Şimdi Ara

1.5 TSI 150ps Golf DSG Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
18.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Bu dsg patlarcıların hiçbirinin dsg kullandığı felan yok. Sağdan soldan duyduklarını anlatıyorlar. Gerçek verilerle konuşan bir tanesine denk gelmedim.

Şuan kullandığım araç dahil 4. kez kuru kavrama dsg şanzuman araba aldım. Hiçbiri de patlamadı.Bir önceki aracımı 1.6 tdi dsg yi 175k de sıfır sorunla sattım. Dsg leri zaten 250 NM tork üzerinde üretmiyorlar ne patlaması çatlaması.
    Evet arkadaşlar sağdan soldan duyduklarınızla konuşmayın böyle delilli sağdan soldan olmayan.... Pardon siz hangi kategoriye giriyorsunuz? Siz galiba üstten konuşuyorsunuz? Neyse sonuçta bu kadar hatalı bilginin içinde forumda biri sizinki olmak üzere iki tane doğru bilgiye rastladım.
    1 dsg patlamaz
    2 tsi dizelden bile az yakar buna rağmen herkesten iyi kaçar.

Arkadaşlar evrenin şu kurallarını öğrenmeden sakın bi daha böyle saçma yorumlar yapmayınız.
    1 dünyada en çok pirinç çöllerde yetişir.
    2 vw kullananlar asla yalan söylemez ve onlar asla sağdan soldan şeklinde tankmlanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 31 Mart 2019; 10:4:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada yeni DSG'ler daha sorunsuz eyvallah, yalnız yeni Polo'ya dikkat edin artık o yıldırım gibi vites değişiminden eser yok. Dikkat etmedikçe sürüşte farkedilmiyor, tapagaz yapınca eskisi gibi olmadığını anlıyosunuz.

Önce

Sonra

• Dsg sakın alma, saatli bomba gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vallahi Dsg durumu biraz şans Dsg kullanan bir çok tanıdığım var hiç patlayan duymadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karalama kampanyası...

Bu sayfada "DSG sorunlu" diyenlerin evraklarını görmek istedim 1 tane gösterebilen olmadı...

Ehliyeti bile olmayan liseli tayfa "DSG patlar" yorum yapıyor genelde ve ciddiye alınıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

Bütün otomobilleri kullandım. Zf ler hariç. En kalitelisi en konforlusu dsg. Tabi ne kadar özellik varsa ariza yapma ihtimali artıyor. Olay bu. Ariza yapma ihtimali var diye gidip cvt şanzumanlı bir arabaya binmem. Hele şu eat lara hiç binmem. Eat8 de bi görmek lazım.. daha denemedim..
    Aisin Tam Otomatik TOrk Konvertorlu EAT6 ların nesi varmıs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Bu dsg patlarcıların hiçbirinin dsg kullandığı felan yok. Sağdan soldan duyduklarını anlatıyorlar. Gerçek verilerle konuşan bir tanesine denk gelmedim.

Şuan kullandığım araç dahil 4. kez kuru kavrama dsg şanzuman araba aldım. Hiçbiri de patlamadı.Bir önceki aracımı 1.6 tdi dsg yi 175k de sıfır sorunla sattım. Dsg leri zaten 250 NM tork üzerinde üretmiyorlar ne patlaması çatlaması.
    Ben varım. Doktor arkadaşım genellikle şehirdışı ve sakin olmak üzere 2012 1.4 TSi Passat kullandı, önce 9 bin kavramaya gitti, hadi burası normal. 120.000'de ise şanzıman indi sonuç 34.000 TL masraf. İyi niyet ile fiyat indirmişler biraz 25.000 TL verdi.

Bu adam bakımları hep serviste geciktirmeden yapmış bir adam. Aynı gün sattı arabasını 77'ye galericiye, gitti yeni Focus Titanium aldı, memnun şu anlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

Karalama kampanyası...

Bu sayfada "DSG sorunlu" diyenlerin evraklarını görmek istedim 1 tane gösterebilen olmadı...

Ehliyeti bile olmayan liseli tayfa "DSG patlar" yorum yapıyor genelde ve ciddiye alınıyorlar...
    Sen ilk okula mı gidiyorsun. Dsg patlar diyen liseli ise bu kadar olaya rağmen yok öyle bişey diyen ilkokul mezunu bile olmamalı. Ayrıca vw de çaycı filan olma ihtimali var

• etusch kullanıcısına yanıt
    Sen Honda logosunu profiline yapıştırmış bir Honda fanısın.

Senin gibi hayatında hiç TDI DSG kullanmamış tüplü ve öfkeli Honda'cılar bile hayatlarında hiç satın almadıkları araçlar için "DSG patliyi, çatliyir gardaş." diyerek bu hale getirdi...

Çıkar servis makbuz veya faturasını göster diyorum, 1 kişi servisle ilgili en ufak belge ortaya koyamıyor...

Belgesiz ve dayanaksız forum magandaları ile vandallar DSG karalıyor...

Karalayın, ama belgeleyemeyeceğiniz iddianın altına yatmayın...
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Ben vw alacak olsam bile manuelini alırım. Bile bile gidip dsg almayacağımdan benden öyle birşey göremezsin. Ama senin gibi gözünü kör edenler dışında forumda böyle veriler paylaşıldığını evrak resmi de olduğunu gördüğümü hatırlıyorum.
    Diğer konu evet honda fanıyım. Ve bunu honda devirli güçlü ve sağlam motorları ile başardı.

Evet Honda motorları baya devirli özellikle Tüplü ve öfkeli 1.6 i-VTEC baya devirli :D

2019 executive eco test ettim 6.000 devirde bile gitmiyordu tüpte :)

Şaka mı yapıyorsun trol müsün ciddi mi anlayamadım :D

• ARES007 A kullanıcısına yanıt
    onlar hep yalan. foksfagincilar hondaya iftira atiyor

honda asla bozulmaz
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Anlayamadığını gayet iyi anladım. Bundan sonra blok listemdesin.

• cseyfe kullanıcısına yanıt
    Çok zorunuza gidiyor bulduğunuz nadir sorunları bile genellemeye çalışıyorsunuz ama senin kendi arzularınla söylediğin değil tüm Dünya'nın araştırmaların söylediği geçer.
    Kimse hiç bozulmayan arabadan bahsetmiyor en az bozulandan bahsediyor. Bu listelerde uzak doğu üstünlüğü tartışılmaz. ( Tabi sizin gibiler için gerçeli değil bu)
    Ha dersinki kalite hissini bunlar daha iyi veriyor, konforu daha iyi, ya da çalıştığı sürece daha performanslı bunlara yerine göre sözümüz olmaz.
    Kimsenin arabasının bozulmasını da istemem. Yolda kaza arıza filan görünce de üzülüyorum. (Mal gibi süren apaçiler hariç) Ama bu kadar aşikar ve önemli probleme rağmen aynı şeyi yine yapanlarla ilgili sözler netten kolayca bulunabilir. Şimdi onları yazıp ban yemiyelim. Bu halinizle utansanız evla iken bizi kiçümsemeye kalkıyorsunuz. Bi söz vardı domuzların dili olsa yemekten başka şey düşünenle dalga geçerlerdi diye. Kafaya tekmeyi yiyip ayağına kafa attım diyorsunuz resmen.
    Sömürülmekten sevinç duyan müstemlekenin en sevilen insanı gibisiniz.

nadir sorunlar derken

araba gocugunu korudunuz yahu. sicak soguk farkindan dediniz, top gelmistir dediniz. ee ne oldu? top gelmemis mi?

dpf sorunu dedik, yag su karismasi dedik. elektronik aksam icler acisi dedik. geri gorus kamerasinin duzgun calismasi nadir mesela haklisin. iscilik yok dedik, yalitim yok dedik. var diyebiliyor musun durustce?

bunlar ozel degil, genel geneeeeellllll

siz hicbiseyi kabul etmediginiz, sorundan gormediginiz icin, fanatizmden dolayi size bozulmuyormus gibi geliyor. burada yazanlari kaale bile almiyorum. gir oku civic magdurlar sayfasini, herkes lanet etmis, bin pisman. 2 yillik standart garantiyi size 6 yil diye yutturan marka mi sorunsuz? kimin somuruldugu ortada :)

konuda ne dsg ile ilgili, ne baska markayla ilgili yazmisim. hicbir markayi da olumune savunmam. her zaman soylerim, her arac bozulur, onemli olan servisin nasil yaklastigidir.

benim sorunum markalarla degil, markalarin fanatikleriyle

• huso kullanıcısına yanıt
    Vites geçişlerini hissediyorsan o şanzuman konforlu değildir. Kalitesiz demiyorum konforlu değildir. Altını çizeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

nadir sorunlar derken

araba gocugunu korudunuz yahu. sicak soguk farkindan dediniz, top gelmistir dediniz. ee ne oldu? top gelmemis mi?

dpf sorunu dedik, yag su karismasi dedik. elektronik aksam icler acisi dedik. geri gorus kamerasinin duzgun calismasi nadir mesela haklisin. iscilik yok dedik, yalitim yok dedik. var diyebiliyor musun durustce?

bunlar ozel degil, genel geneeeeellllll

siz hicbiseyi kabul etmediginiz, sorundan gormediginiz icin, fanatizmden dolayi size bozulmuyormus gibi geliyor. burada yazanlari kaale bile almiyorum. gir oku civic magdurlar sayfasini, herkes lanet etmis, bin pisman. 2 yillik standart garantiyi size 6 yil diye yutturan marka mi sorunsuz? kimin somuruldugu ortada :)

konuda ne dsg ile ilgili, ne baska markayla ilgili yazmisim. hicbir markayi da olumune savunmam. her zaman soylerim, her arac bozulur, onemli olan servisin nasil yaklastigidir.

benim sorunum markalarla degil, markalarin fanatikleriyle
    Yav milletin ülkesinde adamlar V8 fanboyu olur ne bileyim Ford F150 fanboyu olur

Bizde Civic fanboyları Polo fanboyları bu nedir ya Durduk yerde arabanın kaportası oryantal yapıyor bunlar savunuyor. Bu arkadaş değil de başka bir tane Hondacı arkadaş var ilk defa turbo araç sahibi olduğu için savunmak zorunda sanırım arabayı alırken böyle bir sözleşmeye imza atmış.

Not : Fanboy hakaret değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Nisan 2019; 21:13:13 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.