Şimdi Ara

1.5 gb asus gtx 570 direct cu II edition 375 son fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 1.5 gb asus gtx 570 direct cu II edition 375 son fiyat
    kart aşırı temizdir hiç yorulmamıştır hatta toplasan 7-8 ay anca kullanıldı garantisi bitmiştir full kutu aksesuar mevcut fiyat sondur ölücü tekliflerle gelmeyinn lütfen hayırlı satışlar dilerim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 370 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• yanlış mı biliyorum kart 1280 MB olması gerek
  • 1.5 gb yazmak daha kolay geldi elime kart 1280mb evet zaten almak isteyen kişilerin bilmiyceğini düşünmüyorum
  • Fiyat fahiş zaten. 375 liraya r9 270 alınır en az. 7870 bile 300 330 arası max.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Fiyat fahiş zaten. 375 liraya r9 270 alınır en az. 7870 bile 300 330 arası max.

hocam buyrun onları alın kart sıfırından farksız istemeyen almak zorunda değil kartı ilk koyduğumda 420 koydum ufak bir pazarlıkla bırakıcam bu kadar net kutusu faturası herşeyi tam sadece 6-7 ay kullanıldı kart kutulu şuan yatıyor yorum yapmak için yapmayın rica ediyorum
  • fiyatta müthiş indirim olmuş kaçırmayın derim 5 tl günümüz şartlarında iyi para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Leee

fiyatta müthiş indirim olmuş kaçırmayın derim 5 tl günümüz şartlarında iyi para

rica ediyorum boş muhabbet yapma kart ilk koydugumda 425 ti şuan 375 tl dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertstar15

1.5 gb yazmak daha kolay geldi elime kart 1280mb evet zaten almak isteyen kişilerin bilmiyceğini düşünmüyorum

yuhh savunmaya bak
    alacak kişiler zaten bu fıyyattan almayacaklarınıda bilirler
    max 270tl gider başkada gitmez anca güncellersiniz ilanı
    bu arada iyi güncellemeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

quote:

1.5 gb yazmak daha kolay geldi elime kart 1280mb evet zaten almak isteyen kişilerin bilmiyceğini düşünmüyorum

yuhh savunmaya bak

hocam ben sen 400 versende satmam o fiyata vericeğime kutusuyla beraber yakarım daha iyi gidin hd 6850 falan alın o paralara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

quote:

yuhh savunmaya bak

hocam ben sen 400 versende satmam o fiyata vericeğime kutusuyla beraber yakarım daha iyi gidin hd 6850 falan alın o paralara

1. si almak nıyetı ile konuya yazmadım
    2. si tepkı göstermek amacı ile 1.5 gb olmayan karta başlıga ve içeriğie 1.5gb yazdıgın için ve saçma şekılde savundugun için yazdım.
    3. sü ne demek kardeş bilenler zaten kartın 1.5 değil 1280mb oldugu bilirler, bu nasıl bir savunmu cevap versene sen buna çocukmu kandırıyorsunuz.
    4. sü Satış yapacaksan kartının değerleri ne ise onu yaz herkez neyin ne oldugunu bilecek diye birşey yok. Belkı bilmeyen biri çıkıp alacak kartı ayıptır
    5.si 3-4 ay önce 250tl verdilerde almadım sen yalvarsanda 200 ben almam Zaten alışveriş yapılacak biri değilsin bunu konunda millette görmüş oldu. Sende satıcı ahlakı yok olsaydı kartın gerçek değerlerini yazardın uyarıya rağmen hala değişmeyişinde bunun kanıtı

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybertork -- 30 Mart 2020; 15:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.