Şimdi Ara

1.5 Dizel Clio - 1.2 TDI Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar 45.000 Tl civarı param var 2014 model altı olmamak kaydıyla 1.5 dizel icon donanım clio (45 46 cıvarı , düşük km) yada 2014 boş+boşline trendline polo tdi (40.00 tl 10000 km civarı) pololara bakıyorum. yakıt tüketimi çok önemli. iki aracında kafa kafaya yakacagını düşünüyorum. Istanbulda sürekli trafikteyim , öğrenciyim. İcon donanım güzel dolu nav olsun kol dayama olsun (memlekete gidiyorum uzun yol bana önemli) yağmur far sensörü olsun hoşuma gidiyor. Daha önce 1.2 benzinli polo kullandım 2012de 29a aldık yazın sol camurluk boyalı 33.500e sattık. Polo hızlı satılıyor ama direksiyon massey fergusondan çıkma teyp dandik , esp yok vs vs. Ama halihazırda önceki polom olsun evde birde golf olmasından dolayı bildiğim ustam var , tanıdığım servisim var vw birazda aklımı ondan çeliyor gibi. Ayrıca burası yeni türkiye ne olacağı belli olmaz turizmde çalışıyoruz her an elimizden çıkarma durumumuz olabilir. Bu durumda bu iki araçtan hangisini tercih ederdiniz ? Şimdiden teşekkürler.

Not : 1.2 tdi bluemotion polo almam. Start stopla iki tane dandirik spoiler için 5 - 7 milyar fazla para vermem. O arabada boş.

21 yaşındayım 18 yaşından beri araba kullanıyorum üzerime araba var hasarsızlık indiririmim var plaka 48 sigorta kasko düşük çıkıyor ama kasko bedelinde hangisi daha ucuz çıkar bilen varsa bilgilendirirse sevinirim. Kasko fiyatında arabadan arabaya fark var diye duymuştum.. emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Arkadaşlar merhabalar 45.000 Tl civarı param var 2014 model altı olmamak kaydıyla 1.5 dizel icon donanım clio (45 46 cıvarı , düşük km) yada 2014 boş+boşline trendline polo tdi (40.00 tl 10000 km civarı) pololara bakıyorum. yakıt tüketimi çok önemli. iki aracında kafa kafaya yakacagını düşünüyorum. Istanbulda sürekli trafikteyim , öğrenciyim. İcon donanım güzel dolu nav olsun kol dayama olsun (memlekete gidiyorum uzun yol bana önemli) yağmur far sensörü olsun hoşuma gidiyor. Daha önce 1.2 benzinli polo kullandım 2012de 29a aldık yazın sol camurluk boyalı 33.500e sattık. Polo hızlı satılıyor ama direksiyon massey fergusondan çıkma teyp dandik , esp yok vs vs. Ama halihazırda önceki polom olsun evde birde golf olmasından dolayı bildiğim ustam var , tanıdığım servisim var vw birazda aklımı ondan çeliyor gibi. Ayrıca burası yeni türkiye ne olacağı belli olmaz turizmde çalışıyoruz her an elimizden çıkarma durumumuz olabilir. Bu durumda bu iki araçtan hangisini tercih ederdiniz ? Şimdiden teşekkürler.

Not : 1.2 tdi bluemotion polo almam. Start stopla iki tane dandirik spoiler için 5 - 7 milyar fazla para vermem. O arabada boş.

21 yaşındayım 18 yaşından beri araba kullanıyorum üzerime araba var hasarsızlık indiririmim var plaka 48 sigorta kasko düşük çıkıyor ama kasko bedelinde hangisi daha ucuz çıkar bilen varsa bilgilendirirse sevinirim. Kasko fiyatında arabadan arabaya fark var diye duymuştum.. emin değilim.

İki araçtan Clio'yu tercih ederdim. Malzeme kalitesi Polo'ya göre düşük ama. Alternatif olarak Fiesta Titanium olabilir isterseniz. Ona da bir bakın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cevabınız için teşekkürler. hayır hiç clioya binmedim. polonun malzemesi dandik ki. clio ne kadar kötü acaba.. bir ara showrooma gitmem lazım demek ki. bu arada fiesta düşünmüyorum. memleketteki forddan memnun değil tanıdıklar. şimdi ikinci el alcağım için servis bombasıyla karşılaşmak istemiyorum. 7 8 ay istanbuldayım ama yazın memlekete gittiğimde 45 derece sıcakta arabalar biraz turşu oluyor.. birde yazın sürekli kontak açık güvenemiyorum o yüzden.. yoksa aston martin ızgarası falan güzel detaylar
  • Clio'nun Joy ve Touch donanımda malzeme kalitesi çok iyi değil fakat bildiğim kadarıyla Icon'da deri kaplama direksiyon vs var. Her türlü boşline Polodan iyidir bence kalite ve donanım olarak.
  • quote:

cevabınız için teşekkürler. hayır hiç clioya binmedim. polonun malzemesi dandik ki. clio ne kadar kötü acaba.. bir ara showrooma gitmem lazım demek ki. bu arada fiesta düşünmüyorum. memleketteki forddan memnun değil tanıdıklar. şimdi ikinci el alcağım için servis bombasıyla karşılaşmak istemiyorum. 7 8 ay istanbuldayım ama yazın memlekete gittiğimde 45 derece sıcakta arabalar biraz turşu oluyor.. birde yazın sürekli kontak açık güvenemiyorum o yüzden.. yoksa aston martin ızgarası falan güzel detaylar

Ön konsol sert plastik hocam onu belirtmiştim. Dediğiniz gibi Polo da öyle çok kaliteli bir araç değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşline polodansa clio cok daha mantikli bir tercih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 1.4 Polo kullanıcısıyım. Aracım LPG li gayet memnumum. Fakat arkadaşımda Dizel Icon Clio var.
    Arada onuda kullanıyorum. Kendi aracıma hakim biri olarak Clionun Polo'dan hiçbir eksiği yok dostum.
    Fakat en azından bir test sürüşüne çıkmanda fayda var. + Olarak 1,5 Dizel motor kendini her konuda kanıtlamış (sağlamlık,yakıt tüketimi vs.)
    Aklımdan aracımı satıp Dizel/Icon bir Clio almak geçmiyor değil.
    Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Aracım POLO 1.9 TDI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunsuz ve ekonomik 1.5 dCİ mtoruna ve donanım zenginliğine bakılırsa Clio tercih sebebi oluyor.
  • 1.5 dCi dizelin kralıdır. Icon donanımlı Dolu, tipi güzel olan Clio varken, tenekeline bomboş Polo'yu bence hiç düşünmeyin, ha Comfortline felan olsa, düşünebilirdiniz çünkü malzeme kalitesi comfortline poloda çok iyi, ama esp felan yoktu makyajsız kasada. O yüzden mutlaka Clio
  • Allah göstermesin elinden hızlıca bir şekilde çıkartman gerekirse ( böyle durum olabilir diyorsun) Polo'yu çok rahat çıkartırsın. Ama
    ekonomi için Dci motor bence daha iyi. Polo 1.6 TDI olsa Polo derdim. Ama inan Polo 1.2 TDI 1.5 Dci'den daha fazla yakacaktır.
    1.6 TDI düşünürsen Polo yoksa Clio 1.5 Dci
  • Biraderim her türlü clio alınır. Bende gencim golf ile megane olsa golfün şekli var derim VW derim golf alırım. Ama şimdi polo ile clio ya bakıyorum. Sanki clio VW de polo meganeın kardeşiymiş gibi. Yanlış anlamayın renault markasını kötülemiyorum.
  • Clio dizel sizi tatmin eder.
    Muğla'nın neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Biraderim her türlü clio alınır. Bende gencim golf ile megane olsa golfün şekli var derim VW derim golf alırım. Ama şimdi polo ile clio ya bakıyorum. Sanki clio VW de polo meganeın kardeşiymiş gibi. Yanlış anlamayın renault markasını kötülemiyorum.

Kardes yazdiginin son cumlesini 7 kere okudum gene anlamadim. Kafam da bulandi tovbeestagfurullah.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Biraderim her türlü clio alınır. Bende gencim golf ile megane olsa golfün şekli var derim VW derim golf alırım. Ama şimdi polo ile clio ya bakıyorum. Sanki clio VW de polo meganeın kardeşiymiş gibi. Yanlış anlamayın renault markasını kötülemiyorum.

Kardes yazdiginin son cumlesini 7 kere okudum gene anlamadim. Kafam da bulandi tovbeestagfurullah.

Bir tek ben mi anlamadım diyordum demek ki yalnız değilmişim birisi sevabına şunu çevirsin
  • M-A-S M kullanıcısına yanıt
    Fethiye
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Kimse gelip mazda falan önermedi şaşırdım açıkcası Benim gönlümde cliodan yana. Malum sitede ilanları aramaya başlıyayım. Bu arada clio ilanlarında 'ruhsat sahibi' diye bir galeri var. Mühendisten eczacıdan satılık diye ilan koymuşlar. Full + full araçlar. Renkli jant falan kişiselleştirme yapılmış. bu araçlar 1 ay kadar beylikdüzü belicium avm otoparkında yattı. Şimdi bu şekilde piyasaya sürüldü. Plakalar hep seri. esenyurt bağcılar galerinde de var. Piyasa şu an onlarla dolu. Nasıl olcak anlamadım. araçlar 10.000km 25000km arasında. böyle şirket araçlarıda görmedim açıkcası bilen var mıdır ? birde kendilerini bey , hanımefendi falan ilan etmişler. isim soyisimle ilan açmak bu kadar zormudur ya.. ahmet beymiş.. abidik gubidik işler kafama göre bir araç bulurum umarım..

• quote:

Fethiye

Ben de Fethiye'deyim.1.2tdi klima yüzünden seni açmaz.Arkadaşım bile chip yaptırmak zorunda kaldı.
    Ayrıca Fethiye'de vw,reno,toyota peynir ekmek gibi gidiyor.Bu yüzden hangisini alırsan al satarsın.Fakat 1.2 tdi performanssız kalır.
  • M-A-S M kullanıcısına yanıt
    oo hemşerim peki renardamı servise giriyorsunuz acaba ? imzanızdan gördüğüm kadarıyla clio sahibisiniz. yoksa sanayide kendi ustanız mı var ? reno yolunda ilerliyorum böyle bilgiler önemli.. ayrıca benim polom güneşte kaldığından ön göğüs 2 yaz sonra ruhunu teslim etmişti. yolcu airbag kapağı tıkırdıyor , teyp tarafı çatır çatır ediyordu. sizin renaultta böyle şeyler var ? yollar bozuk olduğu için malumunuz 17 jant iconlardan koşarak kaçıyorum. mayın tarlası...
  • quote:

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Kimse gelip mazda falan önermedi şaşırdım açıkcası Benim gönlümde cliodan yana. Malum sitede ilanları aramaya başlıyayım. Bu arada clio ilanlarında 'ruhsat sahibi' diye bir galeri var. Mühendisten eczacıdan satılık diye ilan koymuşlar. Full + full araçlar. Renkli jant falan kişiselleştirme yapılmış. bu araçlar 1 ay kadar beylikdüzü belicium avm otoparkında yattı. Şimdi bu şekilde piyasaya sürüldü. Plakalar hep seri. esenyurt bağcılar galerinde de var. Piyasa şu an onlarla dolu. Nasıl olcak anlamadım. araçlar 10.000km 25000km arasında. böyle şirket araçlarıda görmedim açıkcası bilen var mıdır ? birde kendilerini bey , hanımefendi falan ilan etmişler. isim soyisimle ilan açmak bu kadar zormudur ya.. ahmet beymiş.. abidik gubidik işler kafama göre bir araç bulurum umarım..

Diğer mesajımda da belirttiğim gibi bende Clio alabilirim. O araçlar cidden benimde dikkatimi çekti. Nedir acaba hikayesi çok merak ettim şimdi.

• Hocam bence yeni i20'yi de düşünebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.