan dönmüşüm felcin ama sorun yok

• Kıvanç tatlıtuğ atlayışı yapsam bir şey olur mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• bir de bana sor

• Havuzlarda dikkatli olmak lazım. Fizyoterapistim, kliniğe sığ suya atlama sonucu omurga zedelenmesi geçirip felç kalan hastaların geldiği oluyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.