Şimdi Ara

1.5 ay sonra 2.yüz röntgeni çektirmem gerekebilir.röntgen çok zararlımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sinüzit sorunumdan dolayı çektirmişdim ve geçmişdi fakat 3-4 gündür boğaz şişmesi burun tıkanıklığı geniz akıntısı vb olaylardan sinüzit olabilecegi aklıma geldi zaten doktor kontrolunu geçtiği için geçirmişdim kontrole gitmeme sebebim gene yüz röntgeni istemesiydi mecburen çektirecez artık.sizce zararı varmı röntgenin bir sıkıntı olurmu ilerde?

• Ya elbet az çok zararı var ama mecbur olduktan sonra yapacak bişe yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Ya elbet az çok zararı var ama mecbur olduktan sonra yapacak bişe yok malesef

Aslinds gitmek lazim sinuzit baslangici gibi duruyor gene cunku..

Allah'ın izniyle birsey olmaz umarim cektirip bi baktirsam daha iyi olur.ana kontroldede isticek rontgen..kontrole gitmedim en sonda iyidimde gecenlerde cok sogukta butun gun disarda kaldimda gene basladi hafif oksuruk falanda var

• telefon bilgisayara radyasyonu daha zararlıdır. hiç röntgen çekmedim ben sinüzit için nasıl acaba elbise vs veriyomu kaç dakikada çekiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

telefon bilgisayara radyasyonu daha zararlıdır. hiç röntgen çekmedim ben sinüzit için nasıl acaba elbise vs veriyomu kaç dakikada çekiyolar

Yokya agzini actiriyolar plattorma sonra arkadan tak diye cekiyolar filmi.30 saniyelik is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 22 Aralık 2014; 23:44:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.