Şimdi Ara

1.4 TSI BLUEMOTİON HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir araç almayı planlıyorum.. 1.4 TSI Bluemotion Comfortline manuel vites 2011 model, 62.000 TL'ye kadar indirdik fiyatı. 2000 TL hasar kaydı var tramerde. O da cam çatlağından dolayı cam değişmiş.

    Araçta donanıma ekstra olarak Park Assist ve ön arka park sensörü var. 12 hava yastığı var araçta. Herhangi bir değişen vs. yok.. Çok temiz, yeni pasta cilalı, çizik dahi bulunmayan bir araç.


    Bu fiyata alınır mı, 1.4 olmasının bir eksisi bulunur mu? Manuel vites konusunda sorun yaşar mıyım? Yıllardır manuel kullanıyorum ve manuel vites bana daha hoş geliyor..

    Ekstra olarak araca 900 TL değerinde seramik koruma yapacaklarını söylediler..

    Araç 60.000 km'de.

    Napalım, yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2011 de aracın fiyatı zaten 62.100tl idi. ve bu dediğim fiyata otomatik vites dahildi. Yani manuel biraz daha uygundu. 2011 fiyatıyla kıyaslarsak ve birde hasar dediğiniz kadar var ise 62bin lira etmez. Ederi 50-55 diye düşünüyorum.

    1.4 olmasında bir sıkıntı yok çünkü 2010-11 den beri motorların hacimleri düştü güçleri arttı. yeni nesil motor olduğu için sıkıntısı olmaz. ama bu aracı mı alacaksınız bilmiyorum ama alacaksanız da bir test sürüşü yapın derim.

    Bir de motor no CAX kodu ile başlıyorsa aracın şanzımanında sıkıntı olabilir. (CAX ile başlayan motor numaraların bir çoğunda şanzıman sorunu yaşanmaktadır)
  • Arkadaşlar nasip mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. Bugün aracı almaya gittim, almadan önce son bir kez bir dolaşayım aklımda kalmasın dedim. Gittiğim bir Yetkili Hyundai Bayii'sinde 2013 Hyundai ix35 gördüm. Henüz 50.000 km'de. Style Plus paketli 1.6 motor. Araç pırıl pırıl bir bayan kullanmış. Görür görmez bayıldım açıkçası araca. Benin aracıma da çok iyi bir fiyat verilince düşünmeden etmeden aldım. Henüz kazası, tramerde kaydı vs yok aracın. Taş izleri bile yok..

    Yaklaşık 40 KM yol yaptım göstergeleri sıfırlayıp. 7.9 litre yakıt tüketimi verdi eve geldiğimde.. Epey büyük bir suv için gayet iyi bir rakam gibi geldi bana.. Şu an çok memnunum açıkçası. Umarım büyük bir hata yapmamışımdır..

    Tekrar yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum alacagin aracin 2013 model,40.000 kmde ve hatasiz olanini 62.000 tl ye dün bir arkadasim aldi. Arac kars da 500 tl de yol masrafi olsa 62.500 tl eder bence fiyat yüksek. Paran cebinde ise bence biraz daha arastirin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.