Şimdi Ara

1,5 gb ddr2 800 mhz problemi,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 gb ddr2 800 teinmos aldım 2 tane 512 olarak.kingstonların yanına taktım 1 hafta kullandım sorun çıkmadı.fakat dün pcyi temizledikten sonra takdığımda pc bir kaç açılmayı denedi açılmadı.sonraki denemelrde açılsada ekran da bişey gözükmedi.512 kingstonu kullanınca açılıyor.1 gb twinmosları da ayrı kullanınca açılıyor.ama hepsi ile pc açılmıyor.sadece bi kaç kez fanlar açılıpğ kapanıyor sonrasında ise çalışıyor fakat ekrana görüntü gitmiyr.şuan 1 gb ile açtım pcyi. yardım pls?

• 4 slot dolu olunca bende de gariplik olmuştu. Yani tam anlamadım 4'ü mü dolu 3'ü mü dolu ama belki slotları değişip değişip denersen açılabilir. Bu işlere akıl sır ermez bazen, çalışan şey aynı şekilde çalışmamaya başlar kafayı yersin.
  • teşekkür ederim.

ramleri tek tek ve 2 tane birden olmak üzere denedim.sonuç olarak ramler sağlam.ama slotların 2 si problemli.kasayı temizlediğim için sanırım toz kaçmış içine.işlemcinin fanına yakın olan taraftaki slotlar. kompresor gerekli temizlemek için.teknik serviste inşallah sorunu çözerler.
  • Çözmene sevindim Benim başıma çok daha saçma bir olay gelmişti de ondan çözmem uzun sürmüştü. İki tane 1GB var bende. Normal çalışıyordu işte, 8800GTS aldım birden bilgisayar çalışmamaya başladı, ekran kartından deyip gittim başka GTS'i olan arkadaşta kartı denedim çalışıyordu. Bende getirdim taktım bilgisayar açılmıyor! Neyse güç kaynağı mı acaba falan dedim o yüzden tüm ek güç isteyen şeyleri sökmeye başladım. Hatta anakart açılışta dıııt bile etmediği için hard-disk'i de söktüm. Bir tek CPU,RAM,anakart ve ekran kartı kaldı. Anakarttan olmasın diye çok dua ettim Sonra dedim ramleri deneyeyim, birini söktüm çalıştı, sonra söktüğüm ram mi bozuk diye onu çalışanın yerine taktım o zaman da çalıştı. Yani kısacası tüm ramleri tüm slotlarda tek tek deneyince çalıştı. İkisini birden sarı-siyah slotlara takınca çalıştı. Sarı-sarı takınca çalışmıyor ama, dedim acaba dual-channel mı olmuyor, ben de siyah-siyah'a taktım o zaman da çalıştı. Yani hiçbir şekilde mantıklı bir açıklama bulamadım. Sadece sarı-sarı slotlara takmayınca çalışmadı, o da ekran kartını değişmeden önce hiç problemsiz çalışıyordu. Yani anlayacağın böyle mantıksız şeyler de olabiliyor o yüzden bu işteki gerçek dostun deneme-yanılma yöntemi. Zamanla deneyip yanılmamaya da başlarsın merak etme

• çok garip valla. Demekki bilgisayarlarında canı var.canları isteyince oluyor istemeyince olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Gb DDR 400 RAMLAR 15 TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.